H&M paleta sjenila

13:30:00


Hej cure!
Ako nas redovito pratite, u "New-in" postu za lipanj mogle ste primjetiti jednu lijepu paleticu sjenila iz H&Ma o kojoj će danas biti riječ. :)








Paletica je kupljena na sniženju, ali ne kod nas, već u Austriji. Cijena joj je na sniženju bila 2€, dok puna cijena iznosi 3.95€, što isto nije tako strašno. Kupljena, bila je zaprakirana u nekakvu vrstu prozirnog omota, što garantira da ju nitko prije vas nije otvarao. Sve u svemu, paletica je na prvo pogled čvrsta i kompaktna, no ono što mi se ne sviđa je da sjenila nisu pregrađena i da se lako mogu međusobno pomiješati. Inače je sam dizajn kutijice dobar, a i sjenila ovako poredana lijepo izgledaju, ali taj raspored nije naročito funkcionalan.


 Sadrži 4 sjenila, od kojih svako ima masu od 1,3 grama, pa zaključujemo da je ukupna masa paletice  5,2 grama. Sva sjenila sadrže lagani shimmer, ništa pretjerano, što mi se osobno sviđa. Boje nisu imenovane, već su samo označene brojevima 1 (beige nijansa) , 2 (svijetlo smeđa) ,3 (svijetlo ljubičasta) i 4 (sivo-crna).


 Evo i sastav ako nekoga zanima, napisan je za svaku boju posebno.



A sad swatchevi. :)
Ovo su sjenila nanesena bez baze. Pigmentacija je relativno slaba, vide se otprilike boje kakve bi trebale biti, ali teško da bi takva izdržala dulje od pola sata na kapcima.
A sad s bazom. Koristila sam Deborah 24ORE Perfect bazu.Razlika je i voše nego očita. Dakle, sjenila se teško mogu koristiti bez baze. Tek ovako dolaze do punog izražaja. Mislim da su boje dobro iskombinirane i da se lako mogu međusobno kombinirati, naročito 1 i 2 za nekakav dnevni, te 3 i 4 za večernji look. Neću ništa puno pisati o bojama, na slikama se vide prilično realno.
Eto, to bi bilo to o ovoj ljepotici. :) Meni se jako sviđa i sigurno bih ju opet kupila da imam priliku. Inače sam prilično zadovoljna s H&M kozmetikom, osim ove, imam još dvije paletice sjenila i zaista mi se sviđaju. Kao što sam rekla, jedini minusi su raspored sjenila i loša pigmentacija bez baze, ali je paletica sve u svemu, ok.

Što vi mislite o H&M kozmetici? Posjedujete li koje njihove proizvode?

You Might Also Like

4 komentari

  1. Nemam niti jedan njihov komad, jer nemam niti jedan blizu , čak nemam niti odjecu:(

    Ali ova paletica je savršena, boje su mi baš divne.
    Voljela bih isprobati.

    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno šteta, ja H&M naprosto obožavam, ako ikad budeš u mogućnosti, svakako ti preporučam i njihovu odjecu i kozmetiku. :D

      Izbriši
  2. Baš je fora paletica, kao ciglice male :)
    Hajde jedna recenzija o Deborah bazi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se isto odma dopala zbog izgleda. :D
      Bude, bude :)

      Izbriši

Subscribe