Fotoreport: Dani ljepote i fitnessa 2016.

18:10:00


Na našoj facebook stranici ste nam dale do znanja da bi vas ovakva vrsta posta mogla zanimati, pa sam vam odlučila natipkati nešto o ovogodišnjim danima Ljepote i fitnessa. Kako sam i rekla na fejsu, ovo će biti post s puno slika i malo teksta, jer ipak se radi o foto-reportu. Uživajte :)

Na Eveline štandu su bile jako ljubazne tete koje su nas opskrbile s brdom testera! :D

 Osim dekorativne i preparativne kozmetike, na sajmu se našlo i nešto modnih dodataka, a nama se najviše svidio štand modnog nakita "Maya", gdje sam se i slikala s vlasnicom. :) Ako vam se sviđaju neki modeli, možete ih kontaktirati na njihovoj facebook stranici - link.
Vlasnik branda "Kuća magične trave" nas je odlično savjetovao u njezi kože i preporučio nam svoje proizvode uz detaljna objašnjenja kako i zašto. Njihove proizvode možete nabaviti u bio&bio dućanima, a imaju i facebook stranicu - link.Malo smo se i fotkale, prva slika je s velesajma, a druga iz Arena Centra, kamo smo otišle na ručak.

Nadam se da vam se post svidio!

Jeste li vi ove godine posjetile sajam "Dani ljepote i fitnessa 2016"?
Planirate li otići sljedeće godine?

Čitamo se, Nikol :)

You Might Also Like

4 komentari

 1. Sad mi je još više žao što nisam stisnula sa obavezama i otišla! Vidi se da vam je bilo lijepo :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, stvarno smo se dobro zabavile i bilo je puno toga za vidjeti. :D

   Izbriši
 2. Baš vam je bilo lijepo i vidi se da ste uživale. Ove godine nažalost nismo stigle, a i Bologna je bila u planu pa da ne ispadne da samo po sajmovima šetamo :D Druge godine dolazimo sigurno!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Stvarno je. :D Hahaha, ma to spada pod blogerske obaveze. ;) Vidimo se onda sljedeće godine!

   Izbriši

Subscribe