Ljetni make up favoriti 2016.

15:46:00



Početak rujna za mene je oduvijek označavao početak jeseni, vjerojatno zbog početka škole. Čak i sad, dok sam na faksu, kraj kolovoza za mene je ujedno i kraj ljeta, iako se ove godine čini kao da će lijepo vrijeme potrajati nešto dulje. Danas sam vam odlučila predstaviti proizvode koje sam najviše koristila ovog ljeta i koji su me se najviše dojmili. Neki su stari favoriti, neki novi, no krenimo redom!



Prva na redu je jedna i jedina theBalm In theBalm of Your Hand paleta, koja me je apsolutno oborila s nogu i koju sam stvarno s guštom koristila. Odlično mi je poslužila prilikom odlaska na more i definitivno je jedan od najvažnijih komada kozmetike u mojoj kolekciji. Više o njoj pročitajte u recenziji koju sam vam nedavno natipkala. 


Zatim, jedan proizvod s kojim imam neku love-hate odnos - Bourjois CC krema. Kupila sam ju nekad u zimi, i bila mi je pretamna, iako sam uzela najsvjetliju nijansu. Prevarilo me svjetlo u drogeriji... No, sama CC krema je odlična, ima dobro prekrivanje i lijepo sjeda na lice, nije teška. Odlučila sam ju opet isprobati nakon što sam malo pocrnila i savršeno mi je odgovarala. Jej!



Essence "Marry Berry" highlighter sam također kupila još zimi kako bih konačno naučila nanositi highlighter, no tek sam ovog ljeta otkrila njegove čari. Divno izgleda na licu, nije prenapadan, i daje jedan divni, suptilni glow (naravno, ako ga ne nanesete u prevelikoj količini). Jako ga volim i svakako ću ga nastaviti koristiti.


Rimmelov "Stay matte" puder u kamenu sam koristila za fiksiranje pudera ili CC kreme ili pak preko golog lica, da ga malo matiram i lagano prikrijem crvenilo. Moram pohvaliti i izuzetno dobro pakiranje - prije nekoliko dana sam ga otvorenog ispustila na pod i nije se ni najmanje oštetio (iako je pao naglavačke). Možete zamisliti kako sam odahnula, dok sam vidjela da se nije rasuo u tisuću komadića. Opširniju recenziju možete pročitati ovdje




Od ruževa sam najviše koristila nude iQ cosmetics u nijansi 1 intense i tamni Wet'n'wild u nijansi "Ravin' Rasin". To su nekako bili moji "go-to" ruževi ovog ljeta i vrlo sam ih rado nosila. iQ cosmetics ruž je hidratantan, dok je Wet'n'wild ruž mat finiša. Swatcheve možete vidjeti ispod, a više o Wet'n'wild ruževima možete pročitati ovdje.


I za kraj jedan, ne-skroz-make-up favorit - Sally Hansen lak za nokte u nijansi 530 Right said Red. Koristila sam ga više na noktima na nogama nego na rukama, nekako nisam bila baš raspoložena za lak na noktima ovog ljeta, stvarno sam ga rijetko nosila. Ipak, s obzirom da ljeti stalno nosim otvoreno obuću, smatram da nokti na nogama trebaju biti lijepi i njegovani. Moji su 90% vremena bili crveni, i to zahvaljujući ovom laku, koji je vrlo trajan i odlično izgleda, kako na nogama, tako i na rukama. Volim!

Iiii došli smo do kraja mojih make-up favorita. 

Što ste vi voljele ovog ljeta?
Imamo li nekih zajedničkih favorita?

Do čitanja, 
Nikol
  

You Might Also Like

11 komentari

  1. Marry Berry highlighter je predivan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, i pakiranje je divno, i sam proizvod. :D

      Izbriši
  2. Anonimno9/04/2016

    U meri-lou manizerr highlither i sleek hajlajteru definitivno... a steta sto se nisam toga od essenca docepaaala nikako

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nice! Ljeto je idealno vrijeme za uživanje u highlihgterima! ;) Ja sam jako sretna što sam ga na kraju ulovila, iako sam se dvoumila oko kupnje.

      Izbriši
  3. Anonimno9/04/2016

    Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme kako je predivna ova paleta sjenila!
    Wet n Wild ruž u ovoj nijansi imam ali ja ga volim koristiti zimi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je divna, i ima sve preporuke od mene! :D
      Meni se baš nekako svidjelo kako izgleda na preplanuloj koži :)

      Izbriši
  5. theBalm paleta je stvarno funkcionalna, ima svee, što više poželjeti na putovanju :D Obožavam Bourjois CC kremu <3 s highlighterima sam se i sama zbližila ovo ljeto :D Rimmelov puder u kamenu želim nabaviti već neko vrijeme :D
    sviđa mi se izbor nijansi ruževa i laka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, baš je funkcionalna, kako kažeš! :D Ljeto je baš pravo vrijeme za eksperimentiranje s highlighterima, ako mene pitaš :P

      Izbriši
  6. ruževi su mi odlični!

    OdgovoriIzbriši

Subscribe