Recenzija: Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruževi

18:05:00


Iako su ovi ruževi već dulje na tržištu, mi smo ih otkrile tek nedavno. Ipak, moram priznati da su nas potpuno osvojili, a čime točno, pročitajte u nastavku.

Za početak, u kolekciji imamo ukupno tri nijanse, moje su 10 Dreamer i 15 Lover, dok je Melani za svoju kolekciju odabrala nijansu 05 Loyalist. Ono što je svim nijansama zajedničko je elegantno pakiranje, gdje donji dio sugerira boju ruža koja se nalazi unutra, što je po meni vrlo praktično. Količina ruža koju dobijete je 5 ml, što je uobičajena količina za tekući ruž. Aplikator je spužvast i „zašiljen“ na vrhu, što omogućuje izrazito čistu i preciznu aplikaciju.Tekstura svih ruževa je tekuća (koje iznenađenje) i morate s njom raditi dosta brzo, jer, iako ruževima treba neko vrijeme da se setiraju na usnama (5-10 minuta), prije toga, odmah po nanošenju, postaju ljepljivi i ne opraštaju greške prilikom nanošenja. Jednom dok se posuše, na usnama postaju potpuno mat i nema šanse da ćete ih skinuti ičim osim nekim uljem ili eventualno jako masnom hranom. Trajnost im je odlična, bez problema izdrže cijeli (radni) dan na usnama i jako dugo izgledaju kao da ste ih tek nanijeli. Ne bih vam preporučila nadograđivanje ruža, jer ako i prilikom aplikacije stavite previše proizvoda, on će se brzo početi skidati sa usana.


Iako se radi o tekućim ruževima, oni ne isušuju usne. Ipak, tekstura nije najlaganija, i definitivno ćete znati da imate nešto na usnama, barem prvih par sati. Čula sam da tekstura kod ovih ruževa ovisi od nijanse do nijanse, no meni se čini da su ove nijanse koje ja imam prilično slične po svim karakteristikama (što je možda i zato jer su prilično slične po boji). Meni ruževi mirišu po vaniliji, no miris ishlapi čim ih nanesete na usne.

Ruževi odmah nakon nanošenja - 05 Loyalist, 10 Dreamer, 15 Lover

Ruževi nakon sušenja - 05 Loyalist, 10 Dreamer, 15 Lover

05 Loyalist je nude nijansa, za koju već morate biti prilično blijedi da vam dobro stoji (check). Ako vam se poklopi s podtonom kože, može izgledati odlično. Nijansa 10 Dreamer je svijetlo ružičasta nijansa koja je nekima možda previše „Barbie“, ali meni se sviđa. Najneutralnija, i po meni najljepša nijansa je 15 Lover, zagasito muave nijansa koja pristaje apsolutno svakome.  

05 Loyalist

10 Dreamer

15 Lover

Cijena ovih ruževa je opravdanih 59,90 kn, iako bih vam ja preporučila da svakako pričekate Bipinu akciju od 30% na dekorativu pa onda ugrabite željene nijanse, ili barem jednu za probu.

Zaključak
Top ruževi za top cijenu. Traju cijeli dan, odlično pigmentirani, dobra cijena. Ne može bolje. Ono što bi nekima možda moglo zasmetati je nešto dulje vrijeme setiranja ruževa na usnama i nešto jači miris prilikom nanošenja, no mislim da bi trebali zadovoljiti potrebe većine ljubiteljica tekućih ruževa. 

Jeste li možda isprobale ove ruževe?
Koji je vaš najdraži tekući ruž?

Čitamo se, Nikol

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe