Spring/Summer 2015 Wishlist - Fashion

13:43:00







Ako vas zanima što od odjeće planiram kupiti ovog proljeća/ljeta, nastavite čitati....







Polako dolazi sve ljepše vrijeme, a mi nosimo sve manje i manje odjeće na sebi. Kod promjene garderobe iz zimskog prema ljetnom razdoblju, uvijek uočim koji mi komadi nedostaju ormaru, tj. koje bih htjela nabaviti za nadolazeću sezonu. Kako bi se i sama mogla čim lakše orijentirati, odlučila sam ovdje sastaviti malu fashion listu želja, kako ne bih besciljno lutala dućanima, nego unaprijed znala što želim i što trebam tražiti.

*Mala napomena - sve su cijene izražene u eurima, jer sam trenutno u Austriji, pa mi je lakše pretraživati njihove stranice nego tražiti hrvatske. Nadam se da ćete se ipak snaći. :)


1. Sandale
Prva stavka na listi su sandale; na punu ili na "običnu" petu - sasvim mi je svejedno. Već par sezona razmišljam o tome kako bi bilo dobro imati bar jedan par, no nikako da ostvarim tu želju. Ove sezone sam čvrsto odlučila da moram naći bar jedan dobar par. Nekako mi je teško naći sandale koje su lijepe i udobne, a da mi u isto vrijeme odgovaraju cijenom (studentski budžet -.-).
 Ovo su neki od modela koji dolaze u obzir:

H&M | 29,99 € - link

Schwarze, offene High-Heels
Tally Weijl | 29,95 € - link


2. Nude balerinke
Iako imam mali milijun balerinki u svim bojama i sa svim živim uzorcima, nemam još ni jedne nude balerinke, a tako su mi lijepe. Prijateljica ih je nedavno kupila i stvarno savršeno izgledaju. Baš me briga što ću izgledati boso, haha. Vidjela sam ovaj model u H&Mu i prilično sam sigurna da ih "vodim doma". 



H&M | 9,99 € - link  


3. Torba (s resicama)
Kao da nemam dosta torbi, odlučila sam da mi za nadolazeću sezonu treba još jedna. I to s resicama, jer izgleda totalno kul i ležerno. Uvjet je i da se može prebaciti preko ramena, jer mi je to jako praktično, posebno ljeti, dok se sva oznojim i ne treba mi još torba u ruci. Ovo su neki od mojih favorita, kao bonus donosim vam i dvije torbe BEZ resica, jer su mi se dopale haha. :D

Wildledertasche mit fransen | MANGO
Mango | 49,99 € - link

H&M | 24,99 € - link

Tote mit lochmuster | MANGO
Mango | 49,99 € - link

Tote in genarbter optik | MANGO
Mango | 19,99 € - link


4. Maxi haljina
Prošle sam godine došla do zaključka da dugačke haljine dobro stoje i malim (niskim) curama (uz odgovarajuće cipele, naravno), pa sam odlučila i ove godine nabaviti barem jednu takvu haljinu. Prošle sam godine kupila crnu, pa je sad red da kupim neku drugu boju. Ovo su neki od mojih favorita:

H&M | 14,99 € - link

H&M | 19,99 € - link


Bild 8 von LANGES KLEID MIT BEDRUCKTEM SAUM von Zara
Zara | 59,95 € - link


5. Lepršavi šos (cvjetni uzorak / aztec print  po mogućnosti)
Nemam puno šoseva u ormaru, pa mislim da taj nedostatak trebamo riješiti ovog ljeta! Volim lepršave i lagane šoseve, a naročito mi se dopadaju oni cvijetnog uzorka ili s aztec printom.
Romwe | 15,04 € - link

H&M | 9,99 € - link 

H&M | 9,99 € - link

6. Lagani cardigan / kimono
Jedno sam vrijeme bila totalno luda za laganim vesticama s gumbićima i imala sam ih u svim bojama. Ove sezone mi se nekako više dopadaju lagani jersey cardigani, bez gumbi, koje ću obući ako koji dan bude malo hladnije, ili za navečer, dok se sunce skrije. Isto tako, jako su mi slatki kimoni (jesam dobro deklinirala?), napravljeni od lepršavih materijala i idealni za ljeto. Mislim da će i jedni i drugi biti odlični u kombinaciji s kratkim hlačicama i majicom na tregere.

H&M | 6,39 € - link


H&M | 14,99 € - link

7. Slamnati šešir sa širokim obodom
Još jedna moja ljetna patnja. :D Slamnati šeširi sa širokim obodom su mi preeeeeedivni i jako mi ih je lijepo vidjeti, i na sebi, i na drugima. U H&M sam pronašla ovog i zaista mi se čini idealnim za ljeto!
H&M | 9,95 € - link

Iiii došli smo do kraja, brzo, baš sam skromna. :D
Na listi možda nema nekih tipičnih ljetnih stvari kao što su kratke majice / majice bez rukava, kratke hlačice te bikiniji, ali tih stvari stvarno imam na pretek i mislim da nema smisla kupovati na tone istih stvari (nevjerojatno sam racionalna dok nisam u dućanu, hah!).

Ja se toplo nadam da ću uspjeti sve predmete skinuti s liste do kraja ljeta i onda  vam ih predstaviti u još jednom postu!

 Što vi planirate kupiti za nadolazeću sezonu?

Ako vam se sviđa naš blog, lajkajte nas na fejsu, kako bi uvijek bili u toku s našim objavama - link


Tipkamo se,



You Might Also Like

4 komentari

  1. Sandale su mi super, samo je meni peta previsoka za radni dan. Prva Mango torba je mrak...cijena visoka. Sve haljine su odlične, obožavam ljeti nositi duge haljine. Da bar u Splitu u H&M dućanu ima kupiti ovako lijepih stvari....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Torbu ću vjerojatno uzeti na sezonskom sniženju (u lipnju) pa se nadam da će je do onda sniziti. :D Također obožavam duge haljine ljeti, "otkrila" sam ih tek prošle godine i od onda stalno isprobavam neke nove. Nadam se da će i u splitski H&M ubrzo doći ovi komadi! ;)

      Izbriši
  2. Divne stvarčice si poželjela, ovo sve bi i sama nosila, osim kimona i torbe s resicama. :)) Nadam sa da budeš barem nekaj od toga ulovila na popustu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Znači imamo sličan ukus, kul! :D I ja se nadam, tako i planiram, negdje u lipnju skoknut do Beča i vidjet šta ima na akciji. :D

      Izbriši

Subscribe