Catrice DELUXE trio paleta sjenila

16:22:00


Ovo sjenilo sam dobila još prije nekih 6 mjeseci od Catricea, a nekako mu još nisam dala mjesta na blogu iako ga rado i često koristim. Pa, vrijeme je da ispravimo tu nepravdu! :)

Nijansa koju samo dobila od Catricea je "030 Rose Vintouch", a osim toga u ponudi su i nijanse  "010 Antique C'est Trés Chic" (nude nijanse) i "020 Meet The Gemstones" (sive nijanse). Ovo je jedan od proizvoda koji mi se nekako na prvu najviše svidio od svih Catrice noviteta za jesen/zimu 2015./2016., i to baš ova nijansa koju sam dobila. Kako imam zelene oči,  rado eksperimentiram s ljubičastim nijansama.



Iako mi se pakiranje jako sviđa, postoji jedan problem : sjenila su izbočena - vidite na slikama kako to izgleda - i prilikom uzimanja sjenila na kist ona se osipaju po ovoj okolnoj površini i onda to izgleda prilično neuredno, iako se relativno lako čisti.


Sjenila su satenskog finisha, a ova dva tamnija sjenila u sebi sadrže i sitne šljokice, koje ja ne primjećujem na očima nakon nanošenja. Jako su lijepo pigmentirana i divno izgledaju na očima. Truse se, no ne previše, izgleda gore nego što je zbog nespretnog pakiranja.

Iako tamnije nijanse u pakiranju izgledaju prilično slično, posljednja nijansa je dosta toplija i više vuče na crvenkasto/smeđe nego na ljubičasto.



Jedini problem koji imam s ovim sjenilima je - nakupljanje u pregibu. S bazom, bez baze, nakon nekih 8 sati ova sjenila završe u pregibu oka, Isprobala sam s više baza i ne znam u čemu je problem, nije da imam masne kapke pa da mi se to inače događa... Usprkos tome, volim koristiti ova sjenila i ako vam ovo ne predstavlja neki problem, definitivno vam mogu preporučiti ovu paletu!

Cijena ove palete je 38,90 kuna i možete ju kupiti na svim mjestima koja drže Catrice proizvode. :)

Jeste li isprobale ovu paletu?


Do čitanja, Nikol :*


***PR proizvod*** 



You Might Also Like

6 komentari

  1. nisam ljubitelj tako malih pakovanja paleta sto ova nikako nije. moji kapci isto nisu toliko masni pa mi se pojedina sjenila isto skupljaju u pregibu. bojice su divne i ovo mi je jedna od ljepših paleta koju ima catrice

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je isto krasna paletica, mislim da ju vrijedi imati u kolekciji. :)

      Izbriši
  2. Anonimno4/13/2016

    Sama sjenila mi se dopadaju, nijanse i oblik. Volim imati ovako "ponuđeno" tri nijanse i da radim s njima. Takodje mi se dopada to sto su izbacena gore, nekako djeluje elegantno, sta ja znam :D Ukoliko se skupljaju u pregibu onda definitivno nisu vrijedna paznje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dada, stvarno izgleda pomalo luksuzno zbog pakiranja. :D I ja sam se pomalo razočarala zbog činjenice da se nakupljaju u pregibu, ali nijanse su mi stvarno jako lijepe, pa ju usprkos tome volim koristiti. :)

      Izbriši
  3. Nisu možda nijanse koje bi tipično kupila, ali ovako na swatchu izgledaju stvarno dobro, a i pigmentacija je za svaku pohvalu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, stvarno su posebne nijanse. :D Ja osobno jako volim ljubičasu i sve slične nijanse haha. :)

      Izbriši

Subscribe