Recenzija: Makeup Revolution Fortune favours the brave paleta sjenila

11:21:00



S obzirom da u kolekciji imam, najvećim djelom, samo neutralna mat sjenila, odvažila sam se i odlučila isprobati nešto novo - Makeup Revolution Fortune favours the brave paletu sjenila. Otkako sam ju vidjela da je izašla, bila sam totalno fascinirana i izborom boja i izgledom palete. Prilika da ju kupim ukazala mi se kad je na Pink Pandi bila snižena za 50%, a ja jednostavno nisam mogla odoljeti! Kako mi se na kraju svidjela, i bih li vam preporučila kupnju, pročitajte u nastavku! 




Krenimo od pakiranja - zanimljivo zlatno pakiranje, drugačije od klasičnih Makeup revolution paleta. Mislim da ovaj znak na poklopcu daje neki posebni touch paleti. Napravljeno je od čvrste plastike i mat je, tako da nećete odmah vidjeti svaki otisak prsta na njemu. Dolazi u kartonskom pakiranju, koje sam ja u međuvremenu bacila. Uz paletu dobijete i foliju na kojoj pišu imena svih sjenila, i kistić koji i nije toliko loš - ima ravnu stranu i stranu za blendanje. Ravna strana može dobro poslužiti kod nanošenja sjenila uz donji rub oka, strana za blendanje me nije nešto oduševila. Paleta ima i ogledalo, koje može samostalno stajati, tj, ne ruši se ako ga podignete.




Izbor nijansi je po meni fantastičan - imate sve i za dnevni i za večernji look i boje se mogu odlično međusobno kombinirati. Ipak, nisu sva sjenila jednake kvalitete - najgora su svjetla mat sjenila, od kojih se neka ni ne vide na swatchevima. Najintenzivnija i meni najljepša su pečena sjenila, koja mene izgledom podsjećaju na male planete. Divno su shimmerasta, naročito ove brončane nijanse. No, da ne ostane sve na riječima, pripremila sam vam swatcheve. Sjenila su swatchana po redu kako idu u paleti, horizontalno. Prilikom swatchanja koristila sam Essenceovu I love colour intensifying bazu za sjenila.





Da sumiramo - svjetla mat sjenila su blagi užas, tamnija mat sjenila su prilično dobra, dok su sve  nijanse shimmerastog i satin finiša odlične kvalitete. Prilikom nanošenja, sjenila se malo truse, no to je doista zanemarivo. Ako tražite jednu dobru univerzalnu paletu i u kolekciji već imate svjetla mat sjenila koja volite, definitivno vam mogu preporučiti ovu paletu! Moja očekivanja je ispunila u potpunosti i mislim da vrijedi svake lipe. Puna cijena joj je 116,99 kuna, a možete ju kupiti ovdje.


Jeste li već isprobale koju paletu od Makeup revolutiona?
Kako vam se svidjela?


Čitamo se, Nikol



You Might Also Like

16 komentari

  1. Paleta izgleda predobro! Još uvijek se dvoumim oko nje jer ima nekoliko sjenila koja gledam, a ostatak mi se uporno ponavlja u kolekciji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno ima moju preporuku! Moj savjet je definitivno da, ako se dvoumiš, a generalno ti se sviđa, pričekaš da ju snize na nekoj od akcija, pa ju onda ugrabiš za pola cijene. ;)

      Izbriši
  2. Vau, 50% popusta, baš si dobro prošla! :) Divna je paleta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, sreća pa na Pink Pandi uvijek imaju neke dobre akcije :D

      Izbriši
  3. Imam je i ja, kupila je isto na snizenju. Eh te planetice, mene su odusevile, super je paleta. I ja cu uskoro napisati recenziju za ovu paleticu

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijepa paleta ! Nijanse su joj fantasticne :)

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaa, stvarno se daju lijepo kombinirati :)

      Izbriši
  5. Uuu sviđaju mi se nijanse :) Ja imam Iconic 3 i jedino nju koristim otkad sam ju kupila :D Imam par njihovih paleta na piku, al' nekak mi se čini da bu sljedeća na redu Ultra Flawless paleta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dap, stvarno su odlične :D I ja u planu svakako imam još par, al čekam sniženja hahaha :D

      Izbriši
  6. Na PP cesto imaju dobre akcije, paleta je krasna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, odlične stvari za malo para, di ćeš bolje ;)

      Izbriši
  7. Paleta izgleda vrhunski, moraću da je nabavim :)
    Šminke nikad dosta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da ćeš biti zadovoljna, mene je skroz oduševila! :D
      Slažem se, hahah, još kad bih mogla nabaviti sve što želim, nebi mi bilo kraja :P

      Izbriši
  8. odlican proizvod,ja ga imam i best,best
    Zaprati me i pogledaj moje postove

    OdgovoriIzbriši
  9. Naručila i stiže za koj dan, jedva čekam ju isprobati i javiti rezultate :D Hvala na recenziji.

    OdgovoriIzbriši

Subscribe