Recenzija: Shaaanxo 18 Color Eyeshadow and Lip Palette

18:00:00


Iako je ova paleta izašla već daaavno, tek sam ju nedavno kupila. I to na sniženju. Kako mi se čini da će uskoro izaći iz asortimana, odlučila sam požuriti s recenzijom da je još stignete ugrabiti ako ju gdje nađete, jer se stvarno radi o odličnoj paletici.

Paleta je nastala kao proizvod suradnje Youtuberice Shaaanxo i BH cosmetics (još 2016), a sastoji se od 9 nijansi ruževa i 9 nijansi sjenila pozamašne količine od 16 grama ( što je približno 1,8 grama po sjenilu tj. ružu).

Pakiranje je jako fotogenično, iako se bojim da će se brzo uprljati jer je prilično svijetlo i od papira… Dobivate i papirnati „omot“ za paletu koji ju koliko-toliko štiti od ostalih sjenila koja se eventualno nalaze u vašoj kozmetičkoj torbici. Osim toga, dobivate i dvije plastične folije koje prekrivaju sjenila, tj. ruževe, ali meni je prevelika gnjavaža da ih čuvam. Također, sa svake strane se nalazi i malo ogledalo, koje će poslužiti za sitne popravke na putu.




Nijanse su prilično tople i prevladavaju shimmeraste nijanse (6 shimmerastih / 3 matt sjenila). Mnogi su je uspoređivali s Kylie paletom dok je tek izasla, no, iako ima sličnih nijansi, mislim da se ne radi o dupeu. Radi se više o neikm neutralnim, svakodnevnim nijansama, koje se međusobno vrlo lako kombiniraju i dovoljna su za potpuni look. U principu su sva sjenila u paleti vrlo kremasta i ne truse se ni malo. S lakoćom se nanose i blendaju, a uz bazu (preporuka za Wet’n’wild photofocus bazu) na očima ostaju postojana cijeli dan – boja ne blijedi i sjenila se ne skupljaju u pregibu oka. Pigmentacija im je stvarno zavidna – dovoljan je jedan dodir kistom i već imate dovoljnu količinu sjenila. Apsolutno sam oduševljena sjenilima, i moram priznati da su ona od početka bila glavni razlog za kupovinu ove palete. 




Kod ruževa prevladavaju klasične, ružičasto-crvene nijanse, uz par nude iznimaka. Kremaste su teksture i lako se nanose, a na usnama traju nekih 2-3 sata. S obzirom da je pomalo nepraktično nositi cijelu paletu sa sobom za casual popravke ruževa, ja ih nanesem ujutro, pa onda kroz dan popravim s nekom sličnom nijansom. Osjećaj na usnama je ok, nisu pretjerano hidratantni, niti pretjerano isušuju usne. Posljednja, najtamnija nijansa je pomalo čudne teksture, ne nanosi se ravnomjerno i ne izgleda dobro na usnama. Pigmentacija na usnama je osrednja, više se čini kao da se radi o pigmentiranijim sjajilima nego o pravim ruževima. Uz to su prva, druga i četvrta nijansa prilično slične i na usnama ih definitivno nećete moći razlikovati. Ako ste paletu namjeravale kupiti isključivo zbog ruževa, slobodno ju preskočite. Ne propuštate ništa naročito.

Zaključak?
 Ako volite tople nijanse sjenila i volite ih koristiti svaki dan, definitivno morate imati ovu paletu! Odlična kvaliteta i stvarno ogromna količina sjenila su glavni argumenti za kupovinu. Kao što sam već napomenula, nisam najveći fan palete ruževa, ali će i ona poslužiti.

Gdje kupiti?


Iliii njemački/austrijski DMovi.

Jeste li isprobale ovu paletu sjenila?
Što generalno mislite o suradnjama Youtubera i makeup brandova?

Čitamo se,
Nikol

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe