Wet'n'Wild Coverall Primer

16:14:00


 Danas vam pišem o jednom proizvodu koji me na prvu oduševio, a onda grdno razočarao. Što se točno dogodilo i koje je moje mišljenje o ovom proizvodu, pročitajte u nastavku.

Ovo je bila jedna od stvari koja me najviše razveselila u Wet'n'Wild paketiću. Kako imam prilično problematičnu kožu (ok, u zadnje vrijeme se na sreću smirila **kucnem o drvo**), dobar primer mi je sve, posebno ako se radi o nekoj posebnoj prilici. S određenim puderima mi se znalo događati da su mi se na čelu odvojili u faze, iako sam ih fiksirala puderom u prahu (nemojte to ni zamišljati, stvarno je grozno izgledalo). Još me više razveselila činjenica da ovaj primer (navodno!!) reducira vidljivost crvenila. Jedva sam dočekala da ga poslikam, pa da se bacim na testiranje.



Primer dolazi u tubici napravljenoj od meke plastike, slične onoj od koje je napravljena i ambalaža za njihov Coverall puder. Zapravo, rekla bih da je ambalaža identična, samo što je tubica od pudera prozirna, a ova je obojana u mat bijelu boju. Ambalaža mi se dopala - jednostavna je i čista.



Kao i puder, i primer ima zaštićen otvor tako da možete biti sigurni da ga nitko prije vas nije dirao. Čak je i otvor identičan kao i kod pudera - nešto je veći, ali doziranje zbog toga nije otežano. Količina koju dobijete je 25 ml. Poslikala sam i popis sastojaka u slučaju da nekoga zanima.


Sama tekstura primera je prilično lagana i lako se razmazuje. Nije naročito gust, nego više vodenast. Bijele je boje, koja se nakon razmazivanja više uopće ne primjeti.


Nakon što sam ga prvi put nanijela, slijedilo je razočaranje.  Primer nije apsolutno ništa radio na mom licu. Niti mi je smanjio vidljivost pora, niti ublažio crvenilo, niti nekako posebno zagladio kožu. Stvarno sam ostala razočarana, jer nije ništa bolja podloga za puder od obične hidratantne kreme. Pravi šok me tek čekao nakon skidanja šminke - pore, koje nije uspio sakriti je kvalitetno začepio. Živi užas! Uz to, izazvao mi je i milijun malih prištića uz liniju brade i par potkožnih prišteva. Nisam odmah bila sigurna da je problem u primeru, no kada sam ga sljedeći put koristila, opet se dogodilo isto... 

Ne znam koji mi je  to točno sastojak izazvao ovakvu reakciju na mom licu, ali ja sam sigurna da ovaj primer više neću koristiti. Napominjem, ovdje se radi samo o mom iskustvu, i to ne mora značiti da vama ovaj primer neće odgovarati. Ipak, ako želite igrati na sigurno, radije kupite Balea Teint Perfektion primer, koji vam od srca preporučam. Ako pak ipak želite isprobati ovaj primer, on je dostupan na prodajnim mjestima dma, po cijeni od 37,90 kuna.


Koji je proizvod vas razočarao u posljednje vrijeme?


***PR UZORAK***


Do čitanja,














You Might Also Like

2 komentari

  1. Imam Catriceov primer i on mi je ok, mada ga zapravo ni ne koristim često, al u onim prilika dok jesam, lijepo me je služio, ali i on teži ka začepljivanju pora...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene to baš nervira, ovaj ništa ni ne napravi, samo začepi pore! Živi užas -.-

      Izbriši

Subscribe