Mojih top 3 proljetnih parfema

08:45:00



Nakon duge i hladne zime, konačno nam dolazi sunce! A kako bi doživljaj bio potpun, valja izabrati dobar parfem, koji odgovara proljetnom vremenu. U nastavku pročitajte top 3 listu mojih najdražih proljetnih parfema.




Narciso Rodriguez Poudree

U vrlo kratkom roku postao mi je favorit, bez obzira na godišnje doba ili priliku. Savršeno puderast, nježan, ali ne i težak. Ovo je parfem koji ide uz svaku odjevnu kombinaciju i svako raspoloženje. Sadrži sljedeće mirisne note: jasmin, bugarska ruža, cvijet naranče, mošus, cedar i patchouli. Volim ga u proljeće baš zbog njegovog intenzivnog i dugotrajnog a tako mekog mirisa. Ako još niste, svakako mu dajte šansu. Obožavat ćete ga!

Gdje kupiti?

Douglas

 


Chloé: Roses de Chloé

Jedna divna varijacija Chloé by Chloé mirisa. Ovaj, kao što i naziv kaže, miriši kao divan buket ruža. Romantično i svježe, baš ono što želimo u proljeće. Visoke note daju mu njegovu svježinu; tu imamo liči, bergamont, taragon i limun. U srednje note su Damaska ruža, magnolija, cedar, jabuka, crni ribizl i breskva, a bazne note čine bijeli mošus, amber i drvene note. Odlično ide uz lepršave haljine, ali i uz uredske kombinacije, koje nadopunjava svojom svježinom. Kao i prethodni, stvarno je dugotrajan, što ga čini odličnom opcijom za svakodnevicu.

Gdje kupiti?




Dolce and Gabbana: Light Blue Sun

Light blue sun dijeli note s originalnim Light Blue mirisom, no ova varijacija kao završnu notu nema onu citrusnu svježinu, nego topliju notu koju mu daju cedar, mošus i burbon vanilija koje čine njegovu bazu. Ta ga nota dosta razlikuje od originalnog light blue mirisa, kojeg nosi više od pola grada. Srednje note čine frangipani, bijela ruža i jasmin, a visoke limun, kokos i zelena jabuka. Ovaj parfem miriše kao sunčan dan na moru, toliko toplo i jednostavno lijepo. Od ova tri mirisa, definitivno najkraće traje, vjerojatno zbog svoje prozračnosti. Ne zamjeram, svakako ga obožavam!

Gdje kupiti?

Douglas


Zaključujem da kad biram parfem, on mora imati mošus, ruže i jasmin, sve ostalo je varijacija na temu. Šalim se! Divno je imati favorite i koristiti ih. Koji su vaši? Pišite mi!

                    Sviđa ti se nas sadržaj?  Zaprati nas na Facebooku i Instagramu!

                                                                Do čitanja, Melani

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe