Ljetni shopping - što sam kupila u posljednje vrijeme

15:38:00

Konačno nam stiže ljeto, a s njim i brdo novih proizvoda koje treba isprobati. U nastavku pogledajte što sam sve kupila (i isprobala) kako bih se pripremila za ljeto.


Cadevera totes meer mineralien dezodorans odlučila sam isprobati jer još uvijek tražim svoj savršeni dezodorans bez aluminija (top lista stiže uskoro!). Nakon nekoliko isprobavanja moram priznati da sam nakon silnih hvalospjeva koje sam čula o njemu očekivala više, no o tome ćemo više u nekom drugom postu.

Balea gel za brijanje uvijek mi je odličan izbor! Njihove limitirane kolekcije uvijek imaju lijepu ambalažu i mirise. Ovaj isto tako odlično radi svoj posao u svakom pogledu, a nije ni skup.

Alverde gel za tuširanje mango-smokva mi tako miriše na ljetovanje. Ovo mi je drugi alverde gel za tuširanje koji sam ikad isprobala i moram reći da su mi dosad iskustva s njima stvarno dobra. Gelovi su nježni, ne isušuju, prirodni i divno mirišu, svakako isprobajte ako imate priliku!


Balea Fussbutter Papaya love maslac za stopala uzela sam na prvu samo zbog mirisa, a i zato jer su balea maslaci za stopala generalno dobri. Nisam pogriješila, proizvod je stvarno top. Kako radim pedikuru kod kuće možete pročitati u ovom postu.

Balea kupka za stopala s ureom još je jedan proizvod koji je na društvenim mrežama  pošteno nahvaljen. Još je nisam isprobala, ali svakako ću uskoro.



Eveline 24k gold luxury nourishing body lotion kupila sam samo zbog šljokica koje sadrži. Miris mi je okej, njega super, isto kao i obožavane šljokice. Ima ih dosta i lijepo se rasporede. Tekstura mi je malo teža pa mislim da nije optimalan za baš baš vruće ljetne dane, već baš za ovaj prijelazni period.

Biobaza feather soft body lotion mi je novo otkriće u svijetu losiona! Miris, lagana tekstura i divna njega meni su dobitna kombinacija. Stvarno je predivan u svakom pogledu.

Eveline Brazilian body sprej za samotamnjenje mi je bila strašno spontana kupnja. Prvo isprobavanje bilo je malo kaotično, no već drugo je bilo ljepše iskustvo. Ne želim otkriti previše informacija, jer je post već u izradi!

Balea tropical vibes schimmeröl isto je dio ljetne treba-mi-sve-šljokičasto-i-glowy postave. Šta da kažem, ne mogu protiv sebe. Proizvod je super, daje lijep glow, malo topline boji kože i miriše na karamelu. Bogovski!



Mivolis krema s pantenolom adut mi je u rukavu u borbi protiv bilokakvih ranica ili kožnih problema. Umiruje, obnavlja i pospješuje zacjeljivanje. Stvarno je odlična, Preporučujem!

Magnitone uređaj za čišćenje lica isto je bila spontana kupnja, ali moram reći da mi se efekt stvarno sviđa. Nakon korištenja koža stvarno bude mekša i ljepša. Ja sam oduševljena!

Nacomi green clay maska jedan je od proizvoda koje stalno kupujem iznova. Stvarno je odlična, a više informacija možete saznati u ovom postu.

L'oreal hydra genius aloe water serum je isto dosta nahvaljen pa sam ga odlučila uzeti kad sam vidjela da je na popustu. Na prvu mi nije loš, ali nemam osjećaj da mi baš čini neku razliku na licu.

Nivea ulje za čišćenje lica odlično mi je za skidanje tvrdokorne i vodootporne šminke (Maybelline Superstay, vas gledam!). Lijepo skida šminku, a nježno je prema koži, a to volimo!

Neutrogena balzam za usne još jedan proizvod koji je u stalnoj rotaciji. Odličan!

Alverde clear pickel sos-serum protiv prištića odličan je za isušiti prištiće kad koža poludi. U par sati smanjuje upalu i isušuje manje prištiće.



Plantur 21 booster serum za rast kose uzela sam na probu. Voljela bih da mi kosa raste nešto brže i gušće, mada znam da je to većim dijelom genetski predodređeno. Bez obzira na to, recenzije su bile dosta pozitivne pa sam ga morala probati. Iskustva dijelim uskoro!

Htjela sam isprobati novi šampon za suho pranje kose, pa sam uzela ovaj Nivea fresh and mild šampon. Dosad sam ga uspjela isprobati par puta, generalno mi nije loš, ali ni ništa posebno, tko zna, možda s emoje mišljenje još promijeni.

Babylove mildes shampoo sensitive nedavno sam potrošila pa sam ga odmah odlučila nadomjestiti. Kako sam već pisala u empties postu, odličan mi je dok češće perem kosu, baš jer je toliko blag. Kosa nakon korištenja bude lepršava, meka i sjajna, baš kako volim.

Balea volume puder za kosu odlučila sam isprobati jer često želim više volumena. Nažalost, proizvod je katastrofa, bar meni. Puder zamasti i slijepi kosu, što je meni ogroman no-go. Možda ga opet isprobam, no za sad je moje iskustvo stvarno negativno.



Maybelline Lash sensational maskara dugogodišnji je favorit. O njoj smo već pisale u ovom postu. Kako sam se nedavno razočarala nakon što sam pokušala isprobati neke druge maskare, odlučila sam se vratiti provjerenom izboru. Odlična, kao i uvijek!

Catrice kaviar gauche kabuki kist odličan mi je za ljeto i nanošenje spf-a i laganih podloga i highlightera na lice. Čvrst, a nježan, odlično obavlja svoj posao.

L'Oreal color riche shine ruž za usne u nijansi 658 topless uzela sam jer sam htjela neki hidratantni i sjajni nude ruž za ljeto. Ovaj mi je po teksturi i osjećaju na usnama stvarno super. Boja je isto lijepa, ali perlasti finish mi nije najdraži. Ali bez obzira na to, rado ga koristim i nosim.

L'Oreal gel intense tuš za oči isto je moj dugogodišnji suputnik, a već ima i recenziju na blogu. Jedan od najboljih eyelinera iz drogerije, provjereno!

NYX Lip lingerie ruž za usne u nijansi lace detail mi je stvarno divan. Volim lip lingerie liniju mat ruževa. Dugotrajni su i lagani, a opet se ne morate boriti kad ih trebate skinuti. Nijansa push up isto mi je jedan od favorita, a lace detail je nešto svjetlija opcija.

Vjerujem da je Catrice liquid camouflage korektor svima dobro poznat. Isto tako, jedan od najboljih drogerijskih korektora. Odlično prekriva, dugotrajan je i stvarno povoljan. Obožavam!


I to je to, kao što vidite, ima svega i svačega!

Jeste li isprobale neki od ovih proizvod?

Koji vas od njih posebno zanima?

Pišite mi

Melani


You Might Also Like

0 komentari

Subscribe