Recenzija: Veet Sensitive Precision Trimer

21:02:00

Pošto se ljeto  opasno približava, vrijeme je za istraživanje novih pomagala za uklanjanje dlačica. U ovom ću postu pisati o Veet sensitive percision trimeru za lice i bikini zonu.


Radi se o malom trimeru uz kojeg dobijete dva nastavka, jedan tanji (za lice) i širi (za bikini zonu, ali i ostale dijelove tijela). Uz svaki nastavak, također dobivate plastični nastavak za dulje dlačice, pomoću kojih imožete regulirati njihovu duljinu. Posebni dodatak u ovom paketu bili su silikonske šabone za oblikovanje bikini zone.


Što se tiće samog učinka, trimer solidno funkcionira. Uži nastavak prikladan je za rad na licu a kraća i duža oštrica omogućavaju vam precizan rad. Ako njime želite uklanjati jako kratke dlačice obrva ili dlačice na nausnici, imam nešto lošije vijesti za vas. Trimer skraćuje dlačice maksimalno, no ne uklanja ih iz korijena pa sitni dijelovi uvijek ostaju vidljiv na površini. Ovisno o boji dlačica to može predstavjati problem. 


Širi nastavak za tijelo, također dobro funkcionira, lijepo uklanja dlačices površine, no kao i kod užeg nastavka javlja se problem sitnih točkica (vidljivih sitnih dlačica) koje ostaju nakon korištenja. Nastavak sam isprobala na bikini zoni (za što je i preporučeno), na nogama i pazusima. Gdje se isto pokazao kao dobra opcija.


Što se tiće prozirnih nastavaka za skračivanje, oni baš i ne funkcioniraju najbolje. Možda moje dlačice (obrve i bikini zona) pri isprobavanju jednostavno nisu bile dovoljno duge, no više su mi se činili kao zaštita za oštrice, nego ragulatori duljine.


Oblikovanje bikini zone pomoću trimera i priloženih šablona također ne predstavlja problem. Oblici se lako koriste, postave se na željeno mjesto i pomoću trimera se skraćuju dlačice oko šablone. Ideja je zanimljiva i zabavna, no ako želite precizan i uredan rezultat morate uložiti više vremena nego što je potrebno kod običnog brijanja (i uređivanja) istog područja.


Meni se osobno proizvod dopada i često ga koristim (najviše na pazusima, nogama, nešto rijeđe na bikini zoni, a na licu samo kako bi skinula peach fuzz). Isto tako, ovaj trimer ne izaziva nikakve iritacije na koži pa je to još jedan plus. Idealan je za putovanja ili kad vam treba neko brzo riješenje protiv dlakavosti.

Proizvod bih Vam preporučila ako trebat nešto što će vas na brzinu osloboditi neželjenih dlačica (pogotovo ako imate svijetliju kosu). Ono što ne trebate očeivati od proizvoda je njhovo potpuno uklanjanje.


Biste li isprobale ovaj poizvod?
Koristite li Veet proizvode?

Do čitanja,
Melani


You Might Also Like

0 komentari

Subscribe