LIP PEN by H&M

18:00:00



Ako nas pratite već dulje  vrijeme, znate da često kupujemo u H&Mu i da samo isprobale već podosta od njihove kozmetike. Danas vam donosim recenziju još jednog njihovog kozmetičkog proizvoda! :)





LIP PEN je H&Mova verzija popularnih "Chubby Sticks" koje je prije par godina lansirao Clinique, dakle - obojeni balzam za usne koji ima oblik olovke. Cijena LIP PENa je 3,95 eura, dakle oko 30-ak kuna. Ja sam svoje ulovila na sniženju za samo 1!!! euro, pa rekoh, zašto ne probati. Za tu cijenu dobit ćete 2,3 grama proizvoda. Koliko je proizvod dostupan u Hrvatskoj nisam sigurna, ali ako ga negdje vidite (ili ste ga vidjele), slobodno javite u komentaru! :)



Nabavila sam čak dvije nijanse, "Passionata Pink" i "Honeysuckle", roskaste nijanse, od kojih je "Passionata Pink" svijetlija, dok "Honeysuckle u sebi ima više crvene. Ambalaža proizvoda je plastična i vizualno prilično slična Cliniqueovoj, jedino mi se mehanizam za odvrtanje čini nekako labavim, posebno ako proizvod malo jače odvrnem...


Što se pak tiče teksture proizvoda, ona me ni kod jedne nijanse ne podsjeća na balzam; doduše, "Honeysuckle" je nešto hidratantnija, al opet ne dovoljno da bi ju mogla svrstati u balzame... Ipak, oba LIP PENA su prilično pigmentirana i na usnama lijepo izgledaju. Ne znam kakav je original jer ga nemam, pa mi je teško raditi bilokakve usporedbe. Meni se ipak čini da je H&M ovdje napravio neku vrstu mat ruževa (barem što se "Pink Passionata" nijanse tiče), koje je nemoguće nositi bez balzama. Mislim, moguće je, ali ćete nakon toga imati uuuužasno isušene usne (isprobano!).Trajnost im je dovoljno dobra, na usnama bez popravljanja izdrže otprilike 4 sata, uz pričanje. :)

Evo swatcheva;


A evo i kako izgledaju na licu:


Ispričavam se što izgledam ko "smrt na dopustu" i što su slike malo bzvz, slikala sam mobitelom pošto mi je fotić ostao doma. Ipak, mislim da su nijanse na fotkama prilično vjerodostojne i da ih je lako zamisliti na licu. 

Zaključak:
H&M Lip pen je proizvod koji vam nikako nebi preporučila kao tražite dobru zamjenu za popularne Chubby Sticks. Ali, ako tražite lijepi i pigmentirani ruž, mislim da je ovo pun pogodak. :) Naravno, prije nego što ga nanesete, obavezno stavite balzam za usne, jer je prilično isušujuć. Za kraj, priznajem da ovaj proizvod vjerojatno nebi kupila da nije bio na sniženju, ali mislim da ovo nije potpuno bačen novac. Moja ocijena za ovaj proizvod je 3+.

Jeste li isprobale nešto od H&M kozmetike?
Kako vam se dopada?

Ako vam se sviđa naš blog, lajkajte nas na facebooku, kako bi bile u toku s našim objavama. ;) - link

Do čitanja, Nikol





You Might Also Like

9 komentari

  1. Honeysuckle izgleda odlično :) Ali ne vjerujem da bih svejedno kupila taj lip pen, bez obzira na dobru pigmentiranost, ne sviđa mi se što je toliko isušujuć.. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, meni se isto više dopada, ima previše pink nijansi u kolekciji hahaha :D Definitivno, mene je to isto prilično iritiralo... Šteta što formula nije malo bolja :S

      Izbriši
  2. Prekrasne nijanse. Ja imam berry kiss i jako sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaoo šteta što ga nije bilo dok sam bila u HMu, zapravo sam baš tražila neku tamniju nijansu:D Drago mi je da ti odgovara ;)

      Izbriši
  3. Sviđaju mi se obje nijanse i jako lijepo ti stoje. :) Nažalost još uvijek nisam ništa probala od H&M-a, nekako me rumenila najviše privlače :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimno12/13/2014

    Nijanse su prekrasne:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Anonimno12/14/2014

    Obje nijanse su lijepe <3. A i lijepo ti stoje :).

    OdgovoriIzbriši

Subscribe