Wet'n'wild Color icon paleta sjenila

16:22:00







Recenzija nove Wet'n'wild palete sjenila!







Kao što ste možda vidjele na našoj facebook stranici, nedavno smo započele suranju s brendom Wet'n'wild! Poslali su nam dva proizvoda na recenziranje, od kojih ću vam jedan predstaviti u ovom postu. To je nova njihova nova color icon paleta u nijansi "Art in the Streets". U Wet'n'wildu su nedavno svojoj ponudi proizvoda dodali još neke, a među njima se našla i ova krasna paletica. :)


Krenimo s pakiranjem. Plastično je i prilično jednostavno, ništa posebno. Na pakiranju se nalazi naljepnica koja osigurava da nitko prije vas nije otvarao paleticu, no ja sam ju skinula. Morat ćete mi vjerovati na riječ.


Paletica sveukupno ima 6 grama i sadrži 5 sjenila, dva veća i tri manja.  Boje su, hmmm, malo neobične, lude i otkačene. Ipak, ljepo se daju kombinirati i u dnevnim lookovima, što ćete vidjeti u narednim postovima (pripremam malu seriju lookova baziranih na ovoj palteici, tako da, pripremite se! :D). U pakiranju se nalaze i dva mala aplikatora, jedan mali kistić i jedan spužvasti aplikator. Kada nisam u nekoj strci i dostupni su mi moji kistovi, radije ću koristiti njih, no ni ovi nisu za baciti. Swatcheve sam nanosila aplikatorima iz paletice i ispali su okej. :)



 Što se same teksture sjenila tiče, ona su potpuno mat, što mi se jaaako sviđa.Osobno više volim mat sjenila nego shimmerasta. Lijepo su pigmentirana i bez baze, što se vidi i na swatchevima. Najveće razočaranje bilo mi je ljubičasto sjenilo. Prilično je slabo pigmentirano, barem kad je naneseno na ruci, što me jako razočaralo. Osobno jako volim ljubičasta sjenila i bila sam sigurna da će mi ovo odgovarati. :(

Sjenila bez baze su s desne,a s bazom s lijeve strane



Zaključak: Osobno, vrlo sam zadovoljna ovom paletom. Iako bih se sama teško odlučila na baš ovu nijansu, drago mi je što sam ju imala prilike isprobati. Iznenadila sam se kada sam vidjela kako se lako i takve boje mogu uklopiti u neki svakodnevni look. :) Ipak, ako ne volite previše eksperimentirati, savjetujem vam da se držite provjerenih neutralnih nijansi, i da možda isprobate naked paletu iz iste linije, "The Naked Truthu" koja se meni čini prilično zgodnom, mislim da ću nabaviti i nju. :)

Za kraj, hvala još jednom Wet'n'wildu Croatia na super suradnji, a vas molim da, ako vam se sviđaju Wet'n'wild proizvodi, lajkate njihovu facebook stranicu. :)


To bi bilo to od mene!

Kako vam se čini ova paleta?
Jeste li isprobale nešto od Wet'n'wilda i kako vam se dopalo?

**PR uzorak**


Ako vam se sviđa nas blog, možete lajkati našu Facebook stranicu kako bi bili u toku s našim objavama. :)

Do čitanja, Nikol :*

You Might Also Like

8 komentari

  1. Jako su lijepe boje i pigmentiranost je na razini! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. vidjela sam da je wet n wild izasao sa par paletica ludih boja i to mi se svidja kod njih :) a vidim da je i pigmentacija super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš je, jedva čekam da ju počnem intenzivnije koristiti :D

      Izbriši
  3. nijanse nisu za mene, ali lijepo mi izgledaju njihovi proizvodi u dućanu...ispričavam se ako ostavim tonu komenntara, tek sam otkrila vaš blog ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi komentari su dobro došli, hvala ti :)

      Izbriši

Subscribe