Closet Confidental TAG

16:22:00



Ovaj tag je već neko vrijeme prilično popularan kod hrvatskih blogerica, pa sam se i ja odlučila natipkati svoj. :)






Pa krenimo! :D

* What is the oldest item in your wardrobe/closet?
Dugo sam razmišljala i onda sam se sjetila da je to ovaj sako koji sam ukrala mami. Ona ga je kupila za krštenje moje sestre. Najviše mi se sviđa boja i kroj koji je baš zanimljiv i zaista ga volim nositi. Hvala mama, hihi. :*


* What is the newest item?
Kako sam nedavno bila u Njemačkoj, tamo sam naravno nakupovala hrpu stvari, a posljednja je bila ova parka iz pimkija. Stvarno sam ju htjela, tražila sam parke po svim dućanima, ali nigdje ih nije bilo... Onda sam u Mangu našla jednu, sniženu s 100 na 50 €, ali je kroj bio katastrofa. :( Onda smo otišli u drugi shopping centar gdje sam onda ulovila ovu ljepoticu. :) Koštala je 50 €.




* What is the most expensive item?
I na ovom sam pitanju dugo razmišljala, pošto nemam baš puno skupih stvari, većinom sve kupujem na sniženjima, no onda sam se sjetila ovog balonera iz Manga. Tako je mi se sviđa, kroj je fantastičan, a materijal je zaista poseban. Koštao je oko 90 €, ali zaista vrijedi toliko. :)





* What is the cheapest/ most affordable item?
To bi bile obične pamučne majicve bez rukava. Kupujem ih u svim mogućim dućanima i imam ih u svim bojama. Bilo mi je bez veze slikati, svi znate kako izgledaju. Cijena im je nekih 20-30 kuna.


* What is the biggest bargain?
To su definitivno svečane haljine iz H&M-a. Uvijek ih kupim za 10, najviše 15€, a inače koštaju i do pedeset. Bilo mi je teško izdvojiti samo jednu, pa ću vam ih pokazati nekoliko.








* What is the biggest waste of money?
Hmmm, to bi vjetojatno bile ove cipelice koje sam kupila samo za jedan događaj i samo ih onda i nosila. Uglavnom, crvene štikle koje sam kupila za krizmu. Onda su mi bile prekrasne, al sad su mi jednostavno čudne. Ne sviđa mi se ni oblik ni peta ni ova šnala. Samo stoje i skupljaju prašinu, trebala bi ih prodati. Ili pokloniti nekome. :)




I to bi bilo to. :)
Neću nikoga tagirati, ali pozivam vas sve da, ako još niste, napravite ovaj tag jer je stvarno zabavan.

Kako vam se sviđaju stvari iz mog ormara?

Do čitanja, Nikol :*



You Might Also Like

10 komentari

  1. Meni su predivne ove crvene cipelice :) Pomalo retro, ali to mi je super. Također, jako mi je lijepa bijela haljinica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su isto bile ispočetka, al me prošlo nekako :P
      I hvalaa :)

      Izbriši
  2. Meni su isto slatke te cipelice bas :D kao od Dorothy :) a i slazem se za haljine iz H&M tamo stvarno mozes kupiti super svecanih stvari koje nikad ne platim vise od 100-150 kn, a izgledaju wow. I lijepa si :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su u početku bile prekrasne i posebne, ali ih nekako nemam s čim kombinirati, ne nosim bar crveno, pa onda samo stoje u ormaru. :P H&M je zakon, tamo napunim pola ormara hahaha. :D I hvala tii :)

      Izbriši
  3. uuuu divna jaknica, a i baloner će se uskoro početi nositi jer proljeće samo što nam nije došlo :))) baš su krasne haljinice, lijepo da si i to ukomponirala u ovu vrstu posta...morat ću se i ja toga uhvatiti na blogu :))) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooj hvalaa :D
      Preporučam, meni je super tag. :)

      Izbriši
  4. Anonimno2/16/2014

    Haljinice su lijepe, ali parka je bas prekrasna <3

    OdgovoriIzbriši
  5. ajme kako je lipa ta veštica s flower printom *.*
    i parka mi se sviđa :D

    OdgovoriIzbriši

Subscribe