Essence soo glow! highlighter

20:33:00


Kako smo prošle godine svi marljivo konturirali, ove ćemo se godine ipak prebaciti na lagano highlightanje. Teži se postizanju zdravog sjaja, a dramatični lookovi s jakim konturama polako odlaze u prošlost. Iz tog razloga odlučila sam vam predstaviti svog ljubimca iz Essencove obitelji. Zanima vas?

Ovaj ljepotan nosi naziv 20 Bright up your life. Radi se o "cream to powder proizvodu" što znači da je kad ga nanosite kremast, a kasnije se njegova struktura mijenja i on se ponaša kao praškasti proizvod.


Ambalaža je potpuno jednostavna i bez suvišnih detalja. Plastika od koje je napravljen je prilično tanka i valjalo bi malo pripaziti jer nisam sigurna bi li preživio pad s neke veće visine. :P

Sama tekstura je (kao što piše na pakiranju) potpuno kremasta. Proizvod se lako nanosi i blenda. Ja ga nanosim prstima jer smatram da je tako najpraktičnije, no možete koristiti i spužvice.

swatch:

Ovaj je highlighter savršen za svakodnevne prilike jer nije previše dramatičan, a i ostaje na licu sve dok ne odlučim skinuti šminku.


Proizvod možete pronaći na svim essence prodajnim mjestima, za cijenu od 20ak kn.

Koji je vaš najdraži highlighter?
Jeste li isprobale ovaj proizvod?
Koji su vaši dojmovi?

xoxo Meli

You Might Also Like

3 komentari

 1. Anonimno3/06/2016

  Cini mi se poprilicno dobrim, a cijena je i vise nego dobra!

  OdgovoriIzbriši
 2. Anonimno3/07/2016

  mislim da je to izaslo iz asortimana.Inace imam oba i broj 10 i 20 pa ti mogu rec da je 10-ka puno ljepsa

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivan, nisam mogla da verujem da ima tako dobar učinak za tako malu cenu. Ali to je Essence :)

  OdgovoriIzbriši

Subscribe