Recenzija: L´Oreal True Match tekuci puder

20:56:00

 


L´Oreal True Match tekući puder definitivno nije novost na našem tržištu, ali je u vrlo kratkom vremenu postao moj favorit u toj kategoriji i time zavrijedio recenziju. Moja iskustva i slike na licu možete vidjeti u nastavku posta.

Nemojte da vas zbuni što na mojem proizvodu piše perfect match, radi se o razlici u tržištu gdje je proizvod kupljen, tako da su perfect i true match zapravo isti proizvodi!


Pakriranje


Puder dolazi u staklenoj bočici od 30 mililitra s pumpicom u kombinaciji s plastičnim detaljima. Pakiranje je elegantno i vrlo kvalitetno, a pumpica u jednom stisku meni daje savršenu količinu proizvoda za jedno nanošenje.

 


Najvažnije o proizvodu


Tekstura proizvoda je srednje tekuća, što omogućava ravnomjerno nanošenje i po potrebi nadogradnju proizvoda. Prekrivanje je srednje, puder bas lijepo ujednači ten i može sakriti većinu manjih nepravilnosti, no kod nekih većih problema, svakako morate koristiti korektor. Nanošenjem spužvicom dobiti ćete prirodan finiš koji nije ni previše mat, ni previše sjajan te ostavlja lagan osjećaj na koži. Isto tako, nema osjećaja ljepljivosti, tako da ga ne morate ni setirati ako nemate baš masno lice.

 


Kako se puder ponaša na licu?


Puder odmah nakon nanošenja na licu izgleda jako prirodno, osjeća se lagano, skoro kao da ga i nemate na licu i ne oksidira, tako da odmah u drogeriji možete uzeti svoju nijansu, ja koristim 2N Vanilla. Ako ne setiram lice, ono se počne sjajiti za oko 4 sata, najviše na području čela i nosa, ako setiram, to se vrijeme može produžiti za sat ili 2. Ako puder ne setirate i ne popravljate puderom u prahu on će se početi lagano skidati nakon cca. 5 sati, no to nije strašno jer se skida postepeno, naravno ovisno i o tome što radite, kakva vam je koža i slično. Puder se ne razdvaja na licu, a uz setiranje i lagane popravke po potrebi lagano izdrži cijeli radni dan. Dugoročno važne informacije su da ne izaziva prištiće i ne isušuje kožu.


 


Kako puder izgleda na licu - Swatch


Kao što sam već spomenula, puder ima laganu teksturu koja se lijepo stapa s kožom i daje prirodan finish. Kako puder izgleda na mom licu možete vidjeti na sljedećim slikama.

 




Dostupnost i cijena


Ovaj puder možete pronaći u svakoj drogeriji; dm, müller, bipa, notino i lijepa.hr, a cijena varira od 50 do 100 kn.


Zaključak


Ovaj tekući puder meni je savršen za svakodnevno nošenje, ali i za neke posebne prilike. Jednostavno nanošenje, lagana tekstura, dugotrajnost i lijep izgled kože samo su neki od faktora koji su ga učinili mojim favoritom. Jednostavno rečeno, ako ćete kupiti jedan puder, kupite ovaj. Velika preporuka!


Jeste li vec isprobale ovaj puder?

Kako vam se sviđa?

You Might Also Like

2 komentari

Subscribe