Max Factor Wild Shadow Pots

20:30:00





Još tamo negdje za svetog Nikolu smo ova predivna sjenila dobile na poklon, a koliko su nam se dopala pročitajte u nastavku posta!





Ova sjenila su dio Maxfactorove linije pod nazivom "Wild Shadow Pots" koja ukupno sadrži 13 nijansi (nisam sigurna koliko ih je dostupno kod nas, ali zasigurno nisu sve. U Max Factoru ih opisuju kao jako pigmentirana, blendable sjenila, koja se mogu koristiti i mokra, ako želite jači intenzitet boje. Nijanse koje smo mi dobile su 25 Savage Rose i 60 Brazen Choracoal.


Sjenila dolaze u malim okruglim posudicama, s prozirnim poklopcem na odvrtanje, tako da odmah možete vidjeti nijansu. Na njima ne piše koliku točnu količinu dobijete, a taj podatak nisam našla ni na njihovoj stranici, pa vam ne mogu reći... Ipak, mislim da dobivate pozamašnu količinu pošto je dno onako udubljeno pa se kao vidi koliko proizvoda ima. 


Cijena jednog sjenila je oko 50-60 kuna (nisam 100% sigurna) i možete ih kupiti svugdje gdje drže Max Factor kozmetiku.Isprva sam se šokirala dok sam vidjela cijenu, jer stvarno rijetko kupujem mono sjenila, i baš mi je to nekako puno novaca za samo jednu nijansu (posebno ako uzmem u obzir da ima i sasvim solidnih paleta za iste novce), ali mi je jako drago što sam ih isprobala jer sam se zaista oduševila!














Tekstura sjenila je vrlo fina, gotovo se nimalo ne truse i zaista su mega pigmentirana! Sva sjenila iz ove linije sadrže šljokice, tako da ih bolje preskočite ako ne volite shimmerasta sjenila. Meni i bez baze traju cijeli dan na kapcima, ali ako imate masne kapke ili pak želite biti 100% sigurni da cijeli dan neće mrdnuti, koristite bazu za sjenila. Stvarno se lako blendaju i super izgledaju na kapcima. 




A evo i swatcheva na ruci. Kao što vidite, sjenila su ekstremno pigmentirana i meni osobno prekrasna!

Zaključak:
Ovo su stvarno kvalitetna sjenila, rekla bih čak i da vrijede tih novaca, iako, sama ih vjerojatno ne bih kupila. Ipak, kad bolje razmislim, ako za neko loše mono sjenilo dam cca 20 kuna, onda ovo i nije neka pretjerana cijena. Ova sjenila od mene dobivaju ocijenu 5+ jer im neku zamjerku zaista nisam našla! Imaju moju preporuku. :)

Koja su trenutno vaša omiljena sjenila?
Jeste li isprobale ova od Max Factora?


Ako vam se sviđa naš blog, možete lajkati našu Facebook stranicu kako bi bili u toku s našim objavama. 

Do čitanja, Nikol :*

You Might Also Like

14 komentari

  1. Anonimno2/26/2015

    Imam nijansu Savage rose al mi nije ni blizu takva kao kod vas na swatchu,bas je slabo pigmentirana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čudno, meni su oba sjenila baš jako pigmentirana. :S Možda je dulje stajala u dućanu il' nešto drugo?

      Izbriši
  2. Trenutno ti/vam zavidim na nijansi Savage Rose, zaista izgleda prekrasno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow pigmentaciija im je odlična. 25 Savage Rose mi je ljepša nijansa :) Super post!
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam ih probala, ali izgledaju odlično, a i pigmentacija je super, meni su se do sada najbolja pokazala Catrice i Artdeco mono sjenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno su super pigmentirana. :D Čula sam dosta lijepih stvari o Artdeco sjenilima, ali ih nisam još isprobala, Catrice jesam i sasvim su mi okej, ali ništa posebno... :)

      Izbriši
  5. Anonimno2/27/2015

    za neku nijansu koja mi se jako jako svidi bi dala te novce :D
    Savage Rose mi je predivna <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, al' onda mora bit ekstra ekstra :D

      Izbriši
  6. Sjenila djeluju odlično! :) Makar sam više fan kremastih i prezadovoljna sam s Maybelline Color Tattoo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj da, Color Tattoo je stvarno predivan proizvod :D

      Izbriši
  7. Predivne nijanse, ne znam koja mi je ljepša :)) nekad si i ja mislim da ne bi dala tolko i tolko para za određeni proizvod i onda se uhvatim kak ga kupujem. :D Ali u pravu si, nadodaš još nekih 20-ak, 30-ak kuna i možeš kupiti Sleekovu cijelu paletu... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah, a sve smo takve, ako ti se nešto jako dopada, jednostavno ne možeš odoljeti :D

      Izbriši

Subscribe