Glossybox svibanj 2015. - unboxing

21:52:00






Još jedna u nizu "kutija iznenađenja". Kakav je njezin sadržaj i kako mi se dopala, pročitajte u nastavku. :)







Glossybox je, kao što sam već rekla, "kutija iznenađenja" u kojoj svaki mjesec dobijete 5 proizvoda, čija vrijednost obično nadmašuje cijenu koju ste platili za kutiju. Ova kutija na žalost nije dostupna u Hrvatskoj, već samo u Njemačkoj i Austriji, koliko je meni poznato. Cijena kutije je 15 € + ca. 3 € poštarine za Austriju, dakle sveukupno oko 18 € ( dakle, oko 140 kuna). Možete naručiti kutiju na jedan, tri, šest ili dvanaest mjeseci, a pravilo je  - što je pretplata dulja, to je cijena po kutiji niža. Možete ih naručiti ovdje. Meni je ovo bilo prvi put da sam naručivala ovako nešto, pa sam kutiju uzela samo na jedan mjesec, i to upravo svibanj, za koji je Glossybox tim pripremio specijalnu "trend edition" pod nazivom "Style Fashion". Iako sam sadržaj kutije nema previše veze s tom temom, kutija u kojoj se nalaze proizvodi je lijepo oslikana i kao takva je super za dekoraciju. :D





Nakon što otvorite kutiju, prvo što vidite je "Glossy Magazin", nešto poput časopisa (ima 10 strana pa ne mogu to baš nazvati časopisom xD) koji je također dio trend izdanja. U njemu možete naći više informacija u proizvodima koji se nalaze u kutiji, ideju za DIY projekt s Glossbox kutijom (kutija za prstenje) te neki recepti. Zanimljiva ideja. :D



Otvaramo kutiju i što vidimooo - u ovoj je kutiji čak 6 proizvoda i svi su full size. Divno. Da vidimo čega sve tu ima...


BeautyLash CONDITIONING GEL, originalna cijena - 19,99 €
Prema "časopisu", najskuplji proizvod u kutiji. Trebao bi njegovati obrve i trepavice te im dati čvrstoću i održavati njihovu punu duljinu (što god to značilo). Za trepavice kao iz sna (jasna stvar). Nego, kako prirodno imam prilično jake i duge trepavice, a i obrve, ne znam koliko će mi ovaj proizvod koristiti. Al ajde, probat ću, pa ću vidjeti.


Schwarzkopf OSIS+ Glamination Glossy Holdspray, originalna cijena - 16,99 €
Lak za kosu. Koje inače ne koristim, osim dok izlazim i slično, jer lijepe kosu i sve to skupa mi užasno izgleda. No možda ovaj bude drugačiji - proizvođač obećava laganu formulu s "tekućim mineralima" koji kosi daju sjaj i dobro fiksiraju tvoj styling. Baš me zanima kakav će biti.


Max Factor MasterpieceMAX maskara, originalna cijena - 11,49 €
Ova je maskara došla lagano prašnjava- vidite na slici gdje su svi proizvodi u kutiji. Obrisala sam ju i mislim da je inače okej. Nisam ju još isprobala, ali meni je rijetko koja maskara loša, tako da - super odabir. :D


Catrice cosmetics VELVET FINISH POWDER WITH HYALURON, originalna cijena - 4,99 €
Mi je došao k'o naručen. Trenutno koristim Deborah puder u prahu i nekako mi je bezveze, već sam dulje vrijeme gledala Catriceov Prime&Fine kompaktni puder, ali vjerujem da će i ovaj biti dobar. Imam korektor iz iste linije i super mi je.


Diademine dvofazni odstranjivač makeupa s očiju, originalna cijena - 3,99 €
Isto mi super dođe, toga nikad dosta. Proizvođač kaže da nježno skida makeup s očiju i ne ostavlja mastan trag.


Theramed 2in1 Non-Stop White pasta za zube, originalna cijena - 2,49 €
Ovo je zapravo bonus proizvod i nije naveden u onoj knjižici s proizvodima. Obećava instant bijele zube. Trenutno koristim drugu pastu za izbjeljivanje tako da će ova malo pričekati testiranje, ali vjerujem da nije loša.

Zaključak:
Kutija mi se prilično dopala, za cijenu od 15 € (ne računajući poštarinu), dobila sam proizvode u vrijednosti od gotovo 60 €, + svi su full size. Iako, malo mi je zasmetalo šro se u kutiji našlo dosta drogerijskih proizvoda; rađe bih isprobala testere nekih skupljih proizvoda, nego dobila full size nečega, što si i ovako mogu sama priuštiti bez razmišljanja. Ipak, zadovoljna sam sadržajem kutije i vjerujem da ću je nekad opet naručiti.


Kako se vama čini ovaj koncept "kutija iznenađenja"?

Slažete li se da je vrijeme da se i kod nas uvede nešto takvo?


Do čitanja,

You Might Also Like

10 komentari

  1. Budući da je povoljna, vjerovatno bih je kupovala samo radi uzbuđenja, a ako se pronađe i poneki dobar proizvod, još bolje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, stvarno je zabavno raspakiravati kutiju, dok znaš da te unutra čeka iznenađenje. :D

      Izbriši
  2. Meni se više sviđa kutija nego proizvodi, stvarno je super za razne stvari i dekoraciju! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, pa da, stvarno je lijepa. :D

      Izbriši
  3. Anonimno5/27/2015

    baš je odlična kutija,,, a i proizvodi nisu loši,, nekako se sve da iskoristiti i u krajnosti potrošiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, sve je više manje iskoristivo :D

      Izbriši
  4. Ja bih vjerojatno naručila glossybox samo radi kutije :P iako nije ni sadržaj loš ;)
    Meni je baš žao što je samo kutija s lookfantastica dostupna kod nas i posebno patim za My little box :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isitina, pakiranje je super. :D
      Da, baš glupo što nemamo više mogućnosti, ima baš super kutija, posebno u VB, a sve redom nedostupne... :(

      Izbriši
  5. I ja se pitam kad budu uveli takvo kaj i kod nas.... ja bi ju isto naručila, čisto zbog uzbuđenje i iščekivanja...a i s druge strane nisu ni proizvodi toliko loši... :))

    OdgovoriIzbriši

Subscribe