Catrice nude illusion tekući puder

20:44:00



Duugo sam tražila tekuću podlogu koja će biti dovoljno svijetla za moju put koja se po boji može usporediti samo s hm.... papirom! Zezam se naravno, no činjenica je da sam jako svijetla. Nakon duge potrage odlučila sam isprobati ovog Catrice ljepotana, a moje mišljenje možete pročitati u nastavku... ;)





Podloga dolazi u staklenoj "zamagljenoj" bočici od 30 ml. Dizajna ambalaže je moderan i jednostavan, bočica ima čep koji je napravljen od čvrste plastike, a samostalno skidanje od ostatka je otežano pojačanjima koja se na njemu nalaze. Pumpica dobro funkcionira i dozira puder. 



Moja je nijansa 010 Nude Ivory, čini mi se da je najsvijetlija dostupna nijansa, a meni baš taman! Što se tiče teksture, ona je kremasta i lagana na licu, a ostavlja i polu-mat efekt, koji kod mene bez pudera za fiksiranje izdrži kojih sat vremena. 



Prekrivanje je osrednje, a za veće nepravilnosti koristila sam Catrice kamuflažu u istoj nijansi. Puder je prilično postojan, uspio je izdržati kojih 8 sati uz hidratantnu kremu (Olay essentials double action) kao podlogu i puder u kamenu (Essence all about matt!) kao fiksator. 


Zaključak: Jako sam zadovoljna ovim puderom! Za oko 60 kuna možete dobiti stvarno kvalitetan proizvod. Iako prekrivanje nije najjače, smatram to zanemarivim zbog ostalih kvaliteta kao što su postojanost i ugodnost nošenja. Koristim ga svaki dan i ne mogu mu naći neke veće zamjerke. Definitivno mi je postao jedan od najdražih pudera koje sam isprobala pa vjerujem da ću ga opet kupiti. O mojem oduševljenju svjedoči i njegovo gostovanje u zadnjim favoritima

Jeste li Vi isprobale ovaj puder?
Koji puder Vi trenutno koristite?

Puno pusa od Melani
<3

Sviđa vam se naš blog? Lajkajte našu facebook stranicu za više objava - link

You Might Also Like

12 komentari

  1. Obožavam ovaj puder. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno4/27/2015

    Možeš ubaciti swatch, plizz?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hocu, samo da mi stigne ljepse vrijeme. :)

      Izbriši
  3. Nisi baš tako svijetla :P
    Ja sam kao duh i meni je ovo tamno (i prežuto) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odmah mi je lakše kad to čujem haha :D
      Ali vjerujem da imamo iste muke što se tiče traženja nijansi :P

      Izbriši
  4. Anonimno4/27/2015

    Kad čitam podsjeća me na All Matt Plus kojeg imam, ja bih voljela da je jače prekrivanje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. All Matt Plus još nisam isprobala, ali namjeravam ga kupiti nakon ovog. :)

      Izbriši
  5. Franka4/28/2015

    I meni je pretaman i žut :( tragam i dalje za svojim savršenim puderom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoooj, želim ti puno sreće u potrazi. ;)

      Izbriši
  6. Nevjerovarno, ali meni je grozan..Osim što mi izaziva nered na licu, najgore od svega, sa svim fiksatorima i dodacima, izdrži mi max 2sata.. tj toliko mi lice bude masno i sjajno da nisam mislila da je to uopće moguće.. nikada nemam problema s mašćenjem lica, tek pri kraju dana mi se laaaganao zasjaji T-zona.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo još jednog dokaza kako različito možemo doživjeti neki prozivod, ali to je jednostavno neizbježno jer nismo svi isti. :)

      Izbriši

Subscribe