Wet'n'Wild Color icon rumenilo

17:15:00



Danas vam pišem o još jednom Wet'n'wild proizvodu, a riječ je o Coloricon rumenilu u nijansi "Berry Shimmer".

Rumenilo dolazi u plastičnoj ambalaži, prozirnog poklopca, tako da uvijek možete vidjeti o okjoj se nijansi radi i bez otvaranja rumenila. Ono što se meni jako sviđa kod Wet'n'wild proizvoda je ova njihova zaštita za proizvode, tj. naljepnica preko djela na kojem se proizvod otvara, tzv. seafty seal koji ima 90% njihovih proizvda. Vjerujem da nitko ne voli kupiti već korišteni proizvod, a Wet'n'wild je pronašao odličan način da nas zaštiti od tog scenarija.



Sama ambalaža nije ništa posebno, prilično jednostavna, rekla bih u rangu s ambalažom Essence kozmetike. Jako mi se sviđa ovaj reljef na rumenilu, skroz mi je zanimljiv. Uz rumenilo dobivate i kistić koji po meni nije baš funkcionalan. Iako inače ne koristim te kistove iz pakiranja, već svoj kist za rumenilo, odlučila sam ovaj isprobati tek toliko da vam mogu prenijeti neke dojmove - možda u nuždi može poslužiti. No ako mene pitate - ne može. Čim sam ga dotakla, počele su mu ispadati dlake, koje su inače dosta grube. Lijepo pokupi rumenilo, ali mu dlake nenormalno ispadaju, tako da - radije koristite svoj kist. Ipak, možda se radi samo o mom primjerku, ne mogu garantirati. :)


Sama nijansa rumenila je jedna lijepa zagasita crvena nijansa, s laganim narančastim podtonom, rekla bih ciglasta nijansa. Teško mi je reći, jer me ime rumenila skroz zbunuje - za mene su berry nijanse ljubičasta, ružičasta... Tekstura rumenila je prilično nježna, puterasta, ali se rumenilo pomalo trusi. Shimmer je zlatan i  prilično sitan, na swatchevima se ni ne primjeti, eventualno na jakom suncu, tako da, bez brige - nećete izgledati poput disco kugle. Rumenilo je prilično pigmentirano tako da pripazite kod nanošenja. Na licu traje cijeli dan, samo što boja nakon nekih 3-4 sata lagano izblijedi. Izgleda prilično prirodno i mislim da bi odgovaralo svim tonovima kože. 



Swatchevi:



Ovdje možete vidjeti i kako rumenilo izgleda na  licu. Inče sam kod rumenila ekstremno oprezna, jer se jako bojim "klaun looka", tako da nastojim rumenilo nanijeti što suptilnije. Sviđa mi se kako mi stoji, i mislim da mi dobro odgovara, posebno uz prikladnu nijansu ruža (ovdje nosim W'n'w MegaLast ruž u nijansi Wine room). 

Sve u svemu, ovdje se radi o odličnom rumenilu za male novce, točnije 33,90 kuna. Opraštam mu "eksces" s kistićem, jer ga ionako ne bih koristila. Ako tražite jeftino, ali kvalitetno rumenilo, definitivno vam mogu preporučiti Color icon rumenila.Ako ga poželite kupiti, možete to učiniti u odabranim dm prodavaonicama. :)



Koja vi rumenila volite koristiti?
Jeste li isprobale ovo?

**PR UZORAK**

Do čitanja




You Might Also Like

14 komentari

  1. Da lijepo ti stoji, ja imam jedno, ali druga nijansa i baš sam zadovoljna, strašno je postojano.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :D Da, stvarno su dobra rumenila. Koju ti nijansu imaš? :)

      Izbriši
    2. Mellow Wine, cijelo ljeto sam ga koristila :)

      Izbriši
    3. Odlično izgleda, mogla bih nabaviti i tu nijansu. :D

      Izbriši
  2. Super je nijansa i odlično ti stoji! Tako želim isprobati WnW ali ga nema u Bosni :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Meni je isto prilično nedostupan, kod mene u okolici ga nema nigdje, jedino Zagreb, ali on mi je opet daleko.... :/

      Izbriši
  3. Imam ga i super mi je, bas ova nijansa :) daje jedan topli prirodni izgled licu, samo je stvarno lako pretjerati, ali opet bolje da je pigmentirano nego da se ne vidi uopce :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se sa svime što si rekla, bolje tako nego da treba 1000 puta prelaziti po licu da se uopće vidi mrvica boje. :D

      Izbriši
  4. Ova nijansa predivno izgleda na tebi, u skladu s tvojim tenom i bojom kose, prekrasno :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe