Empties #5

20:19:00




I evo još jednog posta s mojom hrpicom potrošenih proizvoda. Osobno jako volim čitati ovakve postove jer mogu vidjeti koji su se proizvodi nekome dopali, a da ne čitam cijele recenzije. Isto tako mogu upoznati neke nove proizvode. Ako se želite prisjetiti prethodnog empties posta, evo vam link. :)







Moram još spomenuti da se moja nepažljivost nastavlja, i da i uz najveću koncentraciju bacim ambalažu nekog proizvoda iako se pokušavam prisiliti da ih marljivo skupljam za post. No pokazati ću vam što imam. Shall we?


Garnier ultra naturals šampon s kamilicom i cvijetnim medom sam kupila daaavno pa više nisam ni sigurna ima li ga u prodaji. Super je za plavu kosu, ali ako njime nekoliko puta operete smeđu ona će posvijetliti. Baš to se dogodilo i meni, no ne bunim se pretjerano. :Đ

Wella pro series moisture regenerator za kosu je za mene pravo otkriće! Dugo sam se borila s kovrčanjem kose za vrijeme maglovitih dana, no ovaj regenerator je izbrisao sve te probleme. Jednostavno sam oduševljena!

Kerastsase nutritive šampon u mini pakiranju od 80 ml dobila sam prošlom BBDay-u i baš mi se dopao. Kosa mi je poslje njega bila prilično sjajna i meka. Jedino mi miris nije toliko odgovarao. Nemojte me krivo shvatiti, on nije loš, ali treba se priviknuti na njega ako inače ne koristite njihove proizvode.


Zatim Dove Silk glow gel za tuširanje koji sam dobila s dezićem koji ćete vidjeti u nastavku. Volim Dove mlijeka za tijelo jer imam osjećaj da lijepo nahrane kožu, a gelovi za tuširanje ne isušuju. Jedini mi je problem miris koji mi djeluje pomalo bapski.

Bebe young care mlijeko za tijelo bilo mi je duugo omiljeno. Ima nježan, ali jako ugodan miris i brzo se upija u kožu. Zbog moje ograničene/(nepostojeće)  navike mackanjem nakon svakog tuširanja potrajao je prilično dugo. Ali moram priznati da sam uživala u druženju kad je do njega došlo. ;)


Dove silk dry dezodorans ima prilično nježan miris koji mi je skroz ok. Znam da mi je miris trajao dosta dugo, no ipak bih se oznojila kad sam ga imala. Inače mi treba dosta jaki dezodorans, pa vjerujem da će odgovarati djevojkama koje se ne znoje previše i samo se žele zaštititi od neugodnih mirisa.

Jači dezić od Dove-ovog je ovaj Secret key platinum power. Često ga navode kao odličnog po pitanju spriječavanja jakog znojenja, no meni ni on nije uspio spriječiti znojenje u cijelosti, ali je sve u svemu odradio prilično dobar posao. Inače ima ugodan miris i ne nadražuje kožu. Jedan od najboljih dezodoransa koje sam probala.


L'Oreal Dermo-expertise tekućina za uklanjanje šminke s očiju mi je bila u redu ali ništa posebno. Lijepo skida maksaru i tuš,  no nee može nikako smaknuti s trona moj najdraži proizvod za skidanje šminke; L'Oreal micelarnu otopinu.

Clean & Clear peeling također sam dugo koristila i moram vam reći da mi je bio toliko dobar da je završio i u jednim favoritima! Baš mi je lijepo skinuo s lica mrtve i suhe stanice kože. Ima dosta peeling čestica, ali ona nisu pregruba- definitivno lajk¨!

Garnier PureActive gel za čišćenje lica mi se jako svidio zbog osvježavajućeg efekta koji sam osjećala nakon korištenja. Osjećaj na koži je, naime, stvarno divan. Miris je ugodan. Vjerujem da ću ponoviti kupnju.


Maybelline affinitone je dobar puder za sitne novce. Moje dojmove možete pročitati ovdje.

Labello vitamin shake cranberry & raspberry je moje najdraže labelo ikad. Miris je savršen, tekstura hranjiva i masna, a daje i mrvicu boje koja ne nagrđuje suše usne. Srce mi se slomilo kad sam shvatila da ga više nema u prodaji.

Baby lips intensive care jedan mi je od najdražih balzama za usne te marke. Lijepo njeguje i hrani, kupujem ponovo :)

Essence olovka za obrve je solidan proizvod za putnu kozmetičku torbicu kada vam se ne da nositi kistove i sjenila za obrve. Nije vrhunski proizvod, ali je meni skroz ok.

L'Oreal Paris Telescopic maskara za produljivanje trepavica je duugo vremena bila moja maskara #1! Super produljuje i razdvaja. Ne znam ima li je više u prodaji, ako znate, napišite mi u komentare.


Got2be suhi šampon jedno je od većih razočaranja koje sam doživjela kod isprobavanju proizvoda za kosu. Mojoj kosi nije radio apsolutno ništa, a potrošio se brzinom svijetlosti. (Recenzija)

Peel fruit trakice za depilaciju s hladnim voskom kupila sam u Offertisimi. Znam da su svi skeptični prema offertisima kozmetici, uključujući i mene. No, ove trakice mi nisu dale mira sve dok ih nisam kupila i isprobala i moram priznati da uopće nisu loše.

CK one shock for her mi se jako dopao, a u ovom putnom pakiranju postaje savršen za svaku torbicu.

Nadam se da vam se svidio ovaj post!

Koristite li neke od ovih proizvoda?
Kakvi su vaši dojmovi?

Sviđa vam se naš blog? Lajkajte našu facebook stranicu za više objava - link

xoxo Melani






You Might Also Like

6 komentari

  1. Anonimno3/09/2015

    ide mi više stvarno na živce kad netko proglasi neki dezodorans lošim jer "nije spriječio znojenje".....znojenje je prirodan proces i nijedan dezodorans ga ne može spriječiti niti je to njegova uloga

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da je znojenje prirodan proces, sve to stoji. Ali ako meni dezodorans nimalo ili minimalno smanji znojenje, normalno da mi neće biti dobar. Ili? :)

      Izbriši
  2. Lijepu si ti hrpicu potrošila. :) Ovaj plavi stick i moje frendice koje se jače znoje, koriste i isto su zadovljne, ja se ne znojim previše pa ga ni nisam kupovala. Ovakav Dove dezić sam imala, miris mi je bio neki čudnjikav, al dezić sam po sebi mi je bio ok. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš mi je žao što ti Dove nije skroz odgovarao, ja najviše volim njihove dezodoranse. Babylips je svaki odličan, mada ovaj žuti nisam probala. Podsetila si me na Clean&Clear piling, dugi niz godina sam ga koristila i danas se tačno sećam mirisa i teksture, stvarno jako dobar proizvod.

    OdgovoriIzbriši

Subscribe