Ljetni new in

16:32:00


Iako su nas ljetne vrućine uspjele spriječiti od mnogih aktivnosti, shopping definitivno nije bila jedna od njih. Hvala Bogu na klimama u shopping centrima i naravno, online shoppingu. Što smo sve pazarile  ovog ljeta pročitajte u nastavku!


Krenimo s preparativom! U ožujku sam otišla dermatologici jer se više nisam htjela patiti s svojom problematičnom kožom. Sve proizvode na slici sam kupila drugi put, a to su redom :  Bioderma Sensibio AR dnevna krema, Bioderma Photoderm AR 50+ krema za zaštitu od sunca, Bioderma Sensibio H2O micelarna otopina i testeri La Roche Posay Anthelios AC SPF 30 kreme za zaštitu od sunca. Za sad mi odgovaraju, a možda vam napišem i detaljniju recenziju.


I to je već bilo sve od preparative, haha. Kao što vjerojatno znate, Essence je povukao nekoliko stvari iz stalne postave i mogli ste ih uloviti na sniženju za 9,90 kuna. Mi smo kupile Get BIG! lashes maskaru, XXXL nude sjajilo za usne i ruž u nijansi "Cool nude". Osim toga, kupile smo i jedan od noviteta u asortimanu - Super precise liner, koji se za sada pokazao odličnim.


S Pink Pande su nam stigle Fortune favuors the brave i Flawless palete sjenila! Ako želite uvijek biti u toku s njihovim sniženjima, preporučam vam da se pretplatite na njihov newsletter, pa vam ni jedna akcija neće promaći. Mono sjenila su u nijansama: Finally... , So Good To Me , Blow Your Whistle.



Još jedan odličan ulov ovog ljeta su bile ove theBalm palete - In theBalm Of Your Hand i The Manizer Sisters. Kupljene su u parfumeriji Martimex, snižene za nevjerojatnih  70%! 


S aliexpressa smo naručile tekuće ruževe brendova MeNow i IMAGIC. Nevjerojatno su jeftini, a prilično dobri. Cijena MeNow ruževa je 0,70$ i možete ih naručiti ovdje, dok IMAGIC ruž stoji 2,16$ i možete ga naručiti ovdje.


Prijateljica nam je nedavno počela raditi za Avon pa sad konačno imamo nekog, od koga možemo naručiti Avon kozmetiku. Za sad smo naručile mat ruž u nijansi Vibrant Melon, magiX sprej za fiksiranje i LUXE sjajilo. 


Melani je sudjelovala u L'orealovom kreativnom natječaju za #RedCarpet look i osvojila ove proizvode kao nagradu! Tu su se našli Color Riche Collection Exclusive Blake's Red, Fals Lash Superstar maskara i Infallible 24H-Matte tekući puder.

I to su bili svi naši kozmetički noviteti ovog ljeta!

Što ste vi kupovale?
Imamo li što zajedničko?

Do čitanja,
Nikol i Melani

You Might Also Like

1 komentari

Subscribe