New in

20:46:00








Evo još jedan mali new in, pošto sam primjetila da ih jako volite. Ako vam se neki proizvod posebno svidi i poželite recenziju čim prije, napišite u komentare ;)


Prva stvar koju bih vam željela pokazati jest Glossybox kutijica koju sam od seke dobila za rođendan, zbog količine proizvoda ona će dobiti zasebni post koji ćete još malo pričekati...

 
Još jedna rođendanska kutijica jest ovaj Balea set koji se sastoji od California girl gela za tuširanje, kreme za tijelo i p2 laka za nokte u nijansi 040 be cool! Proizvodi za tijelo mirišu čarobno, a lak sa šljokicama ne može loše proći kod mene :D





Zbog povećanih temperatura volim uz sebe uvijek imati dezić kako bih se mogla osvježiti i kad nisam kod kuće. Tako sam jednom u nuždi kupila ovaj Balea sensitive dezodorans i mogu vam reći da nisam fulala. Miriše lagano i svježe, a nježan je prema koži. Big lajk. 

Wella Frizz Control pjena za kosu je proizvod kod kojeg me privukla niska cijena. Prethodna pjena za kosu već je bila pri kraju, a ja spremna na eksperimente. Do sad sam je koristila svega nekoliko puta, ali nije me se posebno dojmila. 

Kupnju Eveline 8 in 1 laka za nokte ponovila sam po ne znam koji put. Jednostavno ne mogu bez njega! Već kratko nakon korištenja nokti mi budu čvrsti i otporni na razna oštećenja, a o ubrzanom rastu ne govorim. Jedna staara recenzija (koja još uvijek vrijedi) je tu. 

S.fresh Miss purple kiss balzam za usne kupila sam u nadi da ću s njim stvarno dobiti ljubičaste usne s okusom karamele. Nije se ostvarilo ni jedno ni drugo. Bazlam je na usnama skroz proziran, a miris mi se uopće ne dopada haha. 


Još jedna ponovljena kupnja povezana je uz ovaj Essence all about matt! transparentni puder u kamenu. Proizvod koji mi se očito sviđa zbog dugotrajnosti i mogućnosti nanošenja preko rumenila i bronzera. 

Ovog ljeta glavni mi je zadatak uhvatiti neku boju, jer zadnjih par godina izgledan doslovno kao duh. Svi su puderi pretamni, svaki bronzer izgleda previše narančasto itd. Tako sam kod jednog izleta u dm kupila Sun dance ulje za sunčanje i moram priznati da sam se ugodno iznenadila. Ulje je ugodno na koži, nisam izgorila, a nisam primjetila ni mrlje po odječi. Top! 


Kako sam ovog mjeseca proslavila 18 rođendan odlučila sam se i sama počastiti novim parfemom. Odluka je pala na Versace red jeans woman. Zanimljivo pakiranje, a unutra miris koji mi je totalno ludilo. Ima li boljeg?!


I šećer na kraju su Victoria Secret sheer perfection sprejevi za tijelo. Zaljubila sam se istog trena kad sam ih vidjela, i odmah sam znala da ih MORAM imati. Obožavam ih, ali još ne mogu reći koji mi je najdraži. 

To je to za danas. Nadam se da vam se svidjela moja hrpica noviteta :D 

Jeste li ikad koristile neke od ovih proizvoda? 
Ako da, koje i kako su vam se dopali?

Do čitanja :*
Melani

You Might Also Like

9 komentari

  1. Anonimno6/30/2015

    Evelinov 8in1 je i moj spas svaki puta kada su mi nokti slabi :) Balzam za usne Miss Purple Kiss planiram baciti, jer mi se pomalo i zgadio, a nisam došla ni do pola... :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eveline 8 in 1 je cudoo :D
      Moram priznati da se ni meni purple kiss ne dopada, jako se topi na ovim vručinama, a na usnama mi ne radi apsolutno nista!

      Izbriši
    2. Chao cure,
      ovaj eveline 8 u 1 lak koristim već mjesec dana i mene je skroz razočarao jer mi nokti nisu ništa bolji nego što su bili kad sam ga počela koristiti, a općenito stvarno imam čvrste nokte i malo mi pucaju, ali meni lak kao da ne djeluje. Jel postoji možda neka tajna kod nanošenja laka ili nešto što bi trebala znat da bi on počeo djelovati? :) Hvala!

      (http://makeupandbeautybylv.blogspot.com

      Izbriši
    3. Ako se pridržavaš uputa koje dolaze s lako, sve bi trebalo biti u redu. Stvarno ne znam zašto ti ne funkcionira. :S

      Izbriši
  2. Jako mi se sviđa p2 lak :) Šteta kaj ih nema i kod nas... Eee ovaj Essence all about matt i meni treba! Taman si radim popis za dm, tnx kaj si me podsjetila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas se nadam da ce i kod nas stici ubrzo. :D
      Nema na cemu ;)

      Izbriši
  3. Od svega ovog sam koristila i još uvijek koristim eveline 8u1 i prezadovoljna sam naravno. :) Lijepi noviteti, baš me zanima kaj je u ovoj prvoj kutijici :D i P2 lakić je preslatki. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, post o kutijici dolazi uskoroo :D

      Izbriši
  4. Anonimno7/02/2015

    U super noviteti ovaj balea setić mi se posebno sviđa :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe