"Popravak" slomljenog sjenila

10:23:00


 Book cure! :)
Danas ću vam ispričati jednu dirljivu priču, o meni i jednom diiivnom shimmerastom sjenilu. Pa krenimo!




 Kao i svaka prava romansa, ova priča počinje u Parizu, prije nekih mjesec dana. Bila sam u Louvreu, ništa ne sluteći šetala okolo s prijateljicom. A onda smo ju ugledale: Duglas parfumeriju! Bez razmišljanja smo pojurile unutra, i potpuno poludjele dok smo vidjele hrpu stvari na rasprodaji, s tim i ova njihova sjenila. Uzela sam čak dva, sjajilo i svašta nešto, no to sad nije bitno. Sve sretne, otišle smo natrag do grupe, gledale još malo po muzeju i tako. Priča bi ovdje završila, da sjenilo po povratku iz Pariza nije izgledalo ovako:





 Već sam u prafumeriji primjetila da se ona metalna posudica unutar pakiranja lagano pomiče, ali nisam mislila da je to problem, htjela sam ju zaljepiti po povratku kući. No sjenilo je bilo potpuno smrskano.



 Iiii što sad?! Odlučila sam ga popraviti, jer mi je stvarno divno, ima supeeer shimmer kakav nemam ni u jedno sjenilu koje posjedujem, a ovako smrvljen letio je posvuda. Za početak, odlučila sam ove krupnije komade dodatno ustniti. Uzela sam dršku tankog kista (koju sam naravno prije dezinficirala) i počela ga mrviti na još sitnije komadiće.
 



 Mini masakar. Kad sam s tim završila, u našu priču umiješao se alkohol. Medicinski, naravno. ;)



Ulila sam par kapi u sjenilo, i počela miješati...


Gadno izgleda. :( Valjda će se izvući...





Šljokice posvuda, jeeeej. :D Uglavnom, sad nam preostaje samo jedno: čekati. I to najbolje preko noći...


Nakon duuuge noći, odmah letim da pogledam kako je moje sjenilo. Iako se čini čvrsto na dodir, pod pritiskom popušta. Kako bi ga učinila što kompaktnijim, koristim ubrus preko kojeg prstima pritišćem sjenilo.



Iiii skoro smo gotovi. :)





Još samo počistimo ove šljokice na pakiranju.





I to je to. :) Šljokice sam skinula kolko sam mogla, dosta se dobro drže. Tu naša priča završava, a počinje jedna super strastvena. :P No tu ćemo pospremiti za neki drugi put...

Popravljate li vi svoja sjenila ili ih bacate? Mislite li da je moj popravak uspio?

Naša Facebook stranica

Do čitanja, pusiceee :*

You Might Also Like

4 komentari

  1. Hahahha super post :)) Stvarno dirljiva priča, skoro mi je izmamila suzu na oko, ali imala je hepi ending, a takve najviše volim :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Post mi je skrooz simpatičan! ;D
    Sjenilo je predivno!
    Drago mi je da si ga obnovila, bilo bi ga šteta baciti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ti hvala, meni je isto bilo skroz šteta, pošto sam se zaljubila u njega na prvi pogled. :))

      Izbriši

Subscribe