Najdraži ljetni lakovi za nokte - ljeto 2018

22:02:00


Da se rezumijemo, moju zonu komfora, što se tiće lakova za nokte, čine nudaste njanse, a postoje  i iznimke poput crvene ili crne. Tim više me iznenadilo koliko ovog ljeta koristim lakove u "neobičnim" bojama (za moj ukus). Kako bih i vas inspirirala, odlučila sam s vama opdjeliti svoju listu najdražih lakova za nokte koje koristim ovog ljeta. Uživajte!

Kako bi lakovi dobro izgledali na noktima, njega noktiju treba biti na prvom mjestu. U tu svrhu već ne znam koju bočicu za redom koristim Eveline 8in1 total action. Davno davno smo o njemu pisale (klik za jednu jako staru recenziju) i još ga uvijek obožavamo (ako ne još i više).


Ljetni must-have svakako je bijeli lak koji će (kao i pastelaste nijanse koje slijede) divno naglasiti preplanulu put (a i blijedoj dat lagani izgled preplanulosti). Essence the gel nail polish u nijansi "33 wild white ways" je predivan, odično pigmentirani lak koji se brzo suši. Trajanost mu nije najjača strana, no obožavam njegov sjaj i činjenicu da je neproziran.


Sally Hansen nijanse "374 Mavue Along" postao mi je najdraži lak otkako sam ga prvi put stavila na nokte. Odmah se pojavio u favoritima i moje se oduševljenje još nije smanjilo. Prelijepa nijansa koja ide uz sve odevne kombinacije, pigmentiran i dugotrajan. 


Šta da vam kažem, ne mogu bez svojih nudaća! Još jedan nude ljepotan koji stalno koristim dolazi iz trend it up tvornice, a bio je dio evernudes linije. Nijansa je "020", a njegova specifičnost mat izgled na noktima. Nijansa nije toliko prirodna kao prethodno navedeni "mauve along" jer ovaj ima peachy podton, no jednako divno izgleda s mojim tonom kože. 


Iako se nikako ne mogu pomiriti s lošom trajnosti Catrice lakova, ovoj njiansi "024 The glamoure X factor" sve opraštam. Zlatna metalik nijansa jednostavno viće ljeto,a na noktima izgleda odlično i ne naglašava napravilnoti.


Još jedan lak metalnog sjaja, koji sve sirene čini ljubomornima, jest Avon mark. gel shine u nijansi "illuminate me"*. Boja je stvarno divna, pogotovo u kombinaciji sa njegovim sjajem, pigmentacija mu je također dobra, a trajanost baš po mom ukusu (potrajao mi je i do 4 dana bez uništenja).


Pastelasti ljepotan koji nikako nije smio faliti na ovoj listi je Essie "Nice is nice". Jedan je od novijih ljubimaca u ovoj kolekciji. Iako inače nisam nešto luda za bojama, ovog puta nisam mogla odoljeti nježnom tonu lavande. Divno je kremast, dugotrajan i sjajan. Čista ljubav!


Eto, to su moji najdraži lakovi ovog ljeta.


Kako vam se sviđa moj izbor?
Koji su vaši favoriti za ljetnu sezonu?

Do čitanja,
Melani 

You Might Also Like

3 komentari 1. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
  قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
  نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

  شركة تسليك مجاري بالدمام
  شركة تنظيف منازل بالدمام
  شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة مكافحة حشرات بالجبيل
  شركة تنظيف سجاد بالجبيل
  شركة تسليك مجاري بالخبر
  شركة تنظيف منازل بالخبر
  شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
  شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

  OdgovoriIzbriši

Subscribe