Avon Beauty Blog Day report

14:38:00






Nakon što su se dojmovi malo slegli, donosimo vam puno slika i malo teksta o najvećem beauty događaju u Hrvatskoj. :)






U subotu, 28. ožujka, ustale smo jako rano, već u 6 kako bi se dobro pripremile za naš drugi Beauty Blog Day, događaj koji okuplja sve beauty blogerice u Hrvatskoj, u organizaciji online beauty magazina Ogledalo. Već smo se mjesecima veselile ovom događaju i konačno smo ga dočekale. Ove se godine održavao u restoranu Spoon u Hypo centru, u Zagrebu. Po dolasku smo se "bacile" na odličan buffet.


Ipak, nismo imale previše vremena za bavljenje hranom, jer su već u sljedećem trenutku počele prezentacije, koje na žalost nismo previše fotografirale, zbog prilično lošeg osvjetljenja u tom dijelu restorana. U svakom slučaju, jako su nam se dopale, naročito predstavljanje Foreo Luna uređaja, za koji sam sigurna da je oduševio sve blogerice. Vrijeme je proletilo i već je bilo vrijeme za "Avon sweet break", za koji je blogerica Jelena Pahić, koje je ove godine počela svoju karijeru kao food blogerica. Jako mi se dopadala i kao beauty blogerica, a sigurna sam da će i u ovome biti odlična. Pripremila nam je ove preslatke mini-cupcakes i tortu iznenađenja, i sve je bilo odlično. :D 


Nakon toga uslijedio je još jedan blok prezentacija i ubrzo je bilo vrijeme za ručak. 


Hrana je bila top. :D Brzo smo sve pojele i onda odjurile do štandova beauty partnera, kako bi isprobale novitete koji su nam predstavljeni u prezentacijama. 


Ubrzo nakon toga bilo je i proglašenje najbolje od nas - ove godine tu je titulu odnijela odlična Sara s bloga Sara's magical world, koja je definitivno zaslužila ovu titulu i kojoj ovim putem od srca čestitamo. :D

Nakon toga smo se još malo družile s blogokolegicama, no uskoro smo morale poći kući. 

Ovogodišnji BBDay nas je apsolutno oduševio, i kao i onaj prošle godine, inspirirao i potaknuo na daljnji rad, na nama samima i na našem blogu.

Kao što sam i najavila, nisam se previše raspisala, više sam se koncentrirala na slike, ali ako vas zanimaju detalji, opširnije o BBDayu možete čitati na:

Ith's Corner




To je to od ovogodišnjeg BBDaya, već se sad radujemo sljedećem druženju!

xoxo, Nikol i Melani



You Might Also Like

12 komentari

  1. Anonimno3/31/2015

    bas ste slatke :) i sviđa mi se outfit ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. super fotke, a vas dvije ste baš krasotice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, meni je samo žao što nema proglašenja pobjednice, al nam se već ispraznila baterija. :(

      Izbriši
  3. Lijepe ste fotke napravile, uživo ste još divnije :)) meni je samo žao kaj sam vas u prolazu pozdravila, bilo bi mi draže da smo malkice i popričale, al mi je nekako bio neugodnjak uletavati... iduće godine ne bude. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tenksac. :D Da, šteta, sljedeći ćemo se put svakako malo podružiti. ^^

      Izbriši
  4. Odlične fotke! I da, stvarno je bilo baš fantastično..od kozmetičkih predstavljanja do slasne klope..sve vrhunski :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! I slažemo se u potpunosti. :D

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. Hvala :D I ti si baš zgodnica, trebala bi više svojih fotki stavljat na blog da te se može prepoznat, hahah ;)

      Izbriši
    2. Haha a kaj da ti velim, na skoro svakoj fotki si ispadnem mutavo :D i na fejsu imam jednu te istu profilnu već valjda 5 let xD al' evo, obećajem da bum do sljedećeg BBDaya napravila neki fotosešn tak kaj me ne budu ljudi gledali ko da sam s Marsa opala :D

      Izbriši
    3. Hahahah ma to ti se samo činiiii :D Ajde, jedva čekam :P

      Izbriši

Subscribe