Mjesec u slikama - prosinac

22:02:00







U prvom postu u novoj godini pokazat ću vam kako sam provela posljednji mjesec stare! :D








Nakon prilično velike pauze s ovom vrstom postova (niti se ne sjećam kad smo objavile posljednji "Mjesec u slikama"), odlučila sam vratiti ovu rubriku u život! Pa eto, ako vas zanima kako sam se provela u prosincu i što sam  sve radila, nastavite čitati... :)

Krenimo na posao!


Krenimo s malo božićne dekoracije. :D Ako nas pratite već neko vrijeme, znate da studiram u Austiriji (post), a ako ne, sad znate. Uglavnom, tamo je već početkom Adventa sve okićeno, i sve se sjaji, posebno u centru grada. Ovo ovdje je  dekoracija na ulazu u Shoppingcity Seiersberg, gdje sam na žalost, više radila nego kupovala, ali više o tome na nekoj od sljedećih fotografija. :)

 



Ovo su pak slike samog centra grada, koji je stvarno predivaaan. :) Svaka ulica i trg su okićeni, na svakom koraku ima kuhanog vina i štandova na kojima možete kupiti svašta. Najbolje kuhano vino imate na Mehlplatzu , tolko da znate ako se slučajno nađete u Grazu za vrijeme Adventa. :D Vikendom sve vrvi turistima i stvarno ima puno i Hrvata i Srba i Bosanaca, rekla bi čak i više nego Austrijanaca, haha. Moja najdraža dekoracija su ova viseća božićna drvca (slika prva), koja noću izgledaju još bolje. :D


Iako je prosinac bio prilično zabavan, početkom mjeseca sam imala i prve ispite, pa sam nekoliko dana provela po nekoliko sati (čitaj: oko šest) provela na fakultetu, učeći... Ipak, preživjela sam i to i položila ispit (jeeej). :D


Kao što sam rekla, nisam samo učila, već i radila. Ovdje sam na promociji za skandinavsku tvrtku Libratone. Promocije su mi prilično zabavne i vrlo rado ih radim, jer za nekoliko sati zaradim prilično dobar džeparac. :D


Malo sam i kuhala, prvi put s kineskim kupusom. Jako mi se dopao kao namirnica, a i ova kombinacija s gljivama i piletinom, koju sam isprobala, me očarala. :D Ako vas je ovo zaintrigiralo, recept za ovo jelo možete pronaći ovdje. Meni se jako dopao i stvarno nije nimalo kompliciran. Preporučam! ;)


Ovdje sam se malo skockala povodom audicije koju sam imala u agenciji za koju radim promocije. Sve je to malo dulje potrajalo, pa sam odma poslije otišla na predavanje i onda s curama u Rox, kako bi proslavile posljednje predavanje u 2014. godini. :) Inače bila je srijeda (na mom super fakultetu imam predavanja samo 3 dana u tjednu, i to ponedjeljak, utorak i srijeda, yay), a onda je u Roxu popust na rebrica, i to 50%! I bilo je stvarno fantastično, na žalost nisam slikala. :/ Ako ste u blizini, definitivno vam preporučam ovaj restoran! :D


Nokti su mi taman dovoljno narasli za dooobar Mani Monday, no sa sobom nisam imala fotić, a fotke s mobitelom definitivno nisu dovoljno dobre za zaseban post... Naravno, čim sam došla doma, nokti su mi popucali i svi moji planovi o lijepim noktopostovima su pali u vodu. :( Evo zato ovdje jedna jednostavna manikura, tek tolko da vidite kako su izgledali.


S cimerima sam posjetila IKEU, kako bi nabavili neke lijepe stvari za dnevni boravak. Ja sam usput uzela i ove dvije stvarčice za svoju sobu, kako bi ju malo poljepšala. Ako vas zanima kako mi cijela soba izgleda, napišite, pa ću napraviti mali "Room tour". ;)



Ove mi je godine božić došao malo prije. Pošto sam iz Graza otišla već 19. prosinca, moj je cimer meni i cimerici (pošto je i ona praznike provodila doma s obitelji) odlučio prirediti malo iznenađenje i organizirao nam malu prijevremenu božićnu proslavu. :D Bilo je fakat slatko, kitili smo bor, pekli medenjake, pili kuhano vino i slušali božićne pjesme. A bilo je i poklona! ;)


Onda sam došla doma, a tu je sve već bilo diiivno okićeno. Stvarno su se potrudili, a meni se najviše dopalo ovo drvce. :D


Doma smo na badnjak bor okitili u srebrnoj i tirkiznoj boji i meni je stvarno bio predivan. :)


Prvi snijeg ove godine inspirirao me za ovu manikuru. Inače sam htjela da ispadne kao na ovom tutorialu, ali pošto je bijeli lak s tankom četkicom netragom nestao, odlučila sam se sve istočkati. Prilično sam zadovoljna kako je ispalo. :)



Iii za kraj jedna sličica koju ste već mogli vidjeti na našoj Facebook stranici. Ovo je naš pekinezer Boni, dok uživa u grudanju. Bilo nam je stvarno zabavno, naši psi uvijek "polude" dok padne snijeg, haha.

Iiiii to bi bilo to. 

Ako želite, možete me pratiti na Instagramu (tamo se nalazi i većina ovih fotografija) , moj username je nikolnikols.

Kako vam se svidio moj mjesec? 
Što ste vi lijepo radili tijekom prosinca? 
Želite li više ovakvih postova?

 Ako vam se sviđa naš blog, lajkajte nas na facebooku, kako bi bile u toku s našim objavama. ;) - link

Do čitanja, Nikol :*

You Might Also Like

8 komentari

  1. Ne pratim vas jako dugo, ali jako mi se svidjaju vasi postovi!
    Samo tako nastavite :)
    Room Tour uvijek moze :D

    Sretna vam Nova :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Kolači su vam predobri hahaha
    Slobodno napravi room tour :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah a hvala :P
      Nisu bas dobro izgledali, pa samo ih morali nekako ukrasiti xD

      Izbriši
  3. Slikice su prekrasne, glasam za room tour :D Svako dobro u Novoj godini!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, bit će onda. ;)
      Hvala, također. :D

      Izbriši
  4. Ovakvi postovi su mi jedni od najdražih :) Lijepe fotkice, posebno bor i manikure :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe