Recenzija: Subrina RECEPT šampon

13:48:00




Recenzija ooodličnog šampona. :)








Prije nekih dva-tri tjedna sam od Click2Chic-a dobila jedan divni paketić, a u njemu je između ostalog bio i ovaj šampon. Click2Chic je inače najveća hrvatska internetska drogerija, na svojim stranicama nude pregršt stvari; proizvode za njegu lica, tijela, kose, dekorativni preparativnu kozmetiku, itd. pa vam toplo preporučam da isprobate nešto iz njihove ponude, naročito neke brendove koji nisu dostupni kod nas, tipa BARRY M, LILY LOLO, MODELS OWN...



No, vratimo se mi šamponu. :)
Iako ja na prvu nisam bila impresionirana izgledom šampona (vidi slike), odlučila sam mu dati šansu. Šampon je inače protiv ispadanja kose, sadrži hmelj i jamči jaku kosu. Dolazi u pakiranju od 400 ml, a cijena mu je na Click2Chic portalu 27,27 kn (link), a ima ga i u dm-u, Mülleru, ali za cijenu nisam sigurna.


Već nakon prvog pranja sam se oduševila! Već dugo vremena koristim samo Schauma šampone i mislim da mi je ova promjena zaista dobro došla. :) Kad sam tek otvorila šampon mirisao mi je na neki muški, no na kraju sam se ipak sprijateljila s mirisom. Nisam mogla dobro uloviti boju, no uglavnom šampon je prozirno-bjelkast, ništa posebno. Kosa mi je nakon prvog pranja bila sjajna i podatna, a miris je  u njoj ostao sve do sljedećeg pranja, što me opet oduševilo. Usprkos svim vanjskim utjecajima, miris se zadržao u kosi. :) Nakon nekoliko pranja, moja je kosa ojačala, i dalje je sjajna i podatna, ali i meka na dodir.


Na žalost imam samo sliku tri tjedna nakon korištenja šampona, jer ga isprva nisam planirala recenzirati. Ipak, morat ćete mi vjerovati da je prije izgledala gore, haha. :)Uz šampon sam koristila masku za kosu, no nju sam koristila i s Schauma šamponima, tako da zaista mogu reći da je ovaj Subrina šampon puno bolji. A što se ispadanja kose tiče, napravila sam mali test. Prije početka korištenja šampona sam rukom nekoliko puta prošla kroz kosu i izbrojila vlasi koje su mi ispale. Bilo ih je desetak. Nakon samo 9 pranja (kosu perem svaka 2 do tri dana) je prilikom istog testa na mojoj ruci ostala samo jedna jedina vlas! Za kraj, još slika sastava, koji ja neću komentirati posebno jer se ne razumijem baš u to:


Da zaključim, šampon je pravo čudo i savjetujem da ga isprobate čak i ako nemate nekakvih problema s ispadanjem kose, nećete ostati razočarani. :)

Jeste li vi isprobale neke Subrina proizvode? Kakva su vaša iskustva?
Do čitanja 

* PR uzorak

P.S. Ostanite u toku s novim postovima i zapratite nas na društvenim mrežama:

You Might Also Like

12 komentari

  1. Nisam probala njihove šampone,drago mije da ti je pomogao. I meni su schauma super samponi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovaj stvarno bio predobar, preporodila sam se :D

      Izbriši
  2. e bas mi tako nesto treba, nesto da ju nahrani bez 2-3 proizvoda, sto cu kad sam ljencina,

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, a tko nije. :) Najviše volim takve proizvode, koji riješe više problema odjednom :)

      Izbriši
  3. super su im šamponi, ja obožavam onaj protiv ispadanja kose. Ima ih kod nas u Mulleru, dm-u, ma mislim svugdje :)
    A i ovaj šampon zvuči super :)

    I mali ispravak, i Matis proizvodi su dostupni kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ja ga koristim vec duze od godinu dana i super je ne menjam za sada

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super! Baš mi je drago da i tebi odgovara :)

      Izbriši
  5. Nesto sam bila gugala da vidim kakve sve vrste postoje tog sampona kojemu se uvijek vracam. Iako se uvijek vodim "kolko para tolko muzike" i kosa je moje zlato za koje neki drogerijski sampon ne dolazi u obzir (svi imamo neku svoju boljku) - ali ovo! Ovaj sampon je nesto divno, kosa mi je najdivnija kaj njega koristim! Nekad uzmem taj ili onaj od kadulje za masno vlasiste (iako ga nemam svida mi se kadulja), samponi su vrh! Da dode 250 kuna bocica dala bi! Drago mi je sto je jos netko takoder zadovoljan.. Pusee��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na komentaru, lijepo je čuti da i drugi imaju dobra iskustva s ovim šamponom. :D

      Izbriši
  6. Anonimno10/17/2016

    Ovaj šampon je odličan i prezadovoljna sam njime, ali je problem što ga ne mogu više naći u dm-u, da li netko zna gdje ga još ima za kupiti? Hvala. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda da pogledaš u Mülleru? Ni sama nisam sigurna, nisam ga koristila dulje vrijeme...

      Izbriši

Subscribe