LOOK by BIPA Detangling Artist

18:29:00






Još jedna "magična četka" u nizu! Kako mi se dopala, doznat ćete ako nastavite čitati. :)






Ako ste gledali video koji smo snimile dok me Melani posjetila u Grazu, mogle ste uživo prisustvovati prvom isprobavanju ove četke (a ako niste, a zanima vas, klik ovdje, scena o kojoj govorim počinje u 4:00). Već ste onda mogli vidjeti da mi se prilično dopada, a od onda se apsolutno ništa nije promijenilo, oduševljena sam njome kao kod prvog češljanja! :D

Četku sam prvenstveno kupila jer je moja kosa nakon posljednjeg farbanja postala užasno oštećena, krhka i tanka. Frizerka je očito koristila prejaki blajh. Nakon šišanja/farbanja/friziranja, nisam ništa primjetila jer ju je ona nahranila s nekima ampulama, nemam pojma, no već nakon prvog pranja sam izgledala poput metle, ali doslovno, Bila je prava muka češljati se, posebno ako nisam počešljala mokru kosu već čekala da se osuši i onda ju počešljala.


Onda sam na internetu počela istraživati o svim tim magičnim četkama i ozbiljno se dvoumila između Macadamije, Tangle Teasera i Hello Beauty četke. Na kraju sam zaključila da mi je Hello Beauty četka sasvim u redu i odlučila kupiti nju. No kada sam ušla u Bipu u Grazu - razočaranje; nisu držali Hello Beauty četku, već samo ovu, Detangling Artist četku. A rekoh, dobro, htjela sam kupiti četku sad ću ju kupiti kud puklo da puklo. :D I nisam požalila!


Četku sam kupila u austrijskoj Bipi, tako da nisam sigurna prodaje li se i kod nas. Ja sam ju platila 8,99 €, mislim da toliko otprilike košta i Hello Beauty četka. (Edit: pronašla sam ju i u Hrvatskoj Bipi, cijena joj je 69,90 kn). Dolazi u nekoliko različitih boja, a ja sam odabrala ovu elegantnu kombinaciju crne i pink. Sam oblik joj je nekako "jajolik", ali četka odlično leži u ruci, nije ni premala ni prevelika. Moj tata je rekao da ga podsjeća na kompjutorski miš, i uistinu postoji određena sličnost haha. :)



Zupci na četki dolaze u dvije veličine, kraći i dulji, i stvarno si nisam mogla zamisliti kako bi ovako smiješna četka mogla pomoći mojoj kosi. Pomalo me podsjećala na one plastične češljiće kojima sam češljala svoje Barbike, hahaha. Sami zupci su relativno mekani, no ipak dovoljno čvrsti da se ne vijaju, tj da za stalno promijene položaj.


U Bipi obećaju da ćete se pomoću ove četke uspješno riješiti zapetljane kose, bez povlačenja i čupanja. Četka se može koristiti na mokroj i suhoj kosi. E sad, na suhoj kosi stvarno nisam imala problema, nije me čupala niti išta slično, Dok sam ju pak isprobala na mokroj kosi me lagano čupala, i nije baš bez problema rješavala sve čvorove, ipak sam se trebala malo potruditi prilikom češljanja i biti pažljivija, kako se ne bi počupala. Ipak, puno ju je lakše raščešljavala nego obična četka.


A da, i ono što me pomalo zasmetalo je lagana šlampavost u izradi same četke - na ovoj slici primjerice jasno vidite mjesto na kojem se ljepilo spaja - a tako je i sa stražnje strane. Po meni to definitivno kvari taj neki vizualni dojam, ali je četka sama po sebi funkcionalna pa joj opraštam ovu sitnicu.

Zaključak:
Stvarno sam jako zadovoljna ovom četkom, otkako sam ju kupila više se nisam ni počešljala s nekom drugom, niti ne namjeravam. Vjerujem da će puno pomoći djevojkama s tankom kosom, koja je sklona petljanju i zbog toga ima moju preporuku. :)

Kako vam se sviđa Look by Bipa Detangling Artist četka?
Jeste li isprobali neku od tih "čarobnih četki"?

Ako ne želite propustiti ni jednu objavu na našem blogu, lajkajte nas na facebooku! - link

Do čitanja, Nikol :)


You Might Also Like

10 komentari

  1. Četka mi izgleda super i skoro pa identilna Tangle Teezeru :) Ja imam njega i sve je isto kao što si opisala i kod ove četke. Tako da si dobro napravila što si kupila tu, a ne dala novce da Tangle Teezer. Ista stvar a puno skuplja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E super, onda mi je baš drago da sam uštedjela. :D Stvarno sam dugo razmišljala vrijedi li davat duplo više novaca za četku, i mislim da mi ne bi bilo žao ni da sam ih dala, ali bolje uštedjeti ako se može. :)

      Izbriši
  2. Koristim Macadamia i Tangle Teezer četku i zadovoljna sam s objema :). Jeftinije varijante još nisam isprobala, no vjerujem da su jednakog učinka, samo možda slabije kompaktnosti i kvalitete izrade.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se isto apsolutno preporodila dok sam isprobala ovu četku. :D Slažem se za kvalitetu izrde, ali meni osobno ovo stvarno minimalno smeta. :)

      Izbriši
  3. Ja imam onu iz Dm-a, Blissovu i isto sam zadovoljna njome. :) Nisam vjerovala da je tolika razlika u češljanju, dok nisam isprobala, čim sam skužila da je stvarno super, staru četku sam zavitlala u koš brzinom munje. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E nisam tu vidjela, kolika joj je cijena? :D

      Slažem se potpuno, osjećaj je totalno neusporediv. :P

      Izbriši
    2. Hmmm, ne znam točno, nekih 50, 60 kuna čini mi se, ali me nemoj držati za riječ, samo sam zapamtila da je u Mulleru 10 kuna skuplja nego u Dm-u :3

      Izbriši
    3. Oke, hvala! Budem chekirala :D

      Izbriši
  4. Jao jao, što sada koju izabrati od toliko brdo četka :O
    Sad ni sama ne znam koju želim od Hello Beauty, Bipinu, Macadamia ili Tangle Teezer :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma vjerujem da ni s jednom nećeš pogriješiti, ionako su sve "na istu foru" :D

      Izbriši

Subscribe