Recenzija: REVLON lip butter

20:18:00




Recenzija popularnog REVLON lip buttera. :)









Ovaj REVLON lip butter je na moju adresu stigao prije nekih tri tjedna, u Click2Chic paketu. Više o tome možete pročitati na ovom postu, sada ću se posvetiti lip butteru. 



REVLON lip butteri zamišljeni su kao balzami za usne s tračkom boje, što i jesu, barem ovaj moj. Dolazi u slatkom pakiranju, napravljenom od plastike. Poklopac je s gornje strane proziran, a inače je nekakve svijetlo-narančasto-crvene boje, boje breskve. Boja poklopca odgovara boji lip buttera, a ćete ih, ako ih slučajno imate više, lako raspoznati. Pakiranje je inače nekakvo standardno za ruž, kao što vidite na slici ispod.


Može se kupiti u Click2Chic webshopu po cijeni od 83,19 kn i u Mülleru, ali ne znam kolika mu je tamo cijena. Količina koju dobivate je 2,55 grama proizvoda, što nije naročito puno (standardna količina za ruževe u bulletu je oko 3,5 grama).



Nijansa koju sam ja dobila na testiranje je 025 Peach Parfait. To je nekakva crvenkasto narančasta boja s puuuno zlatnih šljokica u sebi. Nijansa mi se stvarno sviđa, iako ne promijeni boju mojih usana naroočito, pošto su same po sebi dosta pigmentirane. Da im malo sjaja zbog zlatnih šljokica, pa me pomalo podsjeća na sjajilo, samo što nije ljepljivo. Na usnama ne traje dugo, posebno ako pričate/jedete/pijete. A ako ne radite ništa, na usnama ostaje i do sat, dva. Sviđa mi se jer "osvježi" izgled mojih usana i da im trunkicu boje.

Swatchevi:




Na swatchu na usnama se dosta dobro vide te šljokice, koje meni ne predstavljaju neki problem, ali nekome bi mogle. Meni se ovaj lip butter prilično svidio i zaista ga volim nositi na usnama. Već razmišljam da kupim još koju nijansu.

Imate li vi koju nijansu REVLON lip buttera? 
Koje bi mi nijanse preporučili?

Do čitanja, Nikol

*PR uzorak

P.S. Ostanite u toku s novim postovima i zapratite nas na društvenim mrežama:

You Might Also Like

2 komentari

  1. nemam nijedan jer si mislim da nisu dovoljno pigmentirani za mene, no nijansa oko koje se ipak premišljam je Lollipop, ona mi se čini solidno pigmentirana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina je da im pigmentacija nije jača strana, vidi se i kod mene. :D A Lollipop se čini baš zanimljivim, dobar izbor! :)

      Izbriši

Subscribe