O nama

Dvije sestre, Melani i Nikol, koje vole bloganje, šminku, a ponajviše jedna drugu.

Oduvijek su imale određene sklonosti prema kozmetici (ponajviše maminoj), a jednog dana su to sve odlučile podijeliti s vama na ovom blogu. Blog je pokrenut u lipnju, davne 2013. godine, čisto iz znatiželje o njegovom mogućem uspjehu i velike ljubavi prema girly stvarima.

Nikol ima 22 godinae, živi na relaciji Donja Dubrava (Međimurje) - Graz. Studira(la) je poslovnu ekonomiju na Karl Franzens univerzitetu u Grazu, a sad radi u online marketing odjelu internacionalne firme. Osim kozmetike, jako voli i kuhanje, kinesku hranu, čitanje, dobre filmove i iznenađenja (pozitivna, naravno).

Tip kože lica - mješovita, dehidrirana, sklona nepravilnostima
Tip kože tijela - normalna do suha na nekim dijelovima (noge)
Kosa - prirodna smeđa, na vrhovima ostatci nekadašnjih pramenova


Melani ima 20 godina godina i studira pedagogiju na Karl Franzens univerzitetu u Grazu. Mini-ovisnica o preparatima za kosu i sklona hordanju lakova za nokte. Osim u njenom prirodnom staništu (kozmetički stol i okolica) često ju možete susresti i blizini ogledala ili ormara, kako popravlja svoj make-up ili bira odjevnu kombinaciju.

Tip kože lica - normalna sa suhim dijelovima (nos) i masnim čelom
Tip kože tijela - suha
Kosa - prirodno smeđa, trenutno u fazi oporavka od višegodišnjeg blajhanja, inače suha i frizzy


Mi nismo profesionalni vizažisti ni dermatolozi i sve što pišemo na blogu se temelji isključivo na vlastitom iskustvu. Sve savjete s bloga primjenjujete na vlastitu odgovornost - ako napišemo da nam neka stvar odgovara, ne znači nužno da će i vama biti dobra.


Otvorene smo za suradnje s beauty brendovima, ali prema našim pravilima. Ako prihvatimo proizvode na recenziju, zadržavamo pravo da napišemo iskrenu recenziju, bez obzira što proizvod nismo platile vlastitim novcem,

Recenzije takvih proizvoda će biti označene oznakom PR proizvod. 


Kontaktirati nas možete na e-mail adrese; nikolsteficc@gmail.com (Nikol) i melaniestefic@gmail.com (Melani) ili na našoj Facebook stranici.


Uživajte u čitanju,
Nikol i Melani  :*

Subscribe