Baby lips electro: Strike a pose & Pink shock

17:28:00


Ako ste čitali prethodni post, već ste vidjeli ove predivne balzame. Ja inače obožavam Baby lips proizvode, pa me moja sestra povodom Božića odlučila počastiti nijansama koje u Hrvatskoj nisu dostupne. Kad sam ih prvi put vidjela, bila sam sretna kao malo dijete. Je li normalno toliko se uzbuditi zbog balzama za usne? Stvarno ne znam, a nije mi ni važno! Odmah sam se bacila na isprobavanje, a danas vam donosim i svoje dojmove :)


Mislim da svi koji malo više vremena provode proučavajući domaće blogove mogu potvrditi da popularnost marke Baby lips naglo raste. Prvo su se pojavili u Müller drogerijama, no sad ih se može naći i u DM-u, Bipi..., nažalost samo ograničen broj nijansi.


Nijanse Strike a pose i Pink shock koje sam ja dobila spadaju u electro kolekciju koja nije dostupna u Hrvatskoj. Ambalažu ove kolekcije obilježava kombinacija crne s bojom samog balzama. Plastika ambalaže je prilično kvalitetna, ista kod svih Baby lips balzama, sposobna da preživi nekoliko padova i svakodnevno nošenje u torbi. Iako se na prvu ne čini tako, ovi se balzami stvarno dobro zatvaraju i nema šanse da se otvore sami od sebe.


Ovi balzami, nažalost nisu toliko njegujući koliko bih ja to željela. Baby lips bezbojni balzami (Hydrate, Intensiv care) puno više njeguju nego ovi u boji (Cherry me, Peach kiss). Vjerojatno zbog toga što su više usmjereni dobrom izgledu nego dubinskoj njezi. Ovi će vam balzami štititi usne od isušivanja, ali ih ne mogu potpuno obnoviti ako su one već suhe.

Pink shock

Strike a rose
Trag boje je solidan i može se nadograđivati. Prvi sloj (prikazan na slikama) prilično je nježan, no on se intenzivira svakim sljedećim nanošenjem. Mala zamjerka što nakon nekoliko sati nošenja (ako se balzam ponvno ne stavlja na usne) on sklizne na rubove usana. Nijanse balzama na usnama (na slikama) izgledaju prilično slično, no u stvarnosti nije tako. Strike a rose je toplija i ima note narančastog (tzv. coral pink)





Sve u svemu, ovaj mi se balzam jako svidio, kao i svi marke Baby lips. Ne bih ga preporučila djevojkama s jako suhim i oštećenim usnama, no kod svih ostalih prolazi. Ovaj balzam za mene djelomično preuzima zadaću ruža i kao takak mi se baš dopada. Vjerujem da će se ovaj balzam svidjeti svim sadašnjim obožavateljicama Baby lips proizvoda. (a takvih je puuno :D )


Koje vi balzame za usne koristite?
Jeste li već isprobale Baby lips balzame?
Kakva su vaša iskustva? 

Do čitanja
xoxo
Melani

You Might Also Like

9 komentari

  1. Nisam probala Baby lips balzame, iako me privlače bojom. Moje kolegice su baš imale izuzetno slaba iskustva s njima, kažu da im maksimalno isušuju usne, tako da niti nemam volje probati ih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm, ja sam probala dosta različitih vrsta i moram reći da su mi se Hydrate i Intensive care više svidjeli od ovih u boji baš zbog toga što bolje njeguju. Meni pak ni jedan isušio usne, ali očito dojmovi ovise o koži usana. :)

      Izbriši
  2. Lepo ostavlja boju, ali kao što si i sama napisala ne pružaju zadovoljavajuću negu pa nisam ponovila kupovinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      Razumljivo je izbjegavati proizvode koji ne zadovoljavaju naše potrebe. :D

      Izbriši
  3. Ja sam svoj žuti sa zadovoljstvom potrošila i rado bih probala još koji ali ostatak Baby Lips balzama u drogerijama mi nisu napeti, možda ponovim kupovinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je onaj zuti isto bio jedan od boljih koje sam probala :)

      Izbriši
  4. Nijanse su savršene! nadam se da će ovi electro doći u Hrvatsku :)

    http://neellzzstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je sto ti se svidaju, i meni su divne :D
      Vjerujem da ce ubrzo doci i u Hrvatsku :)

      Izbriši
  5. Nisam poklekla pred BabyLips rejvom i od kako su se pojavili u Bosni nisam kupila ni jedan niti sam imala želju. Držim se svog Blistexa i Neutrogene za zimu jer su pogodni za nošenje ispod ruževa :D

    OdgovoriIzbriši

Subscribe