OOTD : That summer feeling

21:18:00


Već i ptice na granama znaju da lijepa odjeća ne mora biti skupa. Dokaz tome je i ovaj kratki kombinezon s aliexpressa. Iako sam isprva bila skeptična prema online kupovini odjeće, nedavno sam otkrila njezine čari i sad nadoknađujem propuštene prilike hehe.

Ovaj sam kratki prugasti kombinezon odlučila sam iskombinirati s smeđim i zlatnim dodatcima kako bi sačuvala njegovu ležernost, ali i dodala dašak elegancije ovom svakodnevnom outfitu. 



Osim toga sto je lijep i izrađen od pamuka, jedna mi je od najdražih stvari na ovom kombinezonu zanimljivo kopčanje na leđima. Naime, naramenice možete ispreplesti po zelji i tako svaki put iznenaditi s novim izgledom. Jedina je loša stvar u toj cijeloj priči to što će vam vjerojatno trebati netko da vas zakopča nakon korištenja wc-a.



Mogu reci da je ovo jedan savršeni ljetni komad. Lagan i prozračan, a jako zgodan! Čista ljubav. Nakon ovog, prilično sam sigurna da neću stati s naručivanjem heheh.


Nosim:
Aliexpress kombinezon
H&M sandale
Michael Kors rucni sat
Mango torba

 Sto vi mislite o online kupovini? Koji su vam najdraži online dućani? Kako vam se sviđa ova odjevna kombinacija?

Do citanja, Melani

You Might Also Like

3 komentari

  1. Pre svega, jako si zgodna i predivno ti stoji kombinezon. Baš daje dašak morskog ugođaja :)
    Nemam iskustva s online kupovinom garderobe, ali možda se to uskoro promeni. Iskreno, najviše me je strah promašenih veličina i jeftine sintetike, iako na stranicama piše od kog je materijala artikal izrađen.
    Mislim da bih se usudila kupiti kombinezon, haljinicu, nešto lagano letnje, nikada kaput, pantalone, veš ili obuću.

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš slatki ljetni outfit, jako mi se sviđa kako si o iskombinirala :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe