Modna inspiracija za ljeto 2018

20:59:00

Pošto ni sama često ne znam što obuć, primjetila sam da je praktično imati unaprijed složene kombinacije za različite prilike. To su kombinacije koje uvijek funkcioniraju, a ovog sam puta birala komade koje većina vas (vjerojatno) ima u ormaru ili su trenutno lako dostupni u dućanima. Nadam se da će vas inspiritrati. Uživajte!


p.s. updateanu modnu inspiraciju za 2021 mozete pronaci ovdje!


Ako ovog ljeda prisustvujete nekoj svečanoj prilici gdje želite zablistati, predlažem dugu maxi haljinu s veselim uzorkom, kombiniranu s nježnim sandalama u kojima možete provesti . Nježni detalji poput lijepih naušnica i torbice usklađeni s bojom detalja haljine dodatno će upotpuniti ovu kombinaciju.



Jasno je da na plaži svi želimo biti opušteni, ali i imati dodatnog samopouzdanja. Baš zbog toga je važno naći ombinaciju koja će vam ga i dati. Ove su godine jednodjelni kupaći kostimi (koji dobro skrivaju "nedostatke") jako popularni, pogotovo ako su u veselim bojama. Nježni bijeli coverup pomoći će vam da se ne osjećate suviše golo kad poželite popiti piće u obližnjem beach baru. Ako cijeli dan provodite na plaži, ceker u koji stane baš sve što vam treba jest prijeka potreba, a ne možemo zaboraviti niti na udobne (ali divne) natikače i šešir koji će vaše lice i kosu zaštititi od sunca.



Ako putujete samo preko vikenda, kapsula-ormari (i njihove kombinacije) mogu vas spasiti od nošenja previše (nepotrebnih) stvari. Za nekoliko dana u nepoznatom gradu važno je izabrati udobne cipele u kojima možete hodati cijeli dan, jednostavne i prozračne komade koje možete nositi u svakoj prilici i veliku torba u koju sve stane.



Bijela haljina ovosezonski je must-have, u kombinaciji sa statement naušnicama, udobnim sandalama s punom petom i luksurioznom torbicom odlična je ideja za kavu s prijateljicama, ručak s obitelji ili neki shopping-spree. Savršena kombinacija za sve (casual) prilike!



Ako izlazite, a ne znate što obući, jednostavna svilenkasta majica, prozračne hlače i elegantne štikle mogu spasiti stvar, još ako dodate zanimljive naušnice, nitko neće ni posumnjati da niste barem sat vremena stajale pred ormarom i birale kombinaciju. Ako ipak više volite haljinice, elegantne opcije poput ove u poslovnom stilu sa istim sandlama i naušnicama također može biti odlična opcija.



Nadam se da su vam se svidjele ove ljetne modne kombinacije.
Koja vam je najdraža?
Koju bi i same nosile?

Do čitanja, Melani

*Slike su preuzete sa službenih stranica H&M i Zara online dućana

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe