Favoriti u kolovozu

13:11:00

Ne mogu vjerovati da je gotovo. Već polako ulazimo u rujan, a škola počinje za tjedan dana. Nisam se stigla okrenuti, a ovo ljeto je već projurilo kraj mene. Ali neka, uživala sam. A sad pogledajte moje favorite od prošlog mjeseca :D



 #Dekorativa 


She tekući tuš koristila sam gotovo svakodnevno. Za mene ne postoji ljepši makeup na očima od elegantnog cateye-a. Suptilna tanka linija za dnevne, a dramatičnija za večernje prilike. Ovo mi je zasad jedan od najdražih tekućih tuševa, a o njemu ste već mogle čitati i u ovom postu.

#Preparativa


Moram priznati da je *Avon gel krema za lice za mene bila veliko iznenađenje. Radi se o Nutraeffects balance verziji koja obećava stvaranje ravnoteže između suhih i masnih dijelova lica. Prije uporabe nisam ni vjerovala da je to moguće, jer je ovog ljeta moje lice stvarno poludilo i zamastilo se kao nikad. Nakon par dana korištenje primijetila sam prve promjene, a sad sam se već toliko navikla na nju, da ne znam kako bih bez nje!

#Kosa


*Matrix ulje za kosu koristim nakon svakog pranja kose, jer ga jednostavno obožavam. Sviđa mi se kao prvog dama, a moje rejvanje možete čitati u ovoj recenziji.

#Fashion


Modni dodatak koji sam kroz ovaj mjesec nosila gotovo svaki dan jesu ove H&M "pilotske" sunčane naočale. Kupila sam ih mjesec prije na rasprodaji za neku sitnu lovu, a obožavam ih. Tako su klasične, a idu uz skoro svaki moj outfit.

#Nokti

 Uz prošlo izdanje časopisa Ljepota i zdravlje, čitatelji su na poklon dobili Catrice lak. Ja sam se odlučila za lakić u nijansi 41 Two million dollar baby. Radi se o prozirnom laku s hrpom zlatnih šljokica koji se s drugim lakovima može kombinirati na milijun načina. Same šljokice su za mene pun pogodak, još kad su zlatne... Ma to je to!




#Random


Knjiga Modni babilon, autorice Imogen Edwards-Jones svidjet će se svakome tko želi zaviriti iza fasade savršeog modnog svijeta. Sama sam kao mala željela postati modna kreatorica, zbog čega me ova knjiga posebno zaintrigirala. Zabavna i jednostavna lektira za ove vruće dane.


#Glazba



Cheerleader by Omi je pjesma koja je obilježila cijelo moje ljeto i povezujem ga s najdražim trenucima u istom. Dugo nisam znala kako se zove, no kad sam saznala, dugo nisam slušala ništa drugo hahha.Strašno je catchy i ja je ne mogu odslušati da ne pjevam. :D


I to je sve od mene, 

Imamo li koje iste favorite?
Što ste vi posebno voljeli ovog mjeseca?


do sljedećeg posta, ćao :*

Melani

*PR proizvodi


You Might Also Like

7 komentari

  1. Mene bas ta pjesma zivcira. Toliko sam ju puta cula da ju vise ne mogu smisliti.
    Nisam se nikako mogla rjesiti ovo ljeto bb garnierove kreme. Odlicna je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah, a eto, svakome se dopada nesto drugo :P
      Ja sam ju htjela isprobati još prošlog ljeta, ali se bojim da bi mi mogla biti pretamna :/

      Izbriši
  2. Gdje se može kupiti ovo Matrix ulje da ga isprobam :)

    ps. ova pjesma me toliko oduševila da mi zvoni kao zvuk zvona na mobitelu :)

    I usput, ja sam Valentina i nedavno sam tek počela s blogom i da bi mi se ostvarila želja i da uspijem s pisanjem bloga naravno trebaju mi i prijateljice blogerice. Pa kada nađete vremena svratite i na moj blog, ostavite koji komentar, pratite me... :) Hvala od srca :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je moguća narudžba preko interneta ili kod ovlaštenih frizera. :)

      Izbriši
  3. ups stavila sam slučajno krivi link u ime za komentiranje. Moj pravi blog je: http://makeupandbeautybylv.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimno9/05/2015

    U ja bih matrix ulje. I mene baš zanima ta knjiga, moraću je potražiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno preporućam oboje, i knjigu i ulje ;)

      Izbriši

Subscribe