Essence longlasting ruževi

19:06:00






Danas vam donosim recenziju 3 Essence ruža koje sam stvarno zavoljela u kratkom roku. Radi se o liniji dugotrajnih ruževa i to nijane: 01 Coral Calling, 10 Cotton Candy i 11 Nude Love. U nastavku posta možete pročitati moje dojmove. :)





Kao i u svakoj recenziji krenut ću od ambalaže. Iskreno rečeno, ona mi djeluje prilično jeftino. Jednostavna, načinjena od crne plastike s tankom crtom koja predstavlja boju ruža. Na čepu je otisnuto slovo e kao znak za Essence proizvod. . Što se tiče kvalitete ambalaže ona mi se ne čini ok, kod zatvaranja ruža morate čuti ono "klik" i nakon toga nema šanse da vam se ruž sam otvori u torbici. Plastika ambalaže je prilično čvrsta i vjerujem da bi preživjela nekoliko padova.


Što se samih ruževa tiče, prilično su pigmantirani, kremasti i lako se nanose. Jedina mana im je naglašavanje suhih dijelova usana pa vam preporučujem da napravite piling ručnikom prije nanošenja. Trajanost je solidna, traju mi 3 sata ako ne pijem i ne jedem. Ovi ruževi imaju ugodan, slatkast miris koji se zadržava i nakon nanošenja.


Prva nijansa koju sam kupila (i koju  najviše volim) je 10 Cotton Candy. Jarka pink boja s hladnim podtonom. Po meni je ovo prava "Barbie" nijansa i obožavam je nositi s lagano naglašenim pregibom i crnim tušem u cat-eye stilu.

Sljedeća nijansa je 01 Coral Calling koju sam kupila samo zbog proljetnog trenda- narančastih i koraljnih ruževa. Ovo je lijepa koraljna boja iako u nekim uvjetima izgleda jaako slična crvenoj. Meni ova nijansa nije nikako sjela, jednostavno ne ide uz moj ten, pa je i rijetko nosim.

I posljednja je nijansa pod brojem 11 Nude Love. Ovu sam nijansu kupila za makeup-lookove u kojima želim naglasiti oči. Meni se jako sviđa jer daje prirodan izgled usnama (My lips but better). Ako se odlučite za ovu nijansu, dobro razmislite. Ona je prilično svijetla i zbog toga možda neće odgovarati svim curama.

I to bi bilo to od mene za danas. 
Nadam se da vam se svidjela ova recenzija.

Kakva su vaša iskustva s Essence ruževima?
Jeste li isprobali neke iz ove linije?

xoxo Melani

You Might Also Like

15 komentari

  1. Probala sam br. 9 Wear berries, meni je sasvim ok, planiram da uzmem još neki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja vjerujem da cu uzeti barem jos jedan, vjerojatno "On the catwalk" :)

      Izbriši
  2. Sve nijanse su mi divne, ali ova Coral calling mi je favorit. Baš mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm, meni je lijepa u pakiranju i kao swatch na ruci, na usnama mi je vec onako (meh), ali vjerujem da ima cura koje ju mogu nositi ;)

      Izbriši
  3. Svidjaju mi se sve nijanse. Nisam jos probala ruzeve,ali ona maskara, roze, je prosto savrsena. Super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence je na stvarno dobrom glasu što se maskara tiče, a ova linija ruževa me stvarno obradovala, pošto oni prijašnji essence i nisu bili nešto kvalitetni :/

      Izbriši
  4. Kako su lepi! Nisam do sada probala nijedan njihov ruz, posle ovog cu morati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je sto ti se svidaju.
      Slobodno napisi koje nijanse si odabrala za sebe kad ih nabavis:))

      Izbriši
  5. imam 04 On the catwalk. možda uzmem i crveni i nude.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ću sto posto kupiti "On the catwalk" još prije kraja ljeta. Čini mi se kao savršena nijansa za jesen:)

      Izbriši
  6. Coral calling mi je baš lijepa! Ja imam colour crush koja je dosta slična cotton candy nijansi, samo mislim da je još življa i nije toliko hladna i all you need is red koju jako, jako volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Colour crush sam isprobala jer je ima jedna prijateljica i stvarno si u pravu što se tiče usporedbe s Cotton candy. Ja više preferiram roze ruževe, ali na tebi crveni izgledaju jednostavno savršeno :)

      Izbriši
  7. Anonimno7/21/2014

    Ja imam Coral Calling, ali zbog malih usana jednostavno mi ne stoji, dok tebi odlicno pristaje. Pomalo sam ljuboormona.. haha :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hjooj ne moras biti. Svakome pristaje nesto drugo. Sigurna sam da ces i ti naci savrseni ruz za sebe (ako vec nisi) ;))

      Izbriši
  8. Heh, nisi u pravu za ambalazu, meni su ispali milion puta i eno, celi su.:))) Imam sva tri ruza, plus jos neke, iz pomenute dugotrajne kolekcije, samo sam ovaj koralni prosledila mami. Ja sam veoma zadovoljna njima, za te novce su odlicni!

    OdgovoriIzbriši

Subscribe