Modna inspiracija za proljeće 2021

09:37:00

Praćenje trendova kod mene se svodi na kupovanje nekoliko ključnih komada koje kombiniram s onim sto već imam! Tako sam sigurna da ostajem vjerna svome stilu a i ne moram potrošiti mnogo kako bih izgledala trendy. U ovom postu predstavit ću vam nekoliko trendova u kombinaciji s komadima koje već vjerojatno imate.  Radi se o stvarno nosivim outfitima koje možete lagano kopirati i nositi u svakodnevnom životu. Uživajte! :)


Pastelne boje i resice za home office



Iako je za mnoge od nas home office postao svakodnevica. To ne znači da stil mora (ili smije) patiti! Sređivanje svakako doprinosi samopouzdanju a i produktivnosti. Ovogodišnji trendovi koji se ovdje vrlo lako mogu integrirati jesu pastelne boje, udobne hlače širih nogavica i resice koje mogu biti poseban dodatak cipelama ili papučama. Ovo je outfit u kojem ćete se osjećati udobno, a opet izgledati profesionalno za bilo koji termin na zoom-u.


Linkovi Hlace - MangoTop - MangoPapuce - ZaraNausnice - Mango,  Vesta - Mango



Pletivo, široke traperice i acetat za druženje u parku 



Za druženje u parku birajte traperice širokog kroja, koji je ove godine jedan od najvećih trendova. U kombinaciji s pletenom majicom u žutoj boji i bijelom vestom, nastaje outfit koji je i lijep I udoban. Klasični komadi poput jednostavnih natikača, sitnih zlatnih naušnica i velike pletene torbe aktualni su svake godine i ne smiju faliti ni u jednom ormaru.


Linkovi: Traperice - MangoVesta - MangoMajica - MangoSuncane naocale - ZaraNatikace - ZaraTorba - Mango


Monokromatski outfit i štikle na vezanje za ured



Ovaj elegantni outfit krije hrpu proljetnih i ljetnih trendova za 2021! Počevši od monokromatske baze, odijela u bijelo boji u kombinaciji s bijelom lanenom košuljom. To kombinirajte s maramom, štiklama na vezanje i voluminoznom torbom i novi najdrazi outfit je tu.


Linkovi: Sako - MangoHlace - MangoStikle - ZaraKosulja - ZaraSuncane naocale - MangoMarama - ZaraTorba - Mango


Maxi haljina i lanci za grad


Iskreno, obožavam maxi haljine i mislim da ih se može nositi u svakoj prilici. Zato mi je posebno drago sto su opet u trendu! U ovoj varijaciji taj je trend povezan s još jednim, a to su heklane teksture (koje isto obožavam). Za njima ne zaostaje ni trend lanaca, kojeg najradije ispoštujem kroz accessories, u ovom slučaju kroz torbicu i narukvice. Jednostavne natikače na petu i cat-eye sunčane naočale balansiraju outfit i daju mu potrebnu dozu klasike.

 

Linkovi: Haljina - ZaraSuncane naocale - MangoNarukvice - ZaraCipele - ZaraTorbica - Zara


Pastelno zelena i široke traperice za shopping



Ovaj će vam outfit poslužiti bez obzira idete li na shopping tour s najboljom frendicom ili samo na plac po svježe povrće. Lagani končani pulover u pastelno zelenoj jednostavno možete kombinirati sa širokim hlačama i bijelim tenisicama. Naušnice i remen dati će lijepe akcente outfitu, a velika pletena torba postaje posebno dobar dodatak kad vam ponestane vrećica. 


Linkovi: Hlace - MangoRemen - MangoMajica - MangoNausnice - MangoSchuhe - MangoTorba - Mango


Eto, ovo su moje najdraže kombinacije za proljeće. Jednostavne i nosive, a ipak chic!


Pišite mi

koji su vama najdraži trendovi ovog proljeća?

Što najradije nosite?


Sviđa ti se nas sadržaj?  Zaprati nas na Facebooku i Instagramu!


You Might Also Like

0 komentari

Subscribe