Recenzija: Balea 'Magic summer' losion za samotamnjenje

09:04:00



Moram priznati da povremeno volim koristiti proizvode za samotamnjenje (pogotovo u vrijeme kad nema sunca ili ja nemam vremena za sunčanje). Nadanje, ti proizvodi mogu vam podartii brončan ten, bez da se morate pržiti na suncu, a svi znamo koliko to može biti štetno.

Iako nisam stvarno planirala kupiti još jedan proizvod tog tipa, nakon što sam već kod nekoliko blogerica čitala i slušala hvalospjeve o ovom proizvodu, odlučla sam ga i sama isprobati. #bloggersmademedoit


Ono što proizvod obećava jest lagani brončani ton, prirodnog izgleda, koji svakodnevnom uporabom postaje sve intenzivniji, a moram priznati da to i radi, no dalje o tome u nastavku posta.
Losion dolazi u bočici od 400 ml, narančastih i brončanih tonova, koji jako podsjećaju na ljeto. Čep bočice je siguran i ne morate brinuti o spontanom otvaranju, ali plastika nije dovoljno čvrsta da preživi prevelik broj padova.


Sam proizvod jest bijele boje koja razmazivanjem postaje prozirna (što malo otežava nanošenje jer više ne znate gdje ste ga nanijeli, a gdje ne hahah). Tekstura je tekuća pa razmazivanje samo po sebi neće biti teško.

Na bočici piše da ima blagi voćni miris, no meni miriše nekako neodređeno. Moram priznati da mi se miris ne sviđa pretjerano, a nakon razvijanja boje na mojoj koži nekako smrdi. Nije to nikakav dramatičan smrad,no nakon korištenja (i razvijanja boje) imam želju da se otuširam.

Ipak, najvažnija zadaća losiona jest potamnjivanje i ujednačavanje tena kože i to ovaj proizvod radi stvarno dobro. Iako boja nije pretjerano intenzivna, svakodnevnim nanošenjem možete je intenzivirati. Svijetlija točkica na nozi je moja prirodna boja, a ostatak učinak nakon jednog korištenja. Laganija pigmentacija pomoći će vam u prikrivanju mjesta koja možda niste najbolje razmazali, pa vam ten neće izgledati neuredno kao kad koristite neke pigmentiranije losione.


Meni umjetni ten traje kojih 3 dana, no ako ga koristite svakodnevno (što ja inaće ne radim), taj se broj definitivno može produžiti.

Sve u svemu, ovo je odličan proizvoda ako želite lagano potamniti svoju kožu i dati mu brončani sjaj. Od njega ne možete očekivati drastične promjene u boji kože, ali možete joj podariti malo života. Definitivno bih ga preporučila djevojkama koje tek počinju koristiti proizvode ovog tipa, jer je korištenje jednostavno, a male greške se ne vide.

Koristite li i vi proizvode za samotamnjenje?
Ako da, koje?

Jeste li isprobale ovaj proizvod?

Do čitanja,
Melani

P.S. Ostanite u toku s novim postovima i zapratite nas na društvenim mrežama:

You Might Also Like

12 komentari

  1. Anonimno6/14/2018

    primamljivo! haha a jel ostavlja fleke na odjeći? jer negdje sam pročitala kak to nije tipični proizvod za samo tamnjenje da ne treba dugo da se boja razvije..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel da? Ja mu nikako nisam mogla odoljeti i bas mi je drago da sam ga isprobala :D Ja nakon nanošenja mao pričekam da se upije (kojih 5-10 min), pa se tek onda obucem i nikad nisam imala fleke :D

      Izbriši
    2. Anonimno6/15/2021

      Imam blijedu kožu i već nakon drugog nanošenja vidim razliku,bila sam skepticna kad sam ga kupovala,ali ugodno sam se iznenadila.

      Izbriši
  2. Probala sam kremu namjenjenu za lice sun dance i extra je tamnjenje se vidi nakon svega par sati....iskljucivo nanosim ga na cijelo tijelo... I prezadovoljna sam

    OdgovoriIzbriši
  3. Anonimno6/15/2019

    meni je ovo cisto smece, evo vec 5 dana se mazem tim i jedva sam potamnila, za nijansu. Okej pise na pakiranju da se rezultati mogu vidjeti nakon nekoliko dana pa hajd, al kako je moguce da ja na cjelu nogu RAVNOMJERNO nanesem losion da bi ja danas primjetila fleke :O :O kako je to moguce a nanjela sam ga svuda jednako. po meni je ovo nepotreban gubitak novaca i sigurna sam da ga vise necu kupiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi napravila piling prije nanosenja? I nemoj koristiti nikakve kreme ni losione prije ovakvih sredstava. Ako imas suhu kozu i to moze izazvati fleke zato 2 dana prije koristenja sredstva za samotamnjenje napravi temeljito piling i hidratiziraj kozu. Prije same aplikacije istusiraj se i pricekaj da koza bude potpuno suha da izbjegnes ovakve situacije sa flekama i sl.

      Izbriši
    2. Napravi sama piling od sode bikarbone i nekog ulja, ja koristim lavandino, bademovo, arganovo ili maslinovo koje imam trenutno. Umijesaj u gustu pastu sastojke. Odlicno uklanja mrtve stanice a mozes taj piling koristit i za lice i za tijelo.

      Izbriši
    3. Anonimno8/27/2019

      Rekli su da se pazi da pilinzi i hidratacija prije nanosenja ne sadrze ulja jer mogu uzrokovat mrlje nakon nanosenja pa je mozda zbog ulja

      Izbriši
  4. Anonimno6/17/2019

    Kao prvo, nema onaj oduran miris kreme za samotamnjenje. Čak fino miri. Koža je fino nahranjena, znači još jedan plus. Tekstura taman toliko gusta da vidis gdje jos trebas razmazati. To se naravno radi brzo i pred ogledalom da se brzo reagira kako ne bi ostali tamniji dijelovi. Cijena je vrlo prihvatljiva - 400 ml za smiješnih 25,90 kn Dosad sam koristila Nivea losio koji je predobar ali više ga nema. Ovaj je 5/5.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno6/18/2019

      pa ne znam, ja sam ga svuda jednako nanjela i opet su mi ostale fleke; na nekim mjestima kao da uopce nisam presla

      Izbriši
    2. Potrebno je prije mazanja kreme za samotamnjenje napraviti piling tijela (tako se uklone sve mrtve stanice pa se smanjuje mogucnost za fleke). Osobno preferiram prirodne pilinge pa si sama napravim od 1/4 salice meda i 1/4 salice šećera.

      Izbriši

Subscribe