Modni trendovi koje ću pratiti ovog proljeća 2018

13:22:00

Svake sezone modni nas časopisi bombardiraju trendovima koje moramo imati u ormaru. Iako trendovi mogu biti jako zabavni za osvježavanje ormara novim krpicama, smatram da o svim tim modnim novostima prije kupnje treba dobro promisliti, koje se od njih stvarno uklapaju u  naš osobni stil, kako se sljedeće sezone ne bismo pitali glavno pitanje koje slijedi nakon prolaska roka trajanja nekog trenda „Što mi je bilo da sam ovo nosila?“


Točkice
Obožavam i nosim svake sezone, bez obzira na trendove. Već posjedujem nekoliko klasičnih točkastih komada koji su nosivi u svim mogućim prilikama, a kombiniranje je isto jako jednostavno. Uostalom, one su tako zavodljive! Sjećate se smeđe točkaste haljine Julie Roberts u filmu „Pretty woman“? Naravno da se sjećate, svi se sjećaju. Mislim da je ta činjenica dovoljna da vam prikaže moć jednog točkastog komada.




Prugice
Još jedan vječni uzorak, koji je sudeći po high street dućanima, ove godine posebno popularan. Svi mogući odjevni komadi dobili su prugice i moram priznati da mi to uopće ne smeta. Prugaste majice odmah će učiniti da se osjećate poput prave chic ili (cliche) Parižanke, a okomite prugice mogu izdužiti i tako posebno laskati figuri.




Pastelne boje
Iako je lila boja sezone, moj je favorit i dalje jednako nježna millenial pink. Pastelne boje su trend koji nam se vraća svakog proljeća i u njemu stvarno uživam. Nježne su i ženstvene, dolaze u svim oblicima, a mogu se kombinirati na milijun načina. Zbog toga je i tako jednostavno pasti na njihov šarm.




Volani
Ovo ljeto zasigurno će biti glamurozno, a tome svjedoči i trend volana koji nam se vraća i ove sezone. Još jedan trend koji obožavam jer se odlično uklapa u moj, casual-chic stil. Volani će se pojavljivati na svim odjevnim komadima, od haljina i bluza pa sve do sandala i torbica. Iako već imam nekoliko komada s volanima, ne sumnjam da će ih biti još.




Odjela
Pink odjelo iz Zare odnedavno je postala uniforma većine obožavateljica iste te tako zamijenila prošlogodišnji it-piece, kratku bijelu haljinicu s crvenim kariranim uzorkom koju su, kako se čini imali baš svi. Iako je odjelo stvarno predivno, zbog velikog broja ljudi koji ga već imaju, ja ću ga preskočiti. Trend ću popratiti u drugim odjelima koja već posjedujem.



Nadam se da vam se svidio ovaj oblik posta!

Koje ćete proljetne trendove vi pratiti?
Imamo li neke zajedičke favorite?
Želite li post s outfitima kako kombiniram ove trendove?

Pišite mi u komentarima 
Do čitanja,
Melani

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe