Mini new in

19:40:00






Danas sam totalno neplanirano skoknula do dma i kupila par stvarčica. Kako dugo nismo imale post ovog tipa na blogu, odlučila sam vam kupljene proizvode pokazati u postu.







Pa krenimo redom!


Ovaj predivni lak je bio u košarici sa sniženim proizvodima i platila sam ga samo 1.50€ (10 kuna!!). Lak je inače dio limitirane ROCK-O-CO kolekcije od Catricea. Ovo je nijansa C02 - Lilas Blues i zaista je predivna. Ono što mi se jako dopada je mat završetak koji lak ima. Na noktima zaista predivno izgleda. :)


Inače sam imala kristalnu rašpicu, ali sam ju negdje izgubila pa sam sad kupila ovu Ebelin dvostranu rašpicu. Na prvu mi je dobra, ova gruba strana jako brzo skrati nokte što mi se jako sviđa jer nisam baš strpljiva što se toga tiče. :D Platila sam ju 1.45 € tj. oko 10 kuna. 


Iako doma imam cijelu hrpu krema za lice, morala sam imati i ovu jer.... Jer je bila na sniženju! Ne mogu si pomoći., hahaha. Uglavnom, koža mi je trenutačno u katastrofalnom stanju - do prije par tjedana sam uzimala antibiotike koje mi je dermatologica prepisala i činilo se kao da stvarno djeluju, lice mi se očistilo od prištića. Informirala sam se malo na internetu i ondje vidjela da se često događa da se prištići i ostali problemi nečiste kože vrate s prestankom uzimanja tableta. Tako je, na žalost bilo i kod mene. Lice mi je katastrofa. Doduše, ne onako grozno kao prije, ali nije ni bajno. Ova bi krema trebala spriječiti pojavu "jutarnjeg" masnog filma na koži, koji je kod mene svakodnevna pojava. Pa da vidimo! Platila sam ju 3.50 €, dakle oko 25 kuna (inače košta 7 € !!!).


Ovaj sam puder kupila već prije par tjedana, al' reko' kad već radim new in, da i njega spomenem. Kupila sam ga nakon pročitane recenzije na blogu Voodoo Blonde i stvarno mi se dopao. Odlično prekriva i lijepo sjeda na kožu. Uz to, ne iritira ju, te bi čak trebao djelovati smirujuće na kožu sklonu crvenilu, kakva moja je. Ovo je prvi Alverde proizvod koji sam kupila i koji mi se stvarno dopao, ostali su mi svi bili onak', ni sim ni tam. Možete ga kupiti po cijeni od okoa 40 kuna. 


Iaaako inače ne vjerujem u te hokus-pokus paste za zube, odlučila sam ovoj dati šansu, baš me zanima hoće li djelovati, Pakiranje je baš fensi i ovi rozi akcenti su mi ekstra slatki. Pastu sam platila 2.90 €, dakle oko 20 kuna.

I to bi bilo to za danas!

Što ste vi kupovale zadnjih dana?
Planirate li većinom kupovinu ili ste više impulzivni tip, kao ja?
Ako vam se sviđa naš blog, lajkajte našu facebook stranicu, kako biste bili u toku s našim objavama - link 

Do čitanja,




You Might Also Like

8 komentari

  1. Bočica i nijansa ovog laka su baš predivne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno se slažem, čim sam došla doma sam ga nalakirala i sad mu se divim. :D

      Izbriši
  2. Lak je predivan! Zašto ja nisam vidjela tu kolekciju? Ili je nije ni bilo kod nas? Vidim da pišeš cijene u eurima, prvi put sam kod vas na blogu pa nisam u toku, ali sviđa mi se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je bila kod nas, ali ima već par mjeseci, možda i godinu dana, haha. :) Cijene pišem u eurima jer sam trenutno u Austriji na studiju, pa ondje kupujem kozmetiku. Lakše mi se onda sjetiti cijene u eurima, pa zato tako pišem. :D

      Izbriši
  3. Ajd' baš mi je drago da ti se sviđa puder, ja sam ga otkrila skroz slučajno i drago mi je da se vijest o njemu proširila. On je meni organska verzija Revlon Colorstaya za sitne novce. Jedino što mu fali je SPF faktor, ali ne bih cjepidlačila. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti što si mi ga otkrila. :D Negdi sam pročitala da ima spf 6, no to ionako nije nešto haha. :)

      Izbriši
  4. Inače planiram kupovinu i onda dok se najdem u drogeriji, podivljam i začas natrpam košaricu sa svime i svačime :3 tak da te kužim :D Ovaj catrice imam i ja, tj rozu nijansu, a bočice su neodoljive :)) baš me zanima recenzija ove garnier kremice :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Znači nisam jedina. :D Joj predivni su, šteta što je ostala samo ova nijansa, inače bi ih sve pokupovala (ili na sreću, kad bolje razmislim, haha). Napisat ću recenziju čim ju kvalitetno istestiram. ;)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe