Empties #6

19:54:00

Volim pisati postove o potrošenim proizvodima i još se jednom osvrnuti na sve njih, ali čuvanje praznih ambalaža proizvoda je stvarno gnjavaža. Zbog toga su ovi postovi i tako rijetki. Uglavnom, novi emptiesi su tu, uživajte :D


Imam osjećaj da se Aveo odstranjivač laka za nokte s bademima pojavio u svakom mom empties postu do sad, ali stvarno je dobar, a i super jeftin. Uz to dobro skida sve lakove, a uz ovaj trik i one "problematične".

Garnier micelarna otopina mi je bila stvarno super. Čula sam mnoge dobre i loše komentare o njoj, ali meni se baš sviđa. Trenutno trošim još jednu, samo što je trenutna verzija za osjetljivu kožu (no ja ne primjećujem razliku haha).

Alverde kremu za čišćenje problematične kože sam nedavno recenzirala, pa moje dojmove možete pročitati u ovom postu.


Catrice Even skin tone moje je najnovije otkriće i trenutni favorit što se tekuće podloge tiče. Nedavno sam ga recenzirala pa o njemu možete čitati ovdje.

Catrice Nude illusion sam rado koristila, no i najsvjetlija nijansa bila je pretamna za moju "zimsku blijedu put". Inače je bio sasvim dobar. Klik za recenziju.

L'Oreal True Match bio je moj favorit ljeti, kad mi je kože bila nešto tamnija. Čak mi nije smetalo ni kad je malo oksidirao, no u ovom bi trenutku s njim izgledala kao mrkvica. Dobro da sam ga potrošila na vrijeme hehe.

Ovo mi nije prvo ni posljednje pakiranje Essence all about matt pudera za fiksiranje, što znači da mi se stvarno sviđa haha. stvarno mi je jedan od boljih koje sam probala jer relativno dobro drži moju masnu kožu pod kontrolom. Još kad se tome doda cijena od samo cca. 30 kn, dobivate odličan odnos cijene i kvalitete.


Mislim da mi je Got2b voulme refreshin styling powder sprej najveće razočaranje u ovom postu. Čini mi se da moja kosa jednostavno ne voli nijihove proizvode. To jest, voli jedan jedini, ali to nije ovaj. Ova stvar mi nije radila apsolutno ništa. Bačen novac, eto.

Garnier olia regenerator dobivate u pakitranju s mojom najdražom bojom za kosu, a to je Garnier Olia. Regenerator će vjerojatno samo biti u maalo izmjenjenom pakiranju, ali radi se o istom proizvodu. Neki dan sam vidjela da ga možete kupiti i zasebnu u Mülleru! Preporučam.

Garnier Fructis spitzen held koristila sam kako bih prikrila ispucale vrhove (sneaky me :Đ). Znam da silikoni u njemu nisu baš najbolji za zdravlje kose, ali bože moj. Vrhovi izgledaju uredno i zdravo, a serum miriši savršeno. Moram li još nešto reći?


Maybelline Lash sensational jedna mi je od najdražih njihovih maskara (, a možda i uopće). Odlično razdvaja i naglašava trepavice, a uz to se ne razmazuje (iako imam jaako masne kapke). Big lajk! Recenziju blizanke možete porčitati ovdje.

Maybelline Illegal lenght maskara mi je bila sasvim solidna. Kad sam je nanosila, koristila sam posebnu tehniku koja je oduzimala malo više vremena, pa je to mali minus.

Maybelline Babylips s mentolom mi je bio stvarno super. Volim Babylips balzame, a osjećaj hlađenja mi je bio prefora, pogotovo u toplijim danima.

Ovaj Golden Rose ruž bacam iz jednostavnog razloga što je jednostavno presvijetle nijanse. Reći ću samo ad je svijetliji od mojeg trenutnog pudera. Stvarno ne znam kome to dobro stoji.

Još jedno razočaranje mi je Maybelline popsicle ruž. Više ne znam koja je to nijansa, ali mislim da ima nešto s lollipop?. Upamtila sam jer se tako ponaša i na usnama. Kao da ste preko njih povukli vlažnu lizalicu, a ne ruž. Da ne govorim o tome da je intenzitet boje bio -10...


Fa Sport dezić mi je bio skroz ok. Mene nije previše sprječavao od znojenja, no ja stvanro nisam mjerilo. Miris je ugodan, pomalo androgen, ali ja to volim, pa mi je to bio dodatni plus. Vjerujem da ću ga kupiti ponovo. :D

Tezenis LE parfem dobio se u božino vrijeme u Tezenisu ako ste prešli određenu difru na kasi. Meni ga je proslijedila seka jer njoj nije bio posebno zanimljiv. Meni se pak baš dopao, i miris i pakiranje koje uvijek možete imati sa sobom.

I na kraju Rexona Ultra dry roll-on dezić. Jedan od prvih roll-on dezića u mojoj kolekciji, ali čini se da će ostati jedan od rijetkih. Nekako mi ne pašu i mislim da ih više neću kupovati.

I to je to od mene za danas!

Jeste li isprobale/li neke od ovih proizvoda?
Kakve ste vi dojmove stekle/li?

XOXO
Melani


You Might Also Like

6 komentari

  1. Isprobala Garnier micelarnu, essence all about matt koji mi je odlican te Baby lips, takoder volim taj efekt hladenja kod mint balzama :)

    OdgovoriIzbriši
  2. koliko imamo istih proizvoda.... i ja koristim tog cupka za izbjeljivanje, miceralnu vodu i taj baby lips. Sve mi je odlicno osim baby lipsa jer mi nikako ne odgovaraju. Samo mi jos vise isusuju usta. Smatram da su navikani.
    Pocela sam i ja blog pisati pa ako budes htjela pogledaj: http://bjutimagija.com/
    Super pišeš

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukusi su razliciti, a i potrebe. Zato postoje razni proizvodi pa svatko odabere ono sto mu najbolje odgovara :D
      Hvala ti :*

      Izbriši
  3. I meni je Essence fixing powder najdrazi i ne mislim ga mijenjati, em što stvari vrhunski obavlja posao, em što je jeftin :D
    što se tiče Garnier Olie- također favorit i to 8.13 kad sam blonda i zimi 7...pa čak sad i 6-a za balayage :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaci ekstra je puder :D
      Ja sam mislila da jedina stalno mijenjam nijanes boje za kosu. Do sad dam već isprobala 7, 8.13, 9, a danas stavljam 7.13! Mislim da cu proci cijelu paletu nijansi hehe. :D

      Izbriši

Subscribe