Essence super precise eyeliner - recenzija

10:45:00


Otkako sam počela nositi tuš na očima, u vječnoj sam potrazi za boljim, ljepšim, postojanijim i pigmentiranijim verzijama istoga. Jedno vrijeme sam mislila da sam idealni tuš pronašla u she tekućem tušu koji sam vam recenzirala ovdje, no nakon cca tri potrošene bočice sam nastavila tražiti dalje. Je li Essence super precise eyeliner ispunio moja očekivanja, pročitajte u postu!

Kupila sam ga kad sam prvi put vidjela da je u Müller stigla nova Essence kolekcija za jesen/zimu. Trebao mi je novi tuš, a ovaj mi se učinio zanimljiv, pa sam ga odlučila kupiti! Mislim da je i on jedan od noviteta, no nisam 100% sigurna.



Jedna od stvaki koje su me navele na kupovinu je svakako ovo zanimljivo pakiranje, kao i natpisi longlasting i waterproof. Pakiranje sadrži 3 ml tuša, što je po meni ok. Drška tuša je malo deblja nego što sam navikla i zbog toga mi se čini pomalo nezgrapnom i nešto zahtjevnijom za rukovanje. Ako se dvoumite zbog toga, najbolje da ga u drogeriji probate uzeti u ruke i vidjeti kako vam "leži".



Aplikator tuša dolazi u obliku četkice, tj. "dlaka", koje su prilično dugačke, što također pomalo otežava aplikaciju. Četkica tuša je izuzetno tanka i zaista omogućava povlačenje vrlo tankih i preciznih linija, ali kao i sa svakim tušom, i s ovim treba vježbe. Mogao bi biti nešto teži za rukovanje curama koje inače vole bold  cat eye, jer će vam biti potrebna cijela vječnost da popunite neki malo deblji wing s ovim tušem. Ako volite tanku i suptilnu crtu tušem, ovo je proizvod za vas.

Što se tiče tvrdnji o dugortajnosti - izdrži cijeli radni dan na kapcima, pod uvjetom da ih ne trljate. Vodootpornost, ista stvar - ako je vani magla i sipi kiša, a vi se vozite na biciklu (kao ja) izdržat će bez problema, za jači pljusak i suze nisam sasvim sigurna. Micelarna ga skida bez problema i neće vam biti potreban uljni odstranjivač da ga uklonite.

Slijede swatchevi i jedan look u kojem sam koristila ovaj liner.




Sve u svemu, radi se o solidnom proizvodu, idealnom za cure koje vole tanki i suptilni cat eye i znaju raditi s tekućim tušem. Ukoliko se pronalazite u tom opisu, tuš možete nabaviti u svim drogerijama koje drže Essence kozmetiku, po cijeni od nekih 20-25 kuna

Meni se svidio, ali svakako nije idealan i zato nastavljam svoju potragu za THE tušem!

Jeste li isprobale ovaj tuš?
Koji je vama najdraži?

Čitamo se, Nikol

You Might Also Like

2 komentari

  1. svidja mi to sto je za tanke linije, ali cim se skida sa micelarnom onda nije pravi waterproof kakav meni treba, koja steta... onda i dalje ostajem na essence liquid ink-u sa zelenim cepom

    OdgovoriIzbriši
  2. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši

Subscribe