Matrix Biolage Exquisite oil

17:16:00






Trebate novo ulje za kosu? Ako je odgovor da, za vas imam savršenu preporuku, samo nastavite čitati..


Ovo je ulje bilo moj prvi kontakt s Matrix proizvodima za kosu. No ne tek sada. Prvi sam ga put isprobala kod jednog posjeta frizerki, gdje mi ga je ona stavila u kosu kako bi je nahranilo nakon tretmana bojenja (tj.blajhanja), koji za kosu predstavlja najveći stres. Moram priznati da sam se zaljubila na prvu. Miris je doprinio blagoj zaljubljenosti, ali izgled kose nakon korištenje totalno me oborio s nogu. Logično je da sam ga odmah poželjela, no njegova cijena, koja je previsoka za moj (učenički) budžet srušila je moje snove u roku odmah!

Spas je stigao na ovogodišnjem Beauty Blog Dayu gdje je svaka od nas u svojem Goody-bag-u dobila i sitnicu iz Matrixove tvornice. I tadaaa - u mojoj se bogatoj vrećici našlo baš ovo ulje. Tko čeka, taj i dočeka! Tako je naša romanca krenula ispočetka..

Eto, sad kad ste čuli ovu ljubavnu priču sa sretnim završetkom, možemo se prebaciti na karakteristike samog proizvoda. :D


Pakiranje ovog ulja prilično je jednostavno i elegantno. Prozirna plastična bočica s crnom pumpicom i zlatnim detaljima odaje luksuzan dojam. Pumpica odlično funkcionira i ne izbacuje previše proizvoda pa možete kontrolirati količinu kako bi izbjegli bacanje proizvoda. Još jedna stvar koja mi se jako dopada je da cijev koja "skuplja" proizvod ide sve do dna bočice i na taj način možete iskorisitti proizvod do posljednje kapi!



Ulje ima ugodan miris i prilično se brzo upije u kosu s time da ju dodatno ne masti ni otežava. Kosa nakon korištenja ulja bude meka, podatna i sjajna.

Ovaj proizvod koristim nakon svakog pranja kose kako bi je nahranio i zagladio + na bočici piše da štiti od topline što je super stvar jer me spašava od hrpe dodatnih proizvoda za kosu koje bih trebala koristiti prije sušenja fenom.

Nisam sigurna kako se kreće njegova cijena na hrvatskom tržištu, no preko interneta ga možete naručiti za nešto više od 100 kn, za kojih dobivate 92 ml proizvoda koji će vam duugo trajati (ja ga koristim od početka travnja, tri puta tjedno i nisam potrošila ni trećinu!)

Sve u svemu, za mene je ovaj proizvod pun pogodak i preporučila bih ga svakoj osobi sa suhom i oštećenom kosom (kakva je i moja).

Jeste li isprobali koji Matrix proizvod i je li vam se svidio?
Koje je vaše najdraže ulje za kosu? 

*PR proizvod

 Znam da će mnogi reći da je recenzija pozitivna jer je sam proizvod meni dan u svrhu promidžbe, ali ja se ne mislim nikome opravdavati. Ljubav je jača od mržnje! <3

You Might Also Like

3 komentari

  1. Probala sam ovo ulje u frizerskom salonu i stvarno je odlično

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno7/12/2015

    imam ovo ulje i često ga koristim :D slažem se sa svime :D super proizvod, koji njeguje kosu, a ne masti ju,,,, koristima ga ili prije sušenja kose, ili kad je suha prije peglanja/uvijanja,, iako mi je u zadnje vrijeme toliko isušena da ga koristim i prije i nakon sušenja i pomaže :D :D

    OdgovoriIzbriši

Subscribe