Recenzija p2 ruževa

18:02:00



Nešto više o preeesuper p2 ruževima, koji nažalost nisu dostupni kod nas. :/






Hej cure!
Danas vam donosim recenziju dva p2 ruža, koje mi je kupila prijateljica u Njemačkoj. Za p2 ruževe sam doznala s bloga A Girl In Berlin. Prije toga nisam ni znala da postoje i dugo sam razmišljala kako da ih nabavim, jer me Mirnina recenzija uvjerila da ih moooooram imati. I onda sam se dosjetila da imam prijateljicu u Njemačkoj, pa sam ju zamolila da mi ih kupi. No krenimo mi sad s ruževima. :D



Nakon pregledavanja p2 web-stranice (link), odlučila sam se za dvije nijanse za početak, dakle 110 Place de la Concorde i 043 Pont Neuf. Na stranici nijanse izgledaju gotovo identično na njihovoj stranici, no nedajte se zavarati. Nisu ni približno slične, vidjet ćete na swatchevima. Savjetujem vam da prije kupnje obavezno pregledate recenzije blogerica itd., jer su boje definitivno vjernije prikazane.



Dakleee pakiranje! Lijepo i elegantno, pomalo luksuzno, ne izgleda jeftino i plastično, iako to je. Kad smo već kod jeftinog, cijena ovih ruževa je samo 2 eura! Presmiješno. :D



Dakle, već tu vidimo razliku u boji o kojoj sam pričala na početku. Lijevo je 110 Place de la Concorde, desno 043 Pont Neuf. Kod Pont Neufa sam primjetila da je malko suh na rubovima, no nakon par premaza to nestaje (vidi se i na slici da je na rubovima malo svijetlije boje). Što se trajnosti tiče, ako ništa ne jedete i ne pijete, bez problema izdrže oko 3,4 sata bez popravljanja. Uz hranu i piće nestaju u roku odmah, pa ih treba popraviti. Znaju se, bar meni, razlijevati oko usana pa preferiram olovku ispod.



Evo i swatcheva. Htjela sam ruževe prikazati i na usnicama, no jednostavno mi slike nisu dobro ispadale. Napravit ću neki look pa da ih ipak vidite u akciji. ;)
Na kraju, ruževi su za 5+ i definitivno ću kupiti još par, a i vama to toplo preporučam. :)

Kako vam se sviđaju ruževi? Jeste li već isprobali p2 proizvode?

Do čitanja :*

You Might Also Like

11 komentari

  1. Nemam nijedan P2 ruž, ali valjda cu ih imati prilike probati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram si naći neku pen friend u Njemačkoj :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Sreća imam prijateljicu gore i jedva čekam kad će krenuti vamo u moje krajeve da mi ponese koji P2 ruž :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U potpunosti se slažem, ja ovoj svojoj već pravim listu za sljedeći put hahah. :D

      Izbriši
  4. Pont Neuf je predivan ♥
    Volim p2 proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Patim na p2 proizvode i nadam se da ce se nasi opametiti i dovesti ih u Hrvatsku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hjoooj znam kako ti je... Da su ovde, celi stand bi im pokupovala hahaha :D

      Izbriši

Subscribe