Mani Monday #3

13:00:00





Svakog tjedna, manikura jedna! :)

Glavne zvijezde ovaj put: Moment lakovi.




Ovaj put sam se odlučila rekreirati ideju s portala We Heart It. Stranica je puna super ideja, samo upišete "nail art" u tražilicu, i otvorit će vam se bezbroj mogućnosti. Ja sam se odlučila za jednu veselu manikuru s narančastom, ljubičastom i zlatnom bojom. Evo ideje:



Dakle, ništa spektakularno, a opet efektno. Koristila sam svoje omiljene Moment lakove. Dostupni su u Offertisimi, po nevjerojatnoj cijeni od samo 9 kuna! Ako niste, obavezno probajte, meni su fantastični, em dugo traju (meni i do sedam dana), em se lijepo nanose. Napravit ću recenziju dok ih pokupujem još par. :)
Daaakle, za podlogu sam koristila nude lak iz njihove kolekcije, broj 03. Ljubičasti je lak  broj 17, a narančasti imasamo natpis naranja pastel. Zlatni lak nije Moment, već Smart Girls Get More, broj 43, isto jako dobar. :) Uglavnom, evo kak je ispalo. Ispričavam se zbog ovog nereda oko noktiju, taman sam ih nalakirala pa sam ih odma htela poslikati, tak da je to malo nespretno ispalo, počistila sam kolko sam mogla (bilo je dost neuredno, kad sam crte vukla prostoručno).













I to je to. :) Ako se pitate kamo su nestali moji "pointy nails", paaa nakon prošlog Mani Monday-a (klik) su mi pukla dva nokta na lijevoj i jedan na desnoj ruci pa sam ih morala sve skratiti, tak da sam sad u fazi uzgajanja noktiju... :/ Jedva čekam da opet narastu! Nadam se da vam se sviđa bar design. :)

Gdje vi nalazite inspiraciju za nail design? Kako vam se sviđa manikura?

Naša Facebook stranica

Do čitanja, pusicee :**

You Might Also Like

3 komentari

  1. http://prettinessbymizz.blogspot.com/

    new blog... svrati ponekad..:)
    pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. preeeeslatke se..i blog vam je odlican,nadam se da se pratimo..

    OdgovoriIzbriši

Subscribe