Essence all about NUDES paleta sjenila

11:53:00


Danas vam donosim recenziju jedne odlične, a jeftine nude palete sjenila. Radi se o Essenceovoj "all about NUDES" paleti koja je dio njihove kolekcije jesen/zima 2015. Cijena ove palete je 34.90 kuna, a dostupna je na svim prodajnim mjestima koja imaju dvometarski Essence stalak.



Pakiranje je prilično jednostavno; napravljeno od čvrste prozirne plastike. Sviđa mi se što je poklopac roziran pa odmah vidim koja sjenila imam na raspolaganju. U pakiranju ne dobivate  nikakav aplikator sjenila, što meni osobno ne smeta jer ni inače nemam naviku koristiti te aplikatore, već radije posežem za svojim kistovima za make up.



 Tekstura sjenila me totalno iznenadila - vrlo su meka, lagano se nanose i blendaju, a trušenje je minimalno. Finiš je kod pet sjenila mat, jedno je satenskog finiša, a dva sadrže šljokice.
Općenito mi se sviđa izbor boja, lako se međusobno kombiniraju, i iako na prvu neke nijanse izgledaju jako slično, dok ih swatchate vidite razliku. Na poleđini imate prijedlog za kombiniranje sjenila, što je odlično ako ne znate otkud početi ili ako baš nemate inspiracije.



A evo i swatcheva - malo sam naopako poredala sjenila, krenula sam od najtamnijeg prema najsvjetlijem, a ne obrnuto, kako su sjenila poredana u paleti. Nadam se da mi nećete zamjeriti. :)
Na prvoj je slici gornji red sjenila, a na drugoj donji. Swatchevi su rađeni preko Catrice Prime&Fine baze za sjenila.  Što se tiče trajnosti, s bazom traju dok ih ne skinete, bez baze ih nisam ni nosila.



*mala napomena - prva nijansa na posljednjoj slici je uživo znatno više "šljokičava", no to na žalost nisam uspjela uloviti fotićem (ostale su nijanse realno prikazane)

Inače, "all about..." kolekcija, osim NUDES palete sadrži i BRONZE, ROSES, GREYS i VINTAGE izdanje, za koje vjerujem da su jednako dobre kao i ova. Odličnu recenziju "all about GREYS" palete možete pronaći kod Ivane s bloga Tour de Beauty - link.

Sjanila sam nosila kada sam slikala swatcheve za WnW rumenilo, pa evo jedna slika tek toliko da vidite kako to izgleda na očima.


Sve u svemu, jako sam zadovoljna ovom paletom i postala je moja go-to paleta sjenila za svaki dan. I inače obožavam neutralne nijanse, pa stvarno imam poveću kolekciju nude paleta, no ova mi je u kratkom roku postala omiljena i definitivno vam je mogu preporučiti.


Jeste li već isprobale koju paletu iz ove kolekcije?
Koja je vaša najdraža nude paleta sjenila?


**PR UZORAK**


Čitamo se,

You Might Also Like

10 komentari

  1. Iznenadila me pigmentacija i Essence je baš poboljšao kvalitet sjenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U potpunosti se slažem, zaista je iznenađujuće pigmentirana. :D

      Izbriši
  2. Da i ja sam ugodno iznenađana, recenzirala sam Roses i iskustva su identična tvojima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo izgleda divno, obavezno moram do DM-a :) Savršeno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno! Ovu paletu zaista vrijedi isprobati. :D

      Izbriši
  4. Želim si jednu od tih paleta :D Zaista izgledaju dobro pigmentirana sjenila, iznenađuju s kvalitetom u zadnje vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, i ja sam ostala pozitivno iznenađena kad sam prvi put isprobala ovu paletu. Definitivno su vrijedne pažnje! ;)

      Izbriši
  5. Koja recenzija, pa ovo je divota! :)

    Adela Acanski

    OdgovoriIzbriši

Subscribe