Maybelline Colorama sjajilo za usne

13:40:00




Kratka recenzija Maybelline Colorama sjajila za usne. :)







Hej cure!
Vjerujem da ste sve (ili barem većina) već odavno primjetile Maybelline Colorama liniju. To je linija koju čine Maybelline proizvodi (lakove za nokte, sjenila, rumenila i sjajila za usne) dostupni po pristupačnim cijenama od 20 kuna! Odnedavno sam postala vlasnica ovog malog, ali slatkog sjajila iz te linije, pa sam ga vam odlučila predstaviti. :)



Moje je sjajilo nijansa broj 273, a ukupno navodno ima 21 nijansa (ne znam koliko ih je dostupno u RH). Pakiranje je neko klasično za sjajila, posebno neka jeftinija, nije ništa posebno, ali jednostavno i elegantno. Donji dio pakiranja je proziran i tu možemo vidjeti nijansu sjajila, koja je u mom slučaju neka svijetlo ružičasta, s puuuno shimmera, kao što vidite na slici.

 

Aplikator - također standardni kod sjajila za usne. Baš na slici iznad vidite kako se ovaj shimmer u sjajilu lijepo presivaja, a tako izgleda i na usnama.


Lijeva je slika slikana na dnevnom svijetlu, a lijeva u hladu. Kako ja imam dosta pigmentirane usnice, boja sjajila ne dolazi previše do izražaja. Sjajilo i inače nije previše pigmentirano, već služi prije svega da bi usnama dalo taj neki sjaj. Trajnost je neka prosječna, kod mene potraje 3-4 sata, ako ne jedem i ne pijem ništa. Na usnama je lagano i, što je najvažnije, nije ljepljivo i jako je ugodno za nositi. Zaista mi se sviđa i savršeno je za neki svakodnevni look, da ga malo "podigne". Mene je ovo sjajilo iznenadilo, najviše zbog toga što je na usnama tako ugodno. Zbog toga bih ga preporučila svima, za tih 20 kuna nemate šta izgubiti, a ako vam se svidi, još bolje. :D

Kakvi su vaša iskustva s ovim sjajilom?
Posjedujete li koji drugi proizvod iz Maybelline Colorama linije?

Ako vam se sviđa naš blog, možete lajkati našu  Facebook stranicu kako bi bili u toku s našim objavama. :) + podsjećam na prvo darivanje na našem blogu, pa ako još niste, bilo bi nam drago da sudjelujete (link)


Do čitanja, Nikol :*



You Might Also Like

4 komentari

  1. Nisam isprobala njihova sjajila, ali imam colorama lakove i presuper su mi, još pogotovo sad su bili u dm-u na sniženju za 15kn, a stvarno su kvalitetni i ima puno boja na izbor, tak da ću sigurno isprobati i pokoje sjajilo jer vjerujem da se isplati nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daa, lakovi su im totalno super. :D Definitivno se isplati, vjerujem da nećeš požaliti. ;)

      Izbriši
  2. Nisam fan sjajila iako ovo baš lijepo izgleda na usnama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prije nego što sam kupila ovo, jedva sam ih nosila, al ovo me baš oduševilo :D

      Izbriši

Subscribe