Ziaja Natural Olive micelarna otopina

16:28:00




Danas vam donosim dojmove o jednom proizvodu koji se nalazio u goodie bagu kojeg smo dobile na Avon Beauty Blog Dayu 2015. Radi se o Ziaja Natural Olive micelarnoj otopini. Kako mi se dopala, pročitajte u nastavku. 






Da odmah napomenem, ovo je moj prvi susret s Ziajinim proizvodima, i jako sam se razveselila dok sam vidjela da čemo ih imati priliku isprobati. Ziaja je inače poljski brend, nastao 1989. u Gdanjsku. Kozmetika koju proizvode napravljena je od vrijednih, prirodnih sastojaka; biljnih ekstrakata, ulja i vitamina, To je to što sam ja uspijela doznati o Ziaji kao brendu, na žalost na Beauty Blog Dayu nisu imali svoj štand, na kojem bi mogli malo više doznati o njima.

Još jedno šokantno priznanje - prije nego sam isprobala ovu, nisam koristila micelarnu otopinu, činile su mi se nekako, paaaa, nepotrebne? Imala sam dojam da s običnim gelom za umivanje mogu dobro skinuti šminku s lica, a za oči sam koristila dvofazni odstranjivač. Ohh, kako sam se prevarila, micelarne otopine su odlična stvar. :D (+ jedna smiješna priča - dok su se tek pojavile na tržištu, nisam znala ni pravilno izgovoriti ime ove otopine, uporno sam govorila  miceralna, zbog čega me Melani često zezala)


Magija micelarne otopine : Šminka je skinuta u tren oka, a lice čisto! Naravno, nisam se prestala umivati, ali sad prije toga lice obavezno očistim micelarnom otopinom. Ova micelarna otopina dolazi u pakiranju od 200 ml, a košta 32.99 kn (cijena preuzeta odavde). 100% sam sigurna samo da se može nabaviti u Dmu i Bipi, za Kozmo i Müller nisam sigurna, pišite u komentare ako znate.

Ambalaža je prilično jednostavna - mala, zelena bočica s slikom masline na sebi. Pomalo slatko. :D Iako se ovako majušna čini kao idealan suputnik, ne dajte da vas izgled zavara! Ovaj poklopac na čepu se otvara relativno lako i mislim da bi se mogao otvoriti prilikom putovanja. Ja rađe ne bi riskirala. Otvor je inače prilično malen i tako sprječava da vam prilikom doziranja izleti previše proizvoda.

Što u Ziaji kažu za ovu micelarnu?

" Nježno skida šminku. Efikasno sprječava dehidraciju lica. Tonira i vraća mekoću koži. Ublažava iritacije. Dermatološki i oftalmološki testirana.

Primjena:Nanijeti malu količinu micelarne otopine na blaznicu i očistiti područje lica, vrata i dekoltea. Upotrebljavati ujutro i navečer . Nije potrebno ispirati. NE SADRŽI PARABENE"



Ja sam ovu micelarnu počela koristiti čim sam došla s Beauty Blog Daya, znači da sam ju testirala nešto više od mjesec dana. Trenutno sam negdje na pola, a koristila sam ju gotovo svakodnevno; sporo se troši, što je definitivno plus! Moja kože je, za one koji ne znaju, mješovita; čelo i nos su mi izrazito masni, a obrazi suhi. Cijelo lice mi je uz to jako problematično i reaktivno; reagiram na svaki sastojak koji mi ne odgovara. 


Dok sam koristila ovu micelarnu, na licu nisam primjetila nikakve negativne reakcije na licu. Lijepo je skinula svu šminku s mog lica, i nije ostavila nikakav masni trag na mom licu. Nakon upotrebe, moje je lice bilo mekano. Jedini sam problem imala s Avonovom BIG&daring maskarom, koju nisam uspijela skinuti do kraja s ovom micelarnom. Pokušavala sam na sve moguće načine - i držati blazinicu da na oku da se šminka otopi, i trljati ko luđakinja, ali ništa. Uvijek sam se sljedeće jutro probudila s crnim krugovima oko očiju, ili barem mrvicama od maskare.

S drugom maskarom koju imam otvorenu, Maybelline Illegal Lenght  nisam imala tih problema, skinula sam ju u jednom potezu, zajedno s ostatkom šminke. Iako je oftalmološki testirana, i tako vjerojatno sigurna za upotrebu na području očiju, ako vam uđe u oko, osjetit ćete peckanje.



Nisam neki stručnjak za sastojke kozmetičkih proizvoda, pa sastav neću komentirati; ako primjetite neki kritični sastojak, pišite u komentare. :D

Zaključak:
Jedan od dražih kozmetičkih proizvoda trenutno, ja ću je zauvijek pamtiti kao moju prvu micelarnu otopinu. Dobro radi svoj posao, ne radi nered na licu i ne ostavlja masni trag. Cijena je prihvatljiva i definitivno vam ju preporučam, meni se jako dopala. :)

Koja je vaša najdraža micelarna otopina?
Možete li mi preporučiti još neki Ziaja proizvod?

Do čitanja,

**PR proizvod**





You Might Also Like

6 komentari

  1. I ja imam taj problem sa Avonovom big&darling, i to samo s njom, jako je tvrdokorna. Probala sam ju s garnierovom i niveinom i ovom ziajinom skidati, no to je do te maskare. Najdraza micelarna mi je garnierova, definitivno, super skida sminku. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E onda dobro, nije stvar u miceralnoj. :D Uh, moram isprobati onda! :P

      Izbriši
  2. Tješi me što ti odgovara, mogla bih joj dati šansu! :DDDDDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno bi! Moju preporuku ima. :)

      Izbriši
  3. Ja sam svoju samo nekoliko puta koristila i bila mi je ok, nakon toga sam ju proslijedila seki jer trenutno koristim Biobazinu i ona mi je bolja od ove. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj čula sam svašta o Biobazinoj micelarnoj, ne znam što da mislim. :P

      Izbriši

Subscribe