Valentinovski giveaway!

19:14:00



Evo napokon i drugog giveawaya na našem blogu! Dugo smo promišljale i izmišljale što da vam poklonimo i kojim povodom i napokon smo se dogovorile. Što smo vam pripremile pogledajte u nastavku posta. Nadamo se da će vam se svidjeti.






Kako vrijeme prolazi, naš mali blog sve brže i brže raste i jako smo sretne zbog toga. Baš zato odlučile smo vam zahvaliti na čitanju i vjernosti. Pripremile smo vam simpatičan paketić kakav bismo i same poželjele, u nadi da će se dopasti i vama. 

Pobjednica darivanja u paketiću dobiva:


1. H&M divided prozirnu kozmetičku torbicu s uzorkom crvenih pusica


2. Yves Rocher lip balm s mirisom trešnje


3. Claire's parfemsku vodicu u bočici oblika srca


4. Claire's maksicu za spavanje s neodoljivim lepoard uzorkom



Pravila:
Sve što morate učiniti kako biste sudjelovale u ovom darivanju je 
1. Lajkati nas na facebooku (link)
2. Odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi: "Kako vi zamišljate savršeno Valentinovo?"
3. U komentar dopišite svoju e-mail adresu kako bismo vas mogle kontaktirati. :)
4. Podijeliti na facebooku link na ovaj post (nije obavezno)
5. Darivanje traje od 27. siječnja 2015. do ponoći 12. veljače 2015. i sudjelovati mogu samo čitateljice iz Hrvatske (poštarina za Srbiju i BiH je još uvijek malo previsoka)

Jednostavno, zar ne? Priključite se i iskušajte svoju sreću.

***DARIVANJE ZATVORENO***

*Disclaimer: Dobitnika biramo mi, vlasnice bloga, a temeljni kriterij je kreativnost odgovora na nagradno pitanje. :)

Svima vam želimo puno sreće i veselimo se vašim odgovorimaa :*

Nikol&Melani

<3

You Might Also Like

13 komentari

  1. Anonimno1/27/2015

    Kako ja zamisljam savršeno Valentinovo? Obzirom da mi je taj dan slucajno i rodjendan, a ove godine se i službeno prikljucujem klubu 40+, bilo bi savrseno da se napokon uvede kao obaveza nakon 40. rodjendana brojanje godina unatrag!!! Eto jedna mala rodjendanska i valentinovska skromna zelja. E to bi bilo SAVRSENO Valentinovo.
    Kristina
    kadzic@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Super giveaway :). A savršeno Valentinovo..hmmm..s dečkom u Delnicama..a da je snijeg preko koljena :D. Mislim da veća idila od toga ne može biti ;).
    moj mail: marinaskeja@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Anonimno1/27/2015

    Moje savršeno Valentinovo bih bilo samo s njim, daleko od svijeta, sakriveni i to je to ... Ne trebaju mi svijeće, ruže, bombonjere samo ljubav mog života ... Ok, koga lažem treba mi i druga najveća ljubav mog života-ČOKOLADA, ali da, samo to :D Mail je: Malenna21@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimno1/28/2015

    ...Nakon napornog radnog dana, užurbanog ritma, polako i sigurno spušta se večer, i sve se usporava, stišava. Pale se ulične rasvjete, moj grad je spokojan i tih. Kroz prozor promatram bijele pahulje, gledam njihovu bezbrižnu igru i ne primijetivši, misli me odvuku negdje daleko. Začujem lupkanje čaša za vino. Okrenem se i vidim tebe, nasmijanog s vinom i čašama u rukama. Bože, još uvijek mi srce zatreperi od tvog osmijeha. Sipaš nam crno vino i meni dodaješ čašu. Dok uživam u gutljaju crnog Merlota, stavljaš ploču da svira i potom dodaješ drvo u kamin da nam se vatra ne ugasi. Konačno sjedamo na debeli tepih pored kamina, ja u tvom zagrljaju, pijemo vino i razgovaramo o danu na izmaku uz zvuke bluesa. Osjećam se sretno, zadovoljno, ispunjeno, sigurno... Osjećam kako se opuštam i kako mi se oči sklapaju. Ne znam jesam li opijena vinom, glazbom iz gramofona, toplinom i pucketanjem iz kamina ili tvojim glasom i dodirom...
    To je moje savršeno Valentinovo - tvoj osmijeh, zagrljaj, poljubac...ti!
    yellena-bm@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  5. Franka1/28/2015

    Do sad smo svake godine proveli Valentinovo, na večeri ili šetnji uz kolač ali mislim da ove godine zamišljam savršeno valentinovo u toplom, pod dekicom, uz slušanje muzike, najdražu hranu i čokoladu dok mi lampice obasjavaju sobu :) ništa pokloni, samo da smo skupa <3
    at-the-drive-in@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  6. Super giveaway :)
    Kako vi zamišljate savršeno Valentinovo? Ja savršeno Valentinovo zamišljam u zagrljaju svoga dečka,pod toplom dekicom dok gledamo neki film koji zajedno izaberemo :) uz sokić i bombonijeru :),najbitnije je da smo skupa i da se volimo <3
    karolina.jokic@live.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  7. Anonimno2/01/2015

    odlično darivanje-svaka čast!! :) Pa evo ja zamišljam taj dan provesti sa voljenim na ručku ili večeri u nekom romantičnom restoranu koji bi on sam odabrao,uz svijeće i kako to več biva, sve da on sam organizira i da me lijepo i ugodno iznenadi... taj dan bar ja ne bi bila ta koja bi kuhala ! ali eto to je samo mašta koja je samo zamišljena a nikada ne ostvariva !! martina malčić

    zdenko.malcic@bj.t-com.hr

    OdgovoriIzbriši
  8. Slatko darivanje, sve u znaku <3 Svaka čast cure, hvala vam! :)
    Bilo bi lijepo taj dan provesti negdje izvan grada s njim, na pamet mi pada jedan predivan ranč, jahanje i šetnja kraj jezera, a onda romantična večera..
    imenka80@gmail com
    FB: Imenka Doe

    OdgovoriIzbriši
  9. Mihaela2/02/2015

    Iskreno uopće ne zamišljam valentinovo nešto spešl..Naravno da ne očekujem filmsku romantiku haha. Jednostavno želm biti iznenađena jer su mi večere daleko preisfurane haha. No baš me zanima kako će me dragi iznenaditi :)
    lovestoriii@gmail.com (glup mail znam haha,pravljen je davno pa zanemarite)

    OdgovoriIzbriši
  10. savršeno -kao nekad bez djece...manje briga i opuštenija atmosfera-ovak mi svoju curicu uvijek vodimo sa nama,a ove godine imamo 5 mjesečnu princezicu i onu od 3 godine.i sad da ih ostavim kad beke bilo bi mi žao i nebi se baš opustila i bula super sretna,a ovak sam sretna s njima ali nije to ,to-sve ima svoje prednosti i mane-zato svi koji nemate dijecu tak malu UŽIVAJTE!

    OdgovoriIzbriši
  11. Savršeno Valentinovo zamišljam sa savršenom osobom za mene, mojim dečkom s kojim sam u vezi već 6 godina, a volim ga kao prvoga dana. Pošto još ne živimo zajedno i ne kuham mu često, ove godine bih mu volila prirediti malo drugačiji poklon za Valentinovo- večeru koju bih pripremila s ljubavlju (nisam baš neka iskusna kuharica, tako da držite fige da sve ispadne dobro ;) ). Vjerujem da ću mu uz to pokloniti neku sitnicu kao znak pažnje, jer mislim da ako nekoga voliš nije potrebno to dokazivati skupim poklonima nego jednako može iznenaditi i usrećiti neka sitnica poklonjena s ljubavlju. Općenito mislim da se stalno trebaš truditi da bi usrećio tu osobu (jer u ovom slučaju on mene jako usrećuje), a za Valentinovo se potruditi provesti više vremena na kvalitetniji način zajedno. Nadam se da ćete se vi lijepo provesti sa Valentinovo sa svojim voljenim osobama. Super vam je giveaway <3 :) monika.os1309@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  12. Anonimno2/05/2015

    Sat otkucava vrijeme. Dani vrzo lete. Eto i Valentinovo je tu, čeka negdje iza obližnjega drveta, da proviri i osvane.
    Moj suprug i ja u braku smo već mnogo godina. Nama su svi dani provedeni zajedno Valentinovo. No ipak, dan Valentinova obilježimo nekom poklonjenom sitnicom, bez ikakvih posebnih planova.
    Valentinovo ćemo provesti kod kuće, bez detalja i potrebe da nam večer bude savršena od početka do kraja. Provest ćemo ga, kao i svaki drugi dan, spontano, uz uzajamno poštovanje i brigu jedno za drugo, bez svečane odjeće i visokih potpetica, bez ideala i maštanja.
    Naše Valentinovo bit će utemeljeno na realnosti naše svakidašnjice i bit će nam lijepo. Bit ćemo ispunjeni radošću i srećom jer smo kroz toliki niz godina još uvijek zajedno.

    Rajka Kovačević, rajka.kovacevic5@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Subscribe